Acum este 25 Mai 2026, 07:47

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Astazi ma despart de el
MesajScris: 04 Aug 2009, 08:03 
Neconectat

Nume forum:1
Astazi ma despart de el by Popescu Ioana (474 mesaje), la 14-11-2008

Ma duc sa-mi vizitez nasii de botez, nu i-am mai vazut de ani de zile. Am hotarat sa le fac cadou ultimul goblen cusut (si de fapt al doilea, ca nu am o colectie inca): Noapte de iarna.

In parte este si un cadou de la TTT. Cand am inceput sa-l cos aveam diagrama alb-negru. Am comandat diagrama color cand deja nu mai vedeam bine pe cealalta. Cei de la TTT au fost asa de draguti ca mi-au trimis pe langa diagrama si restul setului cadou. Asa ca oricum am sa-l mai cos odata, dilema era cui sa-l daruiesc.
Monica draga, cadoul nostru va ajunge intr-un sat uitat de lume, intr-o casa de oameni simpli si iubitori. Iti multumesc abia acum si pentru asta te rog sa ma ierti.

Acum plec, nu stiu daca ma intorc pana maine.
Pup toate gargaritele.

Replica: Ioana, by Adriana Nicuta (4075 mesaje), la 14-11-2008

stiu sigur ca le va place cadoul. Te incearca multe sentimente cand te desparti de un goblen, dar bucuria celor care il primesc... este si bucuria ta.

Pupici, drum bun si bucura-te cat mai mult de clipele petrecute cu ei.

Astept sa ne povestesti la intoarcere.

Replica: Ioana, by Pricopie Ioana (387 mesaje), la 14-11-2008

este un gest deosebit! Sa daruiesti cuiva un goblen este ca si cum ai darui o particica din sufletul tau. Stiu ca se vor bucura de cadou si vor sti sa-l aprecieze la adevarata valoare.
Pupici si astept cu nerabdare sa povestesti cum a fost vizita.

Replica: Ioana, by Stefanescu Elena (2635 mesaje), la 14-11-2008

un cadou neinsemnat, sper sa se bucure din inima de el. Stiu cum este sa daruiesti un goblen si sa nu fie apreciat asa cum trebuie.
Pupici.

Replica: Ioana, by 0lteanu Emilia (586 mesaje), la 14-11-2008

parca ti-am mai spus ca imi place tare mult goblenul acesta si sunt hotarata sa-l lucrez si eu.
Sunt sigura ca pentru nasii tai va fi un cadou deosebit. Oamenii simpli stiu sa aprecieze lucrul de mana, mai ales goblenul ce este atat de migalos.

Replica: Ioana, by Admin TTT (3927 mesaje), la 14-11-2008

eu, cand este vorba de firma, am memorie de elefant. Nu imi amintesc!
Am citit ca pe acest forum esti icognito, asa ca probabil alt nume mi-ar aprinde un anume clopotel din memoria mea.
Cum eu daruiesc cu drag doar persoanelor speciale, banuiesc ca esti una din sutele mele de prietene. Ca nu gresesc, este mesajul de mai jos:
Monica draga, cadoul nostru va ajunge intr-un sat uitat de lume, intr-o casa de oameni simpli si iubitori.
Iti multumesc abia acum si pentru asta te rog sa ma ierti.

Eu iti multumesc.
Cu un gand bun pentru tine,
Monica

P.S. Nu am inteles ce trebuia sa iert. Cred ca mesajul era pentru altcineva.

Replica: Ioana, by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 14-11-2008

vei face un cadou minunat. Toata admiratia pentru gestul tau frumos.

P.S.Monica sunt convinsa ca pentru tine era mesajul Ioanei.

Replica: Gargaritelor, by Popescu Ioana (474 mesaje), la 16-11-2008

m-am intors.

Cel mai mult ma bucur ca am reusit sa merg si in cimitir, la mormantul bunicii mele dragi.

Acum sa va povestesc ce primire mi-a facut nasa mea, care este cea mai nebuna femeie de 60 de ani din cate cunosc. A inceput sa ma certe inca de la poarta: "No bine tu druga (am scris bine), cand aveai de gand sa vii sa ma vezi?! ca deja mi-or crescut salcii in __ , si buna-ta are brusturi la c__". Si pana am intrat in casa m-a tinut tot asa, dar ochii ii straluceau de bucurie ca ma vede. Am inceput sa despachetez. Ii banuiam reactia. Intotdeauna da impresia ca nici nu vede ce ii duci, gandul ei este ocupat cu ce poate sa dea ea in schimb in asa fel incat darul ei sa fie mai mare intotdeauna si tu sa fi cel impresionat. Asa s-a intamplat si acum. A pus goblenul la o parte cu restul lucrurilor aduse, parca nebagat in seama. M-a strans in brate, m-a pupat si m-a pus obligatoriu la masa. Apoi am facut cu amandoi turul casei, si am vazut la loc de cinste pe o masa in camera din fata un mileu facut de maica-mea. Si-au schimbat mobila, data trecuta aveau mobila noua. Acum era inlocuita cu una veche, uzata, cea noua o dadusera copiilor. Dar totul impecabil de curat. Si frig, brrr...

M-au bagat in pat sub o plapuma. Nasa mi-a spus ca plapuma este invelita cu o invelitoare primita de la bunica-mea, Dumnezeu s-o ierte. Era pusa deoparte pentru oaspeti. Si am avut atunci siguranta ca goblenul meu va sta sigur pe unul dintre peretii ei proaspat varuiti, chiar si asa fara prea multe vorbe.

De sub plapuma am ascultat cateva poezii recitate si compuse de ea. Aduceau a folclor. M-a uns la inima cea intitulata "Nu-i usor traiul la tara". Poate odata am sa v-o scriu.

Sunt asa de fericita!

Monica, am sa ma gandesc la tine cand am sa mananc din muraturile lor.

Adriana, Ioana, Elena, Emilia, Nicoleta, ati avut dreptate: m-am intors mai bogata sufleteste decat am plecat. Va pup pe toate.

Replica: Ioana, by Laura Brasoveanu (912 mesaje), la 16-11-2008

pentru tine.
Iti zambesc.

Replica: Pentru tine, Ioana by Gina Necula (132 mesaje), la 16-11-2008

Replica: Doamne, by Popescu Ioana (474 mesaje), la 16-11-2008

n-am primit flori niciodata, decat de ziua mea. Aici se petrec lucruri minunate. Multumesc mult Laura, Gina. Multumesc tuturor gargaritelor.

Replica: Si eu by Doruletz Mic (1008 mesaje), la 16-11-2008

iti multumesc pentru gestul tau minunat, Ioana.

Replica: Azi by Lamaita Ghilaciu (136 mesaje), la 16-11-2008

ti-am adus toatele lalele pe care le-am gasit: special pentru tine, Ioana.

Replica: Fetelor, by Popescu Ioana (474 mesaje), la 16-11-2008

nu ma mai faceti sa plang.

Replica: Sunt lacrimi de bucurie, by Oana Stancu (355 mesaje), la 16-11-2008

Ioana. De cate ori auzi de un gest atat de frumos ca al tau?
Sa fii sanatoasa.

Replica: Toate by Alice Popa (236 mesaje), la 16-11-2008

rozele roz vin la tine astazi, Ioana.
Pupici.

Replica: Ioana, by Adriana Nicuta (4075 mesaje), la 17-11-2008

pentru tine!

Replica: Dragele mele, by stoicescu steluta (253 mesaje), la 19-11-2008

Si eu ca si Ioana m-am despartit de unul din goblenele pe care le-am cusut cu multa daruire si placere. Dar nu-mi pare rau, din contra l-am daruit cu multa placere si cu inima buna, deoarece persoana careia i l-am facut cadou, este cea pe care o iubesc enorm de mult. Este mama mea si pot spune ca i-am facut o mare bucurie. Bucurie pe care i-am citit-o pe fata in momentul cind i l-am dat. Este o fire bisericoasa si mai ales fiind un model religios i-a placut foarte mult. Este pus la loc de cinste si mai ales stiu ca se mindreste cu el. De aceea nu regret ca l-am dat.

Replica: Ah, by stoicescu steluta (253 mesaje), la 19-11-2008

am uitat sa precizez ca i l-am daruit cu ocazia zilei de nastere.

Replica: Fetelor nu pot decat sa va apreciez enorm by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 20-11-2008

pentru sufletele calde si pline de dragoste pe care le aveti. Va urez multa sanatate si inca odata va spun ca sunteti niste persoane deosebite.
Multi, multi pupici

Replica: Ioana si Steluta, by Calinescu Ramona Nicoleta (909 mesaje), la 20-11-2008

bravo pentru acest lucru maiestru pe care l-ati realizat, faptul ca ati daruit, si odata cu acest lucru ati daruit si o parte din sufletul vostru, din viata voastra, din timpul vostru, din bucuria voastra. Toate aprecierile mele si Dumnezeu sa va ajute as faceti multe alte goblenuri si alte persoane fericite pe pamant!
Pentru voi, doua inimi mari pline de flori:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: