|
Acum este 16 Apr 2026, 03:03
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
LEONTE Elena - Iuliana
|
Subiectul mesajului: Re: Cand ne panzeste ingerul iubirii Scris: 30 Mar 2010, 20:39 |
|
Membru din: 15 Ian 2006, 23:15 Mesaje: 3387 Locatie: Suceava Nume forum:1
|
|
Anca si pentru mine a fost o surpriza placuta sa vad ca am fost in acelasi gand. Monica, eu si Ancuta nu am apucat nici sa ne vedem nici sa vorbim de o saptamana, dar se pare ca sufletele noastre "vorbesc intr-una". O imbratisare mare.
La fel de mare este si imbratisarea mea pentru tine si baietii tai, Iulia.
_________________ Iulia - Gargarita Iulie
Răcoarea serii peste fânul din car odihnesc stele...
|
|
| Sus |
|
 |
|
LEONTE Elena - Iuliana
|
Subiectul mesajului: Re: Cand ne panzeste ingerul iubirii Scris: 01 Apr 2010, 20:33 |
|
Membru din: 15 Ian 2006, 23:15 Mesaje: 3387 Locatie: Suceava Nume forum:1
|
|
Fetelor, nu stiu daca ingerul iubirii cunoaste formula de "pandeste". Dar sigur o cunoaste pe cea de "panzeste" si o sopteste in somn, copiilor nostri. In seara asta, l-am auzit pe Stefan iesindu-i din gura exact acelasi cuvant. Bogdan juca un joc de strategie pe calculator. Stefan era langa el si l-a intrebat: Dar pe tine cine te panzeste? Se pare ca ingerul iubirii chiar ne ocroteste copiii! O imbratisare mare pentru voi toate. Pupici
_________________ Iulia - Gargarita Iulie
Răcoarea serii peste fânul din car odihnesc stele...
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popa Vanda Ines
|
Subiectul mesajului: Re: Cand ne panzeste ingerul iubirii Scris: 01 Apr 2010, 20:45 |
|
|
|
Îngerul Domnului tăbărăşte în jurul celor ce se tem de El şi-i scapă din primejdie. Psalm 34,7.
_________________ Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Gina Necula
|
Subiectul mesajului: Re: Cand ne panzeste ingerul iubirii Scris: 02 Apr 2010, 09:38 |
|
|
|
Iulia, m-am emotionat cand am citit.
_________________ Gina - Gargarita-Super-Soferita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|