Acum este 30 Iun 2026, 22:46

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 2563 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199 ... 257  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Care este cel frumos nume pentru Carmencita?
Chestionarul s-a inchis pe data de 16 Mar 2025, 08:15
- Gargarita-Farmecul-Dansului 0%  0%  [ 0 ]
- Gargarita-Gingasia-Florilor 0%  0%  [ 0 ]
- Gargarita-Atingere-de-Inger 17%  17%  [ 3 ]
- Gargarita-Evantai-de-Vis 17%  17%  [ 3 ]
- Gargarita-Aripi-de-Evantai 33%  33%  [ 6 ]
- Gargarita-cu-Evantai-Rosu 17%  17%  [ 3 ]
- Gargarita-cu-Evantai-Inflorat 11%  11%  [ 2 ]
- Gargarita-Dansul-Evantaiului-Spaniol 6%  6%  [ 1 ]
Voturi totale : 18
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Numele de Gargarite
MesajScris: 30 Sep 2014, 12:39 
Neconectat

Nume forum:1
Draga Bica, acum, la sfarsit de septembrie, i-ai facut o mare bucurie Frumusicai inscriindu-i numele in Carta Gargaritelor.
Felicitari Gargarita-Frumusica! Sunt convinsa ca o sa porti cu bucurie acest nume frumos.
Draga Irela, nu ai de ce sa-ti ceri iertare, eu nu sunt deloc suparata. Asa cum am mai spus, ma bucur ca ai propus un nume asa frumos si mult mai potrivit pentru Frumusica. Chiar ma bazez pe inspiratia ta si a altor gargarite, pentru a aduce aceasta mare bucurie, cea a primirii unui nume de gargarita, tuturor gargaritelor care vor implini un an in gradina.
Inchin si eu pentru Frumusica, precum si pentru toate gargaritele din aceasta minunata gradina: Multi ani fericiti si plini de realizari in arta goblenului!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Sep 2014, 12:55 
Neconectat

Leana draga, unde s-a mai vazut petrecere fara sampanie si tort?
Si pentru ca tu ai venit cu sampania, eu ca si proaspata nasa de gargarita vin cu tortul.

Nu stiu unde s-a ascuns sarbatorita noastra, dar ma erijez eu in gazda si fac invitatiile: draga Monica, dragi gargarite de la TTT, dragele mele prietene, este petrecere.
Va astept sa sarbatorim impreuna pe cea mai tanara gargarita din gradina.

Gargarita anului 2016
Gargarita anului 2017
Gargarita anului 2018
Gargarita anului 2020

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Sep 2014, 13:23 
Neconectat

Draga Irela, eu sunt prezenta la petrecere si am gustat deja, din ochi, bunatatea de tort.
Sa-ti traiasca finuta si in calitate de nasica de gargarite, sa ai parte de cat mai multe finute.
La Bucuresti este o zi foarte frumoasa, sper ca la Cluj la fel, si datorita acestei petreceri a devenit si mai frumoasa.
Sunt convinsa ca vor poposi la petrecere multe gargarite, inclusiv sarbatorita, care va avea o mare si placuta surpriza.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Sep 2014, 15:58 
Neconectat

Daca este vorba de petrecere vin si eu repede.
Draga Irela, te felicit pentru inspiratie.
Draga Frumusica, te felicit pentru numele primit. Sa te bucuri de el si sa ne infrumusetezi zilele prin zborul tau in Gradina Gargaritelor.
Draga Bica, ce dor imi era de tine.
Va imbratisez pe toate si va doresc multa sanatate si numai bine.

P.S. Gargarita-Frumusica, te astept pe bancuta sa-ti odihnesti aripioarele si sa primesti buchetul de trandafiri.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Oct 2014, 19:14 
Neconectat

Cu intarziere, dar cu mare drag, te felicit pentru numele primit. Frumusica, te imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Oct 2014, 21:16 
Neconectat

Eu vin cu intarziere la petrecere, dar imi place atmosfera.
Frumusica, felicitari pentru numele primit.
Irela, felicitari pentu ca esti nasica.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Oct 2014, 14:10 
Neconectat

Cata bucurie! Nici ca imi putem imagina asa ceva.
Va multumesc din suflet.
Dragi gargarite, ma scuzati ca in aceasta saptamana care tocmai se incheie, nu am fost prezenta pe forum. A fost o saptamana foarte aglomerata, sunt de la tara, - campania de toamna, zugravit in casa si multe altele.
Draga nasica, Irela, iti multumesc din suflet ca te-ai gandit la mine si mi-ai ales acest nume.
Nu sunt eu frumoasa, multumesc fiicei mele ca m-a inscris in aceasta minunata gradina.
Bica, Leana, Vero, Doina, Oksanna si Dalina va multumesc pentru ca ati votat pentru acest nume.
Irela, Bica, Leana, Vero, Oksanna, Dalina, Doinita, Nuti si Nico va multumesc mult pentru urari. Sper din suflet sa nu va dezamagesc, sa fiu prezenta pe forum cat mai des, dar timpul si multele treburi care trebuie facute sunt ca niste inamici care imi stau in cale mereu.
Nu imi gasesc toate cuvintele sa va multumesc asa cum se cuvine.

Povestea Frumusicai incepe asa: am trei fiice. Pe cea mare o cheama Mihaela, dar cand era mica toata lumea ii spuna frumusica. De la ea este numele. Eu cos goblen de mai multi ani, este ca o terapie, am niste probleme de sanatate si cand cos, uit de probleme. Cand prindeam calculatorul disponibil intram pe forum si priveam tot ce lucrati si tot ce aparea nou pe forum.
Intr-o seara fiica mea a intebat daca vreau sa ma inscrie in Clubul Gargaritelor.
Am raspuns atunci ca nu stiu daca voi avea timp sa fiu prezenta si sa impartasesc ganduri alaturi de voi, dar mai ales daca ma voi descurca cu forumul.
Si uite asa am ajuns in aceasta minunata gradina. Fiica mea mi-a inscris numele cu datele ei si asa a aparut numele de Frumusica.
Sa stiti ca incerc sa fiu la inaltime, desi uneori netul si calculatorul imi dau mari batai de cap.

Irela si Leana mutumiri pentru tort si sampanie. Sa stiti ca am gustat din ele.
Dalina si Oksanna va mutumesc pentru flori.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Oct 2014, 11:54 
Neconectat

Doar un pic mai este pana cand o sa aducem tortulet si o sa sarbatorim un an de zbor alaturi de noi a inca unei gargarite.
Astept de ceva timp sa se implineasca anul si nu mai am rabdare pana in 16 noiembrie.
Pana cand Oksanna noastra vesela si harnicuta implineste un anisor.

Vesela si harnicuta.
Stiti ca Oksanna ne indemna in permanenta sa nu uitam sa zambim. Doar o persoana cu un tonus bun poate sa induca starea de veselie.
Asa ca o parte din numele de gargarita se subintelege.
Pentru harnicie nu este nevoie de argumente. Am fost si suntem toate prezente in topicele Oksannei.

V-ar placea ca numele de gargarita pe care sa il primeasca Oksana sa fie Gargarita-Vesela-si-Harnica? (Gargarita-Vesela-si Harnicuta)
Este numele de gargarita cu care am alintat-o (in tacere) pe Oksanna ori de cate ori am avut ocazia sa relationez cu ea (si nu sunt deloc rare ocaziile).

Mai am si alte propuneri pentru numele de gargarita:

Gargarita-Pasarea-Paradisului (m-am inspirat din topicul deschis de Adela pentru Oksanna)
Gargarita-Veselie-Zi-de-Zi
Gargarita-Vesela-si-Grijulie

Sunt convinsa ca si voua va este draga Oksanna, de aceea va invit sa propuneti si alte nume pentru numele sau de gargarita.
Sau daca va este pe plac unul dintre numele pe care le-am propus va invit sa il votam pe cel mai potrivit.

Va imbratisez cu drag,

Gargarita anului 2016
Gargarita anului 2017
Gargarita anului 2018
Gargarita anului 2020

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Oct 2014, 12:21 
Neconectat

Ma simt obligata sa vin cu o erata:

Este numele de gargarita cu care am alintat-o (in tacere) pe Oksanna ori de cate ori am avut ocazia sa relationez cu ea (si nu sunt deloc rare ocaziile).

Este vorba despre relationare virtuala, aici pe forumul Rogoblen, iar Oksanna nu stie cat imi este de draga (acum o sa stie).
Nu am fost suficient de atenta cand am construit fraza si nu as vrea sa se inteleaga altceva decat ceea ceea ce am dorit sa transmit.

Gargarita anului 2016
Gargarita anului 2017
Gargarita anului 2018
Gargarita anului 2020

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Oct 2014, 09:18 
Neconectat

Draga Irela, exact asa o percep si eu pe Oksanna, ca fiind foarte optimista, o diafana Gargarita-Zambitoare.
Dar, Gargarita-Vesela-si-Harnicuta este o descriere mai completa. Sunt intru totul de acord cu tine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 2563 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199 ... 257  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: