Acum este 17 Apr 2026, 11:56

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 7 mesaje ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Mesaj pentru Raluca
MesajScris: 04 Oct 2009, 20:08 
Neconectat
Site Admin

Nume forum:1
Referitor la Avataruri cu gargarite

Raluca,
Florile tale si muzica lui Tudor Gheorghe (A venit toamna!), postata tot de tine, - acestea sunt preaplinul bucuriei mele, acum cand, peste cateva ore pleaca duminica si incepe o noua saptamana de lucru.
Linkul de pe you tube l-am selectat si i-am dat Video. Acum functioneaza. Din pacate, sunt multe care nu functioneaza acum, inclusiv Link (tu oare iti mai aduci aminte codul pentru el?)
Te imbratisez si pe tine si pe Eliza cu multa caldura.
Iti trimit o inima din flori, creata pentru o arcada, la o nunta cu buget de criza.

A, apropos, Ra s-a maritat! Sper sa mai am ragaz sa scriu si despre asta pe forum.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Mesaj pentru Raluca
MesajScris: 04 Oct 2009, 20:27 
Neconectat

Casa de piatra ii doresc cu ocazia casatoriei lui Ra si sa ne incante si de acum incolo co modele deosebite, asa cum de altfel ne-a obisnuit.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Oct 2009, 00:32 
Neconectat

Monica,
Macar o imagine pot sa-ti trimit, in semn de recunostinta.
Cu timpul, stiu ca vor functiona toate; multumesc pentru link-ul reparat. De-as fi mai aproape, ar fi fost trandafiri naturali.
Eu visez, in sufletul meu ca odata voi ajunge la voi. Asa cum am visat astazi la... toamna.
Eliza dormea in patutul ei, sotul motaia la TV, in sufragerie. Ma uit pe geam; vad intr-adevar, culorile de vis ale pomilor din parc. Insa nici un fir de fum de frunze nu-mi gadila narile, aici nu se face asa ceva. Nimeni pe strada, liniste deplina. Caut repede o melodie - Tudor Gheorghe - si visez in continuare. Visez la pregatirile pentru iarna, cum obisnuiam sa fac impreuna cu mamica mea, acasa. Dulceturi, zarzavat, zacusca... - aici nu fac nimic. Nu am unde sa le depozitez si sincer, se gasesc de toate in orice anotimp, la preturi accesibile. Fac ciorba cu legume proaspete, acrita cu bors magic, la plic, cumparat din Romania; dulceata, nu prea mancam; zacusca si sos de gogosari, fac portii mici, cate 2-3 borcane si imi ajung o luna-doua. Se termina melodia, caut repede Nicu Alifantis - Emotie de toamna, pe versurile lui Nichita Stanescu.
Ce bun este mustul proaspat! Ce frumos este acasa! Si cand ma gandesc ca bate la usa Sarbatoarea Iasului, si Sfanta Parascheva. Oare cand voi trai din nou toate aceste pregatiri pentru iarna?
Si noi te imbratisam, Monica si sa stii ca nu renunt la visurile mele.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Oct 2009, 13:43 
Neconectat

Raluca, asa visez si eu la toamna de acasa. De must imi este tare dor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Oct 2013, 19:29 
Neconectat

Raluca Popa scrie:
...am visat astazi la... toamna.
Eliza dormea in patutul ei, sotul motaia la TV, in sufragerie. Ma uit pe geam; vad intr-adevar, culorile de vis ale pomilor din parc. Insa nici un fir de fum de frunze nu-mi gadila narile, aici nu se face asa ceva. Nimeni pe strada, liniste deplina. Caut repede o melodie - Tudor Gheorghe - si visez in continuare. Visez la pregatirile pentru iarna, cum obisnuiam sa fac impreuna cu mamica mea, acasa. Dulceturi, zarzavat, zacusca... - aici nu fac nimic. Nu am unde sa le depozitez si sincer, se gasesc de toate in orice anotimp, la preturi accesibile. Fac ciorba cu legume proaspete, acrita cu bors magic, la plic, cumparat din Romania; dulceata, nu prea mancam; zacusca si sos de gogosari, fac portii mici, cate 2-3 borcane si imi ajung o luna-doua. Se termina melodia, caut repede Nicu Alifantis - Emotie de toamna, pe versurile lui Nichita Stanescu.
Ce bun este mustul proaspat! Ce frumos este acasa! Si cand ma gandesc ca bate la usa Sarbatoarea Iasului, si Sfanta Parascheva. Oare cand voi trai din nou toate aceste pregatiri pentru iarna?
Si noi te imbratisam, Monica si sa stii ca nu renunt la visurile mele.
Mesajul de acest tip mi-au provocat melancolia. Astazi am frunzarit topice mai vechi.
Mi s-a facut dor, un dor nebun de tot, dar si de multe gargarite veterane.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Oct 2013, 20:46 
Neconectat
Site Admin

Lenuta, uneori si eu duc dorul lucrurilor ce mi-au marcat vremea de pana acum pe acest pamant, dar stiu ca trecerea mi-a fost doar o scara pe care am urcat si de unde nu mai am cum cobori.
Sunt experiente frumoase ce mi-au atins clipele, dar in van privesc spre ce a fost, caci numai amintirea inimii ramane.

Raluca este una dintre gargaritele ce mi-a atins inima printr-un ingeras de alabastru (care acum este la mami a mea). Nu ne-am intalnit, dar inimile noastre s-au intalnit in alta dimensiune de am rezonat atat de mult cu ea.

Cand ma cuprinde melancolia, iau repede niste magneziu sau ceva B-uri, privesc prin lumina candelutei ce este constant aprinsa pe biroul meu, ma scutur, zambesc imaginar catre ochii pruncilor mei si imi incep din nou urcursul pentru ca nu am alternative. Amintirile ma pot imbogatii, dar nu trebuie sa ma traga pe scara in jos pentru ca am observat ca in jos nu mai exista trepte.

Iti doresc sa ai puterea de a urca mereu, iar amintirile frumoase ale vietii sa te imbogateasca mereu.

Cu o calda imbratisare,
Monica

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Oct 2013, 00:30 
Neconectat

Eu nu sunt melancolica, dar imi face placere sa colind prin topice, este ca si cum m-as intalni cu vechi prieteni. Poate ma insel, dar si stilul de comunicare era altfel.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 7 mesaje ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: