Acum este 24 Iun 2026, 10:09

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Gargaritelor, as vrea sa ramanem gargarite
MesajScris: 23 Oct 2009, 07:53 
Neconectat

Nume forum:1
Gargaritelor, as vrea sa ramanem gargarite by Laura Brasoveanu (942 mesaje), la 28-06-2008

si prietene pentru totdeauna.
Asa cum Letitia, v-a scris in Dragalasa Sirena, ca ne ia peste tot cu ea, tot asa si eu va iau cu mine la spital in fiecare luni dimineata. Ma gandesc la voi, imi propun sa nu uit sa scriu uneia dintre voi ceva la care m-am gandit toata saptamana si abia astept sambata cand pot sa fiu aici, cu voi.
As vrea sa ramanem cu toatele gargarite, prietene de nadejde si de nedespartit de anotimpurile vietii.
Atunci cand v-am povestit de necazul meu si de faptul ca sunt nevoita sa urmez un tratament lung intr-o clinica in capitala, Cristi (Varas) mi-a trimis prin Monica, imaginea de mai jos. Am cautat-o la gargarite si nu am gasit-o, asa ca o impart cu voi, aici.

Replica: Laura, by Grigorita Carmen Laura Tereza (1265 mesaje), la 28-06-2008

ce-ai spus tu este foarte frumos. M-ai lasat fara cuvinte. Vom ramane prietene pentru totdeauna. Mie mi-e tare greu fara voi. Abia astept dimineata cand ma trezesc sa deschid forumul. Asta este primul lucru care il fac. Apoi imi vad de treaba. Dar daca nu fac asta, nu ma simt bine si nu-mi pot continua ziua, linistita.

Replica: Multumesc, by Maria Nistor (5039 mesaje), la 29-06-2008

Laura pentru imagine frumoasa. Ma gandesc si eu in fiecare zi la voi si chiar ma intreb pe unde a ajuns cu goblenatul fiecare, pe unde sunteti cand nu gasesc comentariile voastre si eu intru mereu pe forum de cate ori am timp si incerc sa nu pierd din comentariile voastre cred ca a intrat "virusul gargarita " in fiecare.

Replica: Intotdeauna, Laura! by Rosculet Adnana (276 mesaje), la 29-06-2008

Replica: Gargarite, by Ioana Manescu (142 mesaje), la 29-06-2008

stranse intr-un buchet, mereu.

Replica: Multumesc, Laura. by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 29-06-2008

Si eu va consider prietenele mele cele mai bune. Cu voi imi beau cafeaua in fiecare dimineata, voua va spun noapte buna la culcare. Daca se intampla sa nu pot intra pe forum intr-o zi este ca si cum ziua mea nu ar fi completa.

Replica: Pe by Oana Stancu (356 mesaje), la 29-06-2008

fiecare petala a unei flori suntem noi adunate ca-ntr-o poveste, mereu gargarite si prietene.

Replica: Din gradina aceasta by Ramona Marculescu (198 mesaje), la 29-06-2008

frumoasa, nu stiu care gargarita ar vrea sa plece. Mereu, impreuna!

Replica: Laura, by Cozea Rodica-Maria (693 mesaje), la 29-06-2008

nici nu se poate pune problema! Vom fi prietene si gargarite pentru totdeauna. Ceea ce ne leaga este prea frumos si prea deosebit ca sa mai putem fi despartite vreodata. Eu iti doresc foarte multa sanatate si putere ca sa poti face fata greutatilor ce te incearca. Sa nu uiti ca soarele va rasari intotdeauna in fiecare dimineata.

Replica: Adorm, by Ileana Miroiu (818 mesaje), la 29-06-2008

cu gandul la voi!

Replica: Un refugiu de liniste si racoare pentru gargarite by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 29-06-2008

Replica: Eu by Pricopie Ioana (387 mesaje), la 29-06-2008

deja va consider prietenele mele. Nimeni nu m-a incurajat mai mult ca voi aceasta perioada. Datorita voua timpul a trecut pe nesimtite. Va multumesc ca existati si ca sunteti atat de deosebite!

Replica: Si tu, Ioana, by Silvia Agache (137 mesaje), la 30-06-2008

esti o gargarita de nota 10. Putine femei se lupta cu atatea. Eu, de pilda, nu stiu daca as face fata la toate problemele cu care te confrunti tu.
Referitor la intrebarea de inceput: JUR!

Letitia, florile albastre sunt nemtisori sau papucul Domanei?

Replica: Iata, by Admin TTT (4020 mesaje), la 30-06-2008

cate alte gargarite mai zboara pe forumul nostru. Nu au scris niciodata aici, dar iata cum ni se adreseaza in mailuri:

Buna ziua gargaritelor truditoare in arta goblenului!

Sunt Maria Rasa si va rog sa trimiteti la adresa pe care o aveti in baza de date urmatoarele...
sau
Tocmai am trimis o comanda la dvs. dar, mai doresc pe langa ceea ce am comandat (8 modele in doua marimi), si Rama lui nea Costica adaptată pentru cele două mărimi ale modelelor comandate.
Va multumesc mult.
Ionela

Replica: Haideti, by Laura Brasoveanu (942 mesaje), la 04-07-2008

fetelor pe forum ca nu ne strica sa stam de vorba macar 10 minute si sa ne mai destainuim din tainele lucrului la goblen.

Gargarite- prietene sau prietene-gargarite, va multumesc. Este un sentiment minunat sa stii ca, undeva, ajunsa in fata computerului, ori de cate ori voi scrie pe forum, o prietena imi va trimite un semn de prietenie.
A voastra prietena si gargarita pe viata,
Laura

Replica: Daca gandul meu ar putea vindeca, by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 04-07-2008

tu Laura n-ar mai trebui sa mergi la spital.
Ioana, nu stiu cum se cheama florile albastre.
Oare Adina ce mai face?
O fi si Alice in concediu?

Replica: Letitia, by Alice Popa (248 mesaje), la 05-07-2008

as vrea eu concediu, dar non-conformista si colerica cum ma stii, iata-ma cu doua joburi noi care ma frang de timp. Eu nu am dreptul la concediu in acest an (am plecat si prin demisie de la fostul job), decat spre sfarsit (daca il cer!), iar Marian... nici o sansa!
Aici pe forum este un soi de relaxare pentru mine, asa ca revin si citesc, dar sa si mai scriu.
La unul din cele doua joburi am intalnit o doamna care lucreaza si ea goblen. Am prins-o intr-o zi ca citea pe forum. M-am apropiat de ea si am intrebat-o daca si ea lucreaza goblen. S-a speriat, dar dupa ce ne-am explicat, acum ne informam reciproc, dimineata ce s-a mai scris pe forum.
Un gand de sanatate si de la mine pentru Laura, dar si pentru toate celalalte Gargarite.
Pupici,
Alice-Gargarita-din-tara-Minunilor

Replica: Alice-Gargarita-din-tara-Minunilor, by Alice Popa (248 mesaje), la 18-04-2009

va ureaza tuturor Gargaritelor, Paste fericit!

Replica: La fel si voua! by Milos Cosmina Elena (688 mesaje), la 19-04-2009

Replica: Pentru tine, Oana Stancu, by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 12-07-2009

poate totusi...

Replica: Gargaritelor, as vrea sa ramanem gargarite, by Condrasov Gabriela (306 mesaje), la 04-09-2009

in gradina TTT pentru totdeauna.
Am citit replicile de la concurs, nu am fost prea incantata, sa stiti. Nu cred ca din cauza unui concurs trebuie sa existe tensiuni. Sau un concurs exact asta este? Nu stiu, poate gresesc.

Din cate ati observat eu postez mai rar, atat episoade cat si incurajari pentru alte gargarite sau efectiv replici pe celelalte topice. Motivele pentru care prezenta mea este asa de rara, in gradinita este acela ca de multe ori nu am inspiratia necesara de a scrie, sunt suparata si nu vreau sa va ametesc cu problemele mele; de cele mai multe ori cand postez o fac de la serviciu si nu am atmosfera necesara de a posta, sunt sub o continua tensiune.

Sau de cele mai multe ori, nu am timp. Asta nu inseamna ca nu citesc, ba da citesc fiecare topic in parte, admir noile episoade ale gargaritelor, ma amuz (mai ales cu Elena), raman impresionata de lucrul Rodicai si al Alinei (ca incet, incet o ajunge din urma pe Rodica), dar nu am intotdeauna dispozitia necesara de a scrie. Urarile trebuie sa vina din inima, iar cand am capul impuiat de problemele zilnice de la serviciu, mi-e frica sa nu spun o prostie.

Nu am un talent innascut la scris, dar ca voi toate am taletul de a coase goblen.

Nu am vrut sa postez in topicul concursului pentru a nu crea noi tensiuni pe acolo, abia se linistesc apele.
Dupa parerea mea, cred ca este ceva normal sa apara nemultumiri in cadrul concursului, ca, asta este. Eu nu am castigat nici un concurs pana acum, dar adevarul este ca nu m-am implicat decat in unul singur, cel moderat de Onuta si nu am castigat. Asa ca am decis sa nu mai particip la concursul acesta pentru ca nu am timpul necesar, de a cose acei 10cm2 (eu am viteza melcului), sau sa urmaresc indiciile. Nu cred ca acesta este de mine. Eu voi continua sa postez episoade de fiecare data cand voi simti ca am ceva de arat la goblenul meu.

Ma bucur ca in sfarsit Rodica mai are un motiv pentru care coase din greu si isi da 120% silinta sa termine toate goblenurile incepute.

Nu stiu exact ce am scris, nu stiu daca ideile mele au o legatura unele cu altele pentru ca sunt foarte obosita (si este doar 16:10), a fost o zi foarte incarcata pentru mine astazi, cert este ca ceea ce sta scris mai sus sunt exact gandurile mele asa cum au venit, de-a valma in capsorul meu.

Ideea principala este aceea ca nu as vrea sa se intample iar ceea ce s-a intamplat anul trecut (cand a plecat una din gargarite, in urma unei premieri a Adimicai pentru gargaritele cele mai active), ci vreau sa intram pe forum cu inima deschisa ca pana acum si sa ne putem relaxa in fata goblenurilor suratelor noastre.

Poate maine cand imi voi arunca ochii peste replica mea o sa rad de mine si cu dosul, de ceea ce este scris, dar macar o sa ma bucur ca sunt gandurile mele sincere si din inima. La mine se potriveste zicala "Ce e in gusa si-n capusa!".

Nu am avut niciodata curajul sa scriu in topicul Laurei, mi-a fost frica sa nu stric din farmecul cuvintelor ei atent alese si postate pentru a ne aduce un zambet pe buze. Mereu am zambit la vazul postarilor ei. Ca si tine, Rodica.

Si sa mai stiti ceva: ce este scris mai sus sunt parerile mele personale, nu mi-o luati in nume de rau, va rog!

Va pupic dulcic, dulcic de tot si va imbratisez din toata inima pe toate.

P.S. Daca este o gargarita deranjata de ceea ce am scris (ca eu nu mai stiu si nici nu mai am energia necesara de a reciti - pentru ca mai am si tendinta de a modifica) este libera sa ma traga de urechiuse si sa ma certe sau sa ma corecteze sau efectiv sa imi ceara explicatii, le voi da cu cea mai mare placere.

Va mai pupic inca o data.
Ace cu motorase va doresc si sanatate multa ca sa putem coase toate modelel din laditele de zestre.

Replica: Gabriela, by Alice Popa (248 mesaje), la 04-09-2009

eu am inteles ca Flori a spus ca spiritul acestui forum este Da, si ti se va da.

Stii care va fi finalul, dupa concurs? Cele care au seriale si s-au prins si in concurs, dar nu au uitat sa fie si gargarite, nu vor ajunge in frunte. Ce vor simti? Oare nu vor avea un resentiment cand isi vor aminti ca ele si-au facut timp, in detrimentul lucrului la goblenul lor, sa scrie un cuvant de incurajare, de lauda, de empatie cu cea care i-a fost coechipiera de concurs?
Chiar si Lenus (care este o surpriza si o prezenta tot mai placuta pentru mine), in calitate de moderatoare va avea de pierdut. Alinarea ei, oricum munca ei va fi raslatita intr-un fel, la sfarsit.

Dupa concurs va urma letargia, poate chiar lehamitea. Si chiar nu mi-ar placea pentru ca eu iubesc aceasta gradina, in primul rand pentru spiritul ei lipsit de egoism.

Gabriela, imi esti draga pentru toate postarile de pana acum si nu neaparat cele de la serialul tau.
Pupic si eu pe amandoi obrajii.

Replica: Fetelor, by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 04-09-2009

ma apuc sa citesc topicul sa vad ce s-a intamplat.

Eu oricum va pup si imbratisez pe toate.

Replica: Multumesc, Gabriela. by olteanu rodica (1159 mesaje), la 04-09-2009

Ca nu culegem flori si nu zambim,
Noi, care, atat de repede, murim.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum