|
Acum este 17 Apr 2026, 11:37
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
Vasiliu Letitia
|
Subiectul mesajului: Re: B - Dictionarul plantelor de leac Scris: 24 Aug 2011, 19:11 |
|
Membru din: 06 Iul 2005, 09:52 Mesaje: 1218 Locatie: Timisoara Nume forum:1
|
|
Incredibil, atat de aproape de noi si nu le recunoastem, ma refer la batranis si la bobornic. Oare ce nume mai au?
_________________ Letitia - Gargarita-Blue
|
|
| Sus |
|
 |
|
Margareta Romascanu
|
Subiectul mesajului: Re: B - Dictionarul plantelor de leac Scris: 24 Aug 2011, 20:59 |
|
|
|
Letitia, pe primul il stiam drept o buruiana oarecare si niciodata nu i-am acordat atentie. Cea de-a doua o stiu de la bunica mea cu numele de veronica.
_________________ Margareta - Gargarita-Cu-o-Margareta-poti-face-o-primavara!
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: B - Dictionarul plantelor de leac Scris: 28 Sep 2011, 17:15 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Este foarte interesant acest topic, draga Michela. Ce bine ca ai avut dispozitia de a ne oferi atatea informatii folositoare. Din experienta, va pot spune ca bananele sunt foarte bune pentru a preveni febre musculare, se recomanda macar o banana dupa ce practicati vreun exercitiu fizic. Banana are mult potasiu. Sucul din muguri de brad este foarte bun atunci cand aveti probleme cu vreo raceala, mai ales pentru copii mici. Mama mea mi-a adus din Romania acest suc si mi-a fost foarte folositor cand am avut copiii bolnavi.
Multa sanatate tuturor!
_________________ Gargarita-Leoaica tanara, iubirea
|
|
| Sus |
|
 |
|
rautu loredana
|
Subiectul mesajului: Re: B - Dictionarul plantelor de leac Scris: 13 Oct 2011, 12:40 |
|
Membru din: 13 Mar 2010, 19:42 Mesaje: 581 Locatie: botosani,com sulita Nume forum:1
|
|
La gradina unde vrem noi sa ne construim casa creste boz foarte mult, nici nu stim cum sa mai scapam de el, nici prin gand nu mi-a trecut ca ar putea avea atatea calitati.
_________________ Lora - Prietenia este floarea unei clipe si fructul timpului.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|