Acum este 01 Iul 2026, 00:08

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 2563 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196 ... 257  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Care este cel frumos nume pentru Carmencita?
Chestionarul s-a inchis pe data de 16 Mar 2025, 08:15
- Gargarita-Farmecul-Dansului 0%  0%  [ 0 ]
- Gargarita-Gingasia-Florilor 0%  0%  [ 0 ]
- Gargarita-Atingere-de-Inger 17%  17%  [ 3 ]
- Gargarita-Evantai-de-Vis 17%  17%  [ 3 ]
- Gargarita-Aripi-de-Evantai 33%  33%  [ 6 ]
- Gargarita-cu-Evantai-Rosu 17%  17%  [ 3 ]
- Gargarita-cu-Evantai-Inflorat 11%  11%  [ 2 ]
- Gargarita-Dansul-Evantaiului-Spaniol 6%  6%  [ 1 ]
Voturi totale : 18
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Numele de Gargarite
MesajScris: 05 Feb 2014, 11:29 
Neconectat

Nume forum:1
Draga Frumusica, sora mea de cruce (cu care impartasesc aceeasi semnatura), iti multumesc mult.

Draga Bica, dragi gargarite, acum am vazut ca tot la inceputul lui aprilie (pe 3), Frumusica noastra va implini un an in gradina. De altfel, mai inainte, in martie (pe 24), Loti va implini un anisor. Studiind primele 4 - 5 pagini de postari in topicul de prezentare, am gasit doua gargarite care au un avatar, o semnatura si mai mult de un an in gradina, dar nu au totusi un nume: Andrusca si Creata. Ele au avut cateva postari anul trecut, Andrusca chiar in decembrie, daca-mi amintesc bine.
Am intalnit si situatia speciala a unor gargarite care au implinit sau vor implini in curand un an in gradina, au peste 100 de postari, dar nu au inca un avatar si o semnatura: Irina, Milkusor, Kina si Silvica. Un caz particular este cel al lui Daniel, pe care il admir pentru modelele grele pe care le-a lucrat si care are mai mult de un an in gradina, dar mai putin de 100 de postari, deci nici avatar si semnatura. Bineinteles ca ei o sa le primeasca de-a lungul timpului, caci urmaresc forumul, din cate am vazut.

Avand in vedere recenta bucurie pe care am trait-o, aceea de a primi un nume, incepand cu luna aprilie cand voi implini un an in gradina, ma simt datoare sa fac aceasta bucurie si altor gargarite si de aceea va rog sa facem un brain-storming pentru a gasi numele cele mai potrivite pentru suratele noastre mentionate in primul paragraf. Va rog sa ma scuzati daca am omis pe cineva si va rog sa completati lista de asteptare daca este cazul.
Cum nu am fost prezenta la impartirea imaginatiei, va chem in ajutor gargarite dragi. Eu am sa propun, pentru a sparge gheata, niste nume copilaresti si puerile, care va vor distra sunt sigura, dar pentru definitivarea numelor ma bazez pe voi.
Propunerile mele, pe care nu le simt atat de inspirate:
Frumusica - Gargarita-Margareta-Diafana;
Loti - Gargarita-cu-umbreluta-verde;
Andrusca - Gargarita-ciocolata-cu-lapte;
Creata - Gargarita-Frezia-delicata-si-rosie;

Adnana, Lenuta, Ralu, Irela si lista ramane deschisa, va rog sariti-mi in ajutor.
O zi frumoasa si multa inspiratie tuturor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Feb 2014, 11:38 
Neconectat

Tacutu Ileana scrie:
Draga Frumusica, sora mea de cruce (cu care impartasesc aceeasi semnatura), iti multumesc mult.

Draga Bica, dragi gargarite, acum am vazut ca tot la inceputul lui aprilie (pe 3), Frumusica noastra va implini un an in gradina. De altfel, mai inainte, in martie (pe 24), Loti va implini un anisor. Studiind primele 4 - 5 pagini de postari in topicul de prezentare, am gasit doua gargarite care au un avatar, o semnatura si mai mult de un an in gradina, dar nu au totusi un nume: Andrusca si Creata. Ele au avut cateva postari anul trecut, Andrusca chiar in decembrie, daca-mi amintesc bine.
Am intalnit si situatia speciala a unor gargarite care au implinit sau vor implini in curand un an in gradina, au peste 100 de postari, dar nu au inca un avatar si o semnatura: Irina, Milkusor, Kina si Silvica. Un caz particular este cel al lui Daniel, pe care il admir pentru modelele grele pe care le-a lucrat si care are mai mult de un an in gradina, dar mai putin de 100 de postari, deci nici avatar si semnatura. Bineinteles ca ei o sa le primeasca de-a lungul timpului, caci urmaresc forumul, din cate am vazut.

Avand in vedere recenta bucurie pe care am trait-o, aceea de a primi un nume, incepand cu luna aprilie cand voi implini un an in gradina, ma simt datoare sa fac aceasta bucurie si altor gargarite si de aceea va rog sa facem un brain-storming pentru a gasi numele cele mai potrivite pentru suratele noastre mentionate in primul paragraf. Va rog sa ma scuzati daca am omis pe cineva si va rog sa completati lista de asteptare daca este cazul.
Cum nu am fost prezenta la impartirea imaginatiei, va chem in ajutor gargarite dragi. Eu am sa propun, pentru a sparge gheata, niste nume copilaresti si puerile, care va vor distra sunt sigura, dar pentru definitivarea numelor ma bazez pe voi.
Propunerile mele, pe care nu le simt atat de inspirate:
Frumusica - Gargarita-Margareta-Diafana;
Loti - Gargarita-cu-umbreluta-verde;
Andrusca - Gargarita-ciocolata-cu-lapte;
Creata - Gargarita-Frezia-delicata-si-rosie;

Adnana, Lenuta, Ralu, Irela si lista ramane deschisa, va rog sariti-mi in ajutor.
O zi frumoasa si multa inspiratie tuturor!
Leana, sa stii ca si eu m-am gandit la Loti, cam ce nume i s-ar potrivi. Avand in vedere cele intamplate cu numele tau, nu mai vreau sa anticipez. Parerea mea esta sa asteptam pana aproape de ziua respectiva cu numele.

P.S. Si eu ma gandeam la ceva in legatura cu umbrela, dar as vrea ca Loti sa ni se dezvaluie mai mult, apoi ne vom gandi la un nume.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Feb 2014, 14:40 
Neconectat

Lenuta, te felicit pentru propunere, iar pe tine, Leana pentru cununa ce va fi pusa pe parul tau in curand.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Feb 2014, 14:45 
Neconectat

Leana, iti inteleg surescitarea de a avea cat mai multe gargarite cu nume, avatar, semnatura, dar toate vin la randul lor.
Stiu ca de avatar se ocupa Monica, iar o forumista ce nu a primit avatar inseamna ca nu prea are activitate in gradina sau are o activitate strict in beneficiul concursului ori doar pentru a posta in topicul ei. Semnatura vine odata cu avatarul.

In ceea ce priveste numele, acesta vine, asa cum s-a intamplat la tine, din imboldul unei gargarite ce te-a remarcat pentru ceea ce reprezinti tu. Si faptul ca numele tau este scris in Carta inseamna mai mult decat prezenta de un an in Gradina.

Exista si alte situatii. Se propune un nume pentru o forumista mai putin activa, urmeaza o recunoastere de complezenta (au fost cazuri cand nu s-au strans macar 3 (trei) voturi ca respectiva sa primeasca numele si stiu ca Bica a amendat acest comportament.

Tu ai reusit sa ajungi la inima multor gargarite, ai interferat cu ele, la randul lor te-au simtit aproape inimii lor sau preocuparilor lor (in afara goblenului). Acesta este motivul pentru care Lenuta te-a adus in calea noastra in acest topic.

Daca ai sa citesti pe la pagina 140 (dupa cum imi aduc eu aminte), ai sa vezi ca acordarea numelui nu inseamna a trece pe toata lumea in Carta, ci este cumva constiinta acestei gradini ce simte ca se imbogateste cu un suflet pereche.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Feb 2014, 14:49 
Neconectat

LENUTA PATRASCU scrie:
Avand in vedere cele intamplate cu numele tau, nu mai vreau sa anticipez. Parerea mea esta sa asteptam pana aproape de ziua respectiva cu numele.
Sunt de acord cu tine, Lenuta. Mai mare este bucuria cand iti vezi numele in Carta, dar si la semnatura. Aceasta sincronicitate este cea mai frumoasa pentru ca atunci toata lumea vede numele si se bucura la unison.
Cu alte cuvinte, propunerile trebuie sa apara dupa ce respectiva gargarita implineste un an in gradina noastra.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Feb 2014, 14:51 
Neconectat

Am si eu o sugestie si nu as vrea sa ranesc pe nimeni, dar nu mi se pare normal sa apelam la nume doar privind la avatar.
Mai tineti minte cum a primit Marina numele? Dar Danuta? Si cate alte exemple.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Feb 2014, 15:23 
Neconectat

Draga Adela, iti multumesc mult pentru lamuriri. Aveti dreptate, tu si Lenuta, toate la timpul lor.
In ceea ce ma priveste, va multumesc mult, dragi gargarite, pentru numele acordat si de-abia astept sa-l port din primavara.
O zi minunata tuturor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Feb 2014, 22:55 
Neconectat

Leana, pentru ca mi-ai cerut opinia mea, pot doar sa iti spun ca Adela a exprimat perfect si gandurile mele.
Precum eu am avut un an in care nu am reusit sa interferez prea mult cu noile venite, nu ma pot pronunta deocamdata pentru ceea ce ai propus tu. Cand voi simti ca voi putea exprima o parere persoanala, ma voi intoarce cu placere aici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Mar 2014, 19:43 
Neconectat

Ma bucur sa aflu atatea noi gargarite cu nume magice.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Apr 2014, 13:09 
Neconectat

Dragi gargarite, va anunt cu bucurie ca numele meu s-a activat.
Va multumesc din suflet, dragi gargarite TTT, draga Monica si draga Bica, care faceti ca fiecare gargarita sa se simta iubita si pretuita in aceasta minunata gradina.
De asemenea, tin sa le multumesc inca o data Lenutei, Adnanei, Lacrei si lui Ildiko, precum si tuturor gargaritelor care au fost alaturi si au contribuit la alegerea numelui meu frumos.
Va doresc tuturor o zi la fel de minunata ca a mea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 2563 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196 ... 257  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: