|
Hai sa vorbim! Spirite. by Radu Alexandra (75 mesaje), la 29-04-2008 Poltergeist - vine din limba germana si inseamna, literal, "spirit zgomotos" ("polter" - a face zgomot ciocnind doua lucruri, a zangani; "geist" - spirit, stafie). Definitiile enciclopedice considera fenomenele de tip poltergeist, drept rezultatul unui spirit nepamantean, malefic sau al unei forme de energie care se manifesta prin anumite trasaturi; zgomote ciudate, deplasari neobisnuite ale obiectelor sau mirosuri anormale. Exista persoane care au afirmat ca asezau lucrurile intr-un loc, iar apoi nu le mai gaseau acolo, erau asezate in alta parte (pozele) sau se trezeau dimineata cu zgarieturi sau vanatai. Credeti in asa ceva? Dar in reancarnare? Ati avut vreodata impresia ca ati facut un anume lucru sau cand mergeti intr-un loc, sa vi se para foarte familiar, ca si cum ati mai fost acolo?
Replica: Daca by Rosculet Adnana (276 mesaje), la 01-05-2008 zgomotele incerc sa le interpretez doar ca pe o repunere a materiei la locul ei, cand ajung sa ma gandesc la reincarnare, oscilez. Tind sa dau dreptate astrologiei si cum astrologia spune ca fiecare purtam o karma, zic ca exista si reincarnare. In situatii limita m-am trezit ca stiu lucruri pe care nu le invatasem si stiam ca nu le stiam. Cred ca sunt amintiri din alta viata. Deja-vu? Da. Mi s-a intamplat sa ajung in Montmartre si cand sa cotesc spre stanga catre Moulin Rouge am simtit ca mi se clatina pamantul de sub picioare: pe colt era o cladire in care mai fusesem. A fost o senzatie atat de neplacuta (poate pentru faptul ca nu-mi putea explica acest deja-vu), incat am hotarat sa evit sa merg spre Moulin Rouge. Am plecat din Paris fara sa mai ajung la Moulin Rouge.
Replica: Brrr! by Lacramioara Popescu (291 mesaje), la 13-05-2008 Si la mine in casa trosnesc in casa toate mobilele
Replica: Da, by Grigorita Carmen Laura Tereza (1265 mesaje), la 04-06-2008 mi s-a intamplat sa fiu intr-un loc unde stiam ca n-am mai fost, dar care imi dadea senzatia ca acolo facusem ceva. Am vazut o persoana pentru prima data, dar simteam ca o cunosc de undeva, am avut vise in care totul parea real si eram intr-o alta viata. Mama mea a murit acum 7 ani, dar in tot acest timp a fost langa mine. Cand am nascut ultima fetita (dupa ce a murit ea), a venit in vis si mi-a spus ca am o fetita superba si sa am grija de ea. In ziua cand a implinit 7 ani de la deces, am simtit cum a plecat.
_________________ Alexandrar - Gargarita-Astrolog
|