Acum este 01 Iul 2026, 13:11

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 2563 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147 ... 257  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Care este cel frumos nume pentru Carmencita?
Chestionarul s-a inchis pe data de 16 Mar 2025, 08:15
- Gargarita-Farmecul-Dansului 0%  0%  [ 0 ]
- Gargarita-Gingasia-Florilor 0%  0%  [ 0 ]
- Gargarita-Atingere-de-Inger 17%  17%  [ 3 ]
- Gargarita-Evantai-de-Vis 17%  17%  [ 3 ]
- Gargarita-Aripi-de-Evantai 33%  33%  [ 6 ]
- Gargarita-cu-Evantai-Rosu 17%  17%  [ 3 ]
- Gargarita-cu-Evantai-Inflorat 11%  11%  [ 2 ]
- Gargarita-Dansul-Evantaiului-Spaniol 6%  6%  [ 1 ]
Voturi totale : 18
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Numele de Gargarite
MesajScris: 27 Feb 2012, 12:13 
Neconectat

Nume forum:1
Iulia, imi place foarte mult descrierea facuta Marinei. Si cred ca isi merita pe deplin acest nume, chiar daca zboara de putin timp printre noi. Eu am mai zis ca pe mine, personal, nu ma intereseaza timpul pe care il are in gradina o gargarita din momentul in care ea reuseste sa transmita sentimente puternice in sufletele noastre. Marina este o persoana foarte sensibila, gingasa si foarte generoasa. Calitati pe care poate multe gargarite care sunt in gradina de ani de zile nu le au. De aceea consider ca Marina merita numele de gargarita mai devreme de termenul stabilit, iar numele ce l-ai propus ii vine ca o manusa. Sper sa ii placa.
Te felicit, Iulia, pentru initiativa si pentru minunatul nume ce l-ai gasit. Eu te sustin.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Feb 2012, 12:22 
Neconectat

Si mie imi place numele propus. Consider ca i se potriveste. Sper ca nu va trebui sa asteptam pana in octombrie.
Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Feb 2012, 15:34 
Neconectat

Iulia, nume tare frumos pentru Marina pe care eu o indragesc tare mult.
In rest, eu zic sa nu facem abateri de la regula.

Să fugi de fapta rea creştine,
Ascult-al Domnului cuvânt
Şi făptuieşte numai bine
Din leagăn până la mormânt

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Feb 2012, 20:43 
Neconectat

Iulia, meriti toate felicitarile si imbratisarile pentru numele frumos al Marinei. Si mie imi este draga in mod deosebit.
S-au intrunit voturile pentru ca Marina sa primeasca un nume, dar, din pacate, nu i-l puteam acorda acum.
Daca am incalca regula pentru Marina, ar insemna sa o incalcam si altadata. Regula respectiva a aparut tocmai pentru ca au existat neajunsuri care nu ne fac cinste. Si cel mai rau este ca in vartejul micimii noastre sufletesti (cu scuzele de rigoare, ca suntem oameni si nu zei), sacrificam bucuria proaspetei nominalizate. Nimeni nu merita sa treaca prin situatii penibile datorita faptului ca noi nu ne putem pune de acord, ca votam unilateral, ca sunetm manate de resentimente fata de alte propuneri etc.
Chiar si votul din chestionar indica ca exista niste probleme in gradina. Va semnalez aceasta problema pentru a putea ajunge la consens. Rog pe cele care nu au votat ca pana la finele lui aprilie sa votati si atunci sa luam o hotarare finala. Atunci cand votati va rog sa va reamintiti bucuria pe care ati avut-o cand ati primit numele de gargarita.
Va imbratisez pe toate cu drag si va reamintesc ca aici venim pentru a arata cuiva ca este importanta pentru noi, ca merita respectul nostru, ca ne-a atins inima, iar noi vrem sa-i facem bucuria de a-i aduce un nume care s-o caracterizeze. Scopul nostru aici este de a creea bucurie si atat. Exact cum a facut Iulia astazi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Feb 2012, 23:07 
Neconectat

Scumpa şi draga mea Iulia, îţi mulţumesc.
Îţi mulţumesc pentru aşa minunăţie de nume, ce ma făcut pur şi simplu să mă topesc de emoţie citindu-l.
Un minunat nume ce adună dulceaţă şi nectar de la câmpul tău de maci, din metafora florilor Ovidiei, din alinarea Getei, din frumuseţea şi bunătatea Doinei, din minunata gingăşie a Lenuţei, din misterul şi nobleţea Adnanei, din suava blândeţe a Aliei şi nu în ultimul rând din mareaţa şi blânda înţelepciune a bunicuţei mele Bica.
Multe nume dragi îmi vin în minte, ce au fost alături de inima şi sufletul meu, atunci când mi-a fost greu sau la bucurie când mi-a fost bine.
Toate îmi sunteţi dragi şi aş vrea să vă iau acasă, să fiţi mereu aproape de mine, ca într-un stup să fim împreună.
Bica mea dragă, ce mare dreptate ai şi cât adevăr ai rostit prin vorbele tale, căci oameni suntem şi nu zei.
Eu voi ştii să aştept alături de voi, dragele mele.
Şi atât cât timp voi fi sănătoasă şi timpul îmi va permite vă voi lăsa la poarta inimii voastre din dulceaţa sufletului meu.
Şi voi aştepta cuminte, să treacă timpul şi ca să nu mă plictisesc voi aduna de la voi nectarul bunătăţii voastre, ca în inima mea să îl transform în dulceaţă pentru voi, dragele mele gărgăriţe.
Vă trimit la fiecare în parte, pupici pe inimioarele voastre mari.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Feb 2012, 09:52 
Neconectat

Dragele mele, va multumesc pentru sustinere.
Bica, si tie iti multumesc pentru cuvintele blande si intelepte.
Marina, imi pare rau ca din cauza nerabdarii mele, trebuie sa astepti, insa eu de foarte multe ori actionez sub impulsul momentului. Asa am simtit in acel moment si am si actionat. Sper sa nu fii necajita pe mine. Pentru mine deja esti Gargarita-Dulceata-Inimii.
Ninsoare de pupici.

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Feb 2012, 10:57 
Neconectat

Nu sunt nici suparata, dar nici necajita, draga mea Iulia.
Dar eu am o vorba: un lucru bun se face la noua luni.
Asa ca trebuie sa mai asteptam.
Te pupic pe inimioara.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Feb 2012, 11:12 
Neconectat

Iulia, impulsul tau a fost unul binevenit si te apreciez pentru frumoasa descriere pe care ai facut-o Marinei.
Marina, vom fi alaturi de tine si vom sarbatori cu placere frumosul eveniment, cu fericirea care ti se cuvine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Feb 2012, 12:12 
Neconectat

Bica Nistor scrie:
va reamintesc ca aici venim pentru a arata cuiva ca este importanta pentru noi, ca merita respectul nostru, ca ne-a atins inima, iar noi vrem sa-i facem bucuria de a-i aduce un nume care s-o caracterizeze. Scopul nostru aici este de a creea bucurie si atat. Exact cum a facut Iulia astazi.
Acestea sunt motivele pentru care eu nu am votat si nu pot vota. Eu am primit un nume la aproximativ doua luni de la intrarea in gradina si imi aduc aminte cu placere si acum emotiile de atunci. Nu cred ca aici trebuie sa avem reguli de acest gen, care ingradesc sentimentele noastre.
Iulia, este normal sa reactionam sub impulsul momentului si nu trebuie nimic sa opreasca ceea ce simtim, motiv pentru care eu iti sustin propunerea.
Dragele mele, cum este sa simti ceva pentru cineva si sa trebuiasca sa-ti faci niste calcule, sa-ti dai seama ca acum nu ai voie sa le marturisesti, sa mai astepti cateva luni sau un an?
Ma repet: aceasta regula nu isi are rostul aici.
Sper ca nu am suparat pe nimeni si va imbratisez cu drag de gargarita.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 2563 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147 ... 257  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: