|
Acum este 30 Apr 2026, 03:18
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
Oprita Adelina-Maria
|
Subiectul mesajului: Re: C - Dictionarul plantelor de leac Scris: 28 Noi 2011, 14:30 |
|
Membru din: 06 Mar 2009, 20:18 Mesaje: 8398 Locatie: VALCEA Nume forum:1
|
|
Michela multumesc pentru acest topic. Bunica mea este foarte incantata de ce ii citesc si de tot ce afla. Mereu intreaba: Da nu a mai scris despre nimic acolo? Te pup si te imbratisez si eu si ea.
_________________ Gargarita-Doua-Frunzulite
|
|
| Sus |
|
 |
|
ganea alina
|
Subiectul mesajului: Re: C - Dictionarul plantelor de leac Scris: 03 Dec 2011, 16:52 |
|
Membru din: 13 Feb 2010, 11:56 Mesaje: 4546 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Michela, nu am stiut ca bulgarele de zapada poate fi bun si la altceva decat ornamental. Bunica mea avea unul foarte frumos, iar eu tot incerc de cand am venit in Italia sa fac rost de unul pentru gradina mea. Am incercat cu unul din Romania si nu mi s-a prins. Dar nu ma las. Iti multumesc pentru acest dictionar. Chiar in acest moment am cana de ceai langa mine, ca sunt racita. Am facut un amestec de plante medicinale si e tare bun, indulcit cu miere de albine si o feliuta de lamaie. Rasfoind topicul tau, parca ma face sa ma simt mai bine. Cate minuni face natura. Te imbratisez.
_________________ Alia - Gargarita-Oaza-Plina-de-Speranta
|
|
| Sus |
|
 |
|
LENUTA PATRASCU
|
Subiectul mesajului: Re: C - Dictionarul plantelor de leac Scris: 08 Dec 2011, 21:02 |
|
Membru din: 29 Iul 2005, 01:47 Mesaje: 9075 Locatie: Tecuci Nume forum:1
|
|
Multumesc, Michela!
_________________ Lenuta - Gargarita-Simfonia-Culorilor Gargarita anului 2024
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|