Acum este 01 Iul 2026, 21:25

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 2563 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 257  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Care este cel frumos nume pentru Carmencita?
Chestionarul s-a inchis pe data de 16 Mar 2025, 08:15
- Gargarita-Farmecul-Dansului 0%  0%  [ 0 ]
- Gargarita-Gingasia-Florilor 0%  0%  [ 0 ]
- Gargarita-Atingere-de-Inger 17%  17%  [ 3 ]
- Gargarita-Evantai-de-Vis 17%  17%  [ 3 ]
- Gargarita-Aripi-de-Evantai 33%  33%  [ 6 ]
- Gargarita-cu-Evantai-Rosu 17%  17%  [ 3 ]
- Gargarita-cu-Evantai-Inflorat 11%  11%  [ 2 ]
- Gargarita-Dansul-Evantaiului-Spaniol 6%  6%  [ 1 ]
Voturi totale : 18
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Numele de Gargarite
MesajScris: 03 Noi 2011, 17:01 
Neconectat

Nume forum:1
Arina, ne-ai dat ocazia intr-un timp atat de scurt, sa descoperim o gargarita cu o determinare de nedescris, cu caracter bine determinat si stii ce vrei de la viata si cum ar zice Danuta, cu foarte mult pozitivism. Nu conteaza de cat timp esti aici in gradina, conteaza ceea ce ai reusit sa ne transmiti si pot sa zic, ca eu in tot acest timp te-am perceput ca o gargarita de o frumusete rara (si aici ma refer la cea interioara), disponibilitatea ta de a fi mereu alaturi de noi, cu incurajarile, sfaturi si cate altele. Deci, dupa cum iti ziceam, au fost gargarite care au primit nume in timp si mai scurt si le vei gasi in paginile acestei gradini, care ne-au emotionat si care si astazi sunt sunt la fel de active cum au fost atunci.
Promit sa ma gandesc la tine pentru un nume, pentru ca il meriti din plin si asta cat mai curand.
Poate sunt si alte gargarite care sunt de aceeasi parere cu mine si poate si mai inspirate ca Arina sa primeasca un nume.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Noi 2011, 22:19 
Neconectat

Imi cer scuze daca v-am suparat. Pe Arina am asociat-o cu un clopotel si viorele pentru ca e mereu vesela, zglobie, cu ganduri frumoase, mereu vie.
Iar Georgia am asociat-o cu finete pentru faptul ca nu scrie mult, dar totul este gandit si pentru delicatetea modelelor din colectie.
Dar nu o sa se mai intample sa vin cu propuneri.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Noi 2011, 22:30 
Neconectat

Adelina, nu este nici o suparare, doar ca inainte sa dam un nume trebuie sa cantarim bine, caci nu noi suntem cele care ramanem rau, ci cele chemate in cauza. Poate iti aduci aminte cata bucurie a fost pentru tine cand ai primit un nume si fiecare din noi trecem prin acelasi sentimente, chiar si cele care sunt pe cale sa le primeasca si ar fi pacat ca bucuria lor sa nu fie pe deplin, ca in acest caz, cand vor trebui sa mai astepte pana cineva va rezona cu un nume pe masura lor.
Calde imbratisari.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Noi 2011, 22:33 
Neconectat

Anca eu asa le vad si chiar imi placeau numele. Dar nu este nici o problema daca nu sunt si pe placul vostru.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Noi 2011, 12:01 
Neconectat

Pentru Georgia propun Colt-de-Curcubeu pentru ca ea isi arata frumusetea numai putin cate putin.

Pentru tine, Adelina:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Noi 2011, 16:39 
Neconectat

Mariuta, si mie imi place. Mi se pare ca si vad acel colt de curcubeu (a se citi pe Georgia) cum se iveste, ba pe o parte, ba pe alta a gradinii ca sa mai aduca un strop de culoare si, atunci cand trebuie, si racoare de dupa ploaie.

Adelina, chiar imi pare rau ca te-ai suparat.
Sa stii ca eu cand ma gandesc la numele tau, imi aduc aminte ce au spus fetele despre tine.
Bica Nistor: cele doua frunzulite semnul unei promisiuni de primavara/de viata (citat din memorie);
Martis Liliana: insemn al inceputurilor;
Adela Aura Vlad: Nu poti sa nu te opresti ca sa nu remarci ce forta are vesnicul inceput (doua frunzulite).
Am dat o cautare pe forum si am vazut ca multe gargarite te apeleaza cu acest nume. Asa-i ca este placut?

La fel trebuie sa simta fiecare gargarita indiferent ca acorda un nume sau primeste un nume.
Ideea este ca nu trebuie sa avem pentru nume o propozie fara inteles pentru toate care suntem in gradina.

Revin cu rugamintea de a se pune in discutie acordarea unui nume, numai unei singure gargarite, intr-o sesiune.

Arina, Anca a descris perfect cum te simt si eu si sper ca inspiratia sa ne incununeze numele ce-l vei purta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Noi 2011, 20:42 
Neconectat

Mariuta, nu-mi prea place colt. Ar fi cazul sa ne imaginam ceva unduit.
Cine mai incearca?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Noi 2011, 18:04 
Neconectat

Georgia, intradevar cuterieri putin prin gradina, dar pe unde treci lasi mangaiere de petale din fiinta ta. Poate nu este o rapsodie de petale, dar sunt dulci petale-n zbor si petale de gânduri ce ne fac mici bucurii.
Nu as vrea sa te numesc curcubeu de petale pentru ca avem deja o gargarita cu un nume asemanator, dar privindu-ti chipul ma gandesc ca nu degeaba exista petale de ingeri, ce au aripi petale de lumina.
Din diafanele tale petale din cuvinte am putea face intr-o zi, adunandu-le, o corola de petale de cer, - asta pentru ca stim ca exista petale in buchetul vietii ce se compun din petale de stele, petale de clipe, petale cu dragoste, limpezi petale de cristal, petale de sidef, petale de màrgàritar, petale de lotus, petale de soare, petale moi de flori, petale inmuiate in albastru...
Stiai ca fluturii se destrama-n petale si atunci ploua petale catifelate de fluturi, dar si petale de iasomie, ba chiar si cu petale de nu-mã-uita.
Ai putea fi petala frageda de floare ce-o rupe si-o involbura o boare, dar este un nume prea lung, asa ca eu cred ca tu, ascunsa acolo intre miresmele din petale de jad, tu unica petale intre petale aduni petale de flori muguri de iubire pentru a ne oferi cupa de petale de vise.
Iti multumim ca existi, Georgia.

Nu ma jeli,
nu sunt un mit,
sunt doar un inger fericit.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Noi 2011, 18:16 
Neconectat

P.S. Fiecare este o entitate divina si fiecare este unic. Daca tot suntem intr-o gradina magica, sa aducem miracolul ce atinge inima pentru fiecare gargarita careia vrem sa ii poleim aripioarele, abia simtit, cu un nume, lasandu-i un semn al frumusetii noastre interioare. Este un semn pentru o viata. Desi aici ar putea parea un joc virtual, dincolo de monitor o inima vibreaza. Este entitatea divina si unica care tresare cand cineva ii atinge inima.
Va rog sa nu uitati acest lucru. In acest context, subscriu la ceea ce au scris Anca si Zoica.

Va pup entitati divine si unice.

Nu ma jeli,
nu sunt un mit,
sunt doar un inger fericit.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Noi 2011, 18:19 
Neconectat

Adnana, am ramas ca la dentist cand am citit toate expresiile frumoase pe care le-ai scris despre Georgia. Ai suflet de poet si pentru asta nu pot decat sa te admir.
Mie mi-a placut cel mai mult Gargarita Petale In Buchetul Vietii.

P.S. Nu sunt suparata, dar m-am simtit prost fata de cum a fost interpretata propunerea mea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 2563 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 257  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: