|
Acum este 02 Iun 2026, 01:57
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Ce simti cand te desparti de cineva drag? Scris: 11 Apr 2011, 20:05 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Sincere condoleante si din partea mea, Clementina. Iti inteleg durerea si sunt alaturi de tine cu gandul si cu sufletul. Dumnezeu sa o odihneasca in pace.
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
gogu mimi-ovidia
|
Subiectul mesajului: Re: Ce simti cand te desparti de cineva drag? Scris: 11 Apr 2011, 20:44 |
|
Membru din: 21 Feb 2007, 10:37 Mesaje: 12780 Locatie: Calarasi Nume forum:1
|
|
Sincere condoleante si din partea mea draga Clementina. Fie-i tarana usoara!
_________________ Ovidia - Gargarita-Metafora-Florilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
Perhinschi Anca
|
Subiectul mesajului: Re: Ce simti cand te desparti de cineva drag? Scris: 11 Apr 2011, 21:20 |
|
|
|
Astazi cand am mers sa-mi au copilul de la scoala, am crezut ca-mi fuge pamantul de sub picioare cand am auzit ca mama unui coleg de clasa a plecat de langa noi. Totul s-a intamplat in mai putin de o saptamana, iar in urma a lasat multa durere stiind ca vor fi doi copii care ii vor duce dorul. Mi-au dat lacrimile cand, Claudia mi-a zis ca impreuna cu doamna au desenat si scris fiecare cateva randuri, in amintirea unei persoane active in randul copiilor si parintilor, pe care le va lasa la mormantul mamei sale. Cat este de trist cand vezi o persoana plina de viata lunea trecuta si acum sa nu mai fie. Dar, mai trist, cand doi copii nu vor mai avea cui spune mama.
_________________ Anca - Gargarita Pacea-Armoniei
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dosinescu Cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Ce simti cand te desparti de cineva drag? Scris: 11 Apr 2011, 21:33 |
|
Membru din: 29 Noi 2007, 23:15 Mesaje: 2524 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Clementina, sincere condoleante! Cuvintele sunt prea seci sa exprimi ceea ce simti cand te desparti de cineva drag. Lacrimile imi curg pe obraji, stiind cat de frumos vorbeai despre mama ta. Sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste durerea pe care o simti acum in suflet!
Imi cer iertare ca-ti scriu cu intarziere, dar am ocolit acest topic, caci imi trezeste prea multe amintiri dureroase. Te rog, iarta-ma!
_________________ Cristina - Gargarita Trestia-cu-Doua-Flori
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Ce simti cand te desparti de cineva drag? Scris: 11 Apr 2011, 21:45 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Imi pare sincer rau pentru tine, draga Clementina. Te imbratisez cu drag.
_________________ Gargarita-Leoaica tanara, iubirea
|
|
| Sus |
|
 |
|
Anisoara Nichita
|
Subiectul mesajului: Re: Ce simti cand te desparti de cineva drag? Scris: 12 Apr 2011, 08:44 |
|
|
|
Clementina, sa ii fie tarana usoara. Condoleantele pe care ti le trimit iti vor spune doar ca ma gandesc la tine.
_________________ Anisoara - A avea si numai un singur bun prieten inseamna a avea lumina in intuneric.
|
|
| Sus |
|
 |
|
rautu loredana
|
Subiectul mesajului: Re: Ce simti cand te desparti de cineva drag? Scris: 12 Apr 2011, 09:00 |
|
Membru din: 13 Mar 2010, 19:42 Mesaje: 581 Locatie: botosani,com sulita Nume forum:1
|
|
Condoleante, Clementina. Cuvintele sunt de prisos, nu cred ca exista cuvant sa aline aceasta durere. Anca, imi pare nespus de rau pentru mama colegului baietelului tau, este cumplit sa ramana 2 copii fara mama. Am mai vazut astfel de cazuri si este extrem de greu pentru ei sa nu aibe mila mamei, dragostea ei, sa nu aibe cine sa le spuna un cuvant bland, cine sa le fie mama.
_________________ Lora - Prietenia este floarea unei clipe si fructul timpului.
|
|
| Sus |
|
 |
|
LENUTA PATRASCU
|
Subiectul mesajului: Re: Ce simti cand te desparti de cineva drag? Scris: 12 Apr 2011, 19:28 |
|
Membru din: 29 Iul 2005, 01:47 Mesaje: 9123 Locatie: Tecuci Nume forum:1
|
|
Condoleante, Clementina!
_________________ Lenuta - Gargarita-Simfonia-Culorilor Gargarita anului 2024
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ionita Victorita
|
Subiectul mesajului: Re: Ce simti cand te desparti de cineva drag? Scris: 12 Apr 2011, 19:45 |
|
Membru din: 02 Sep 2007, 07:10 Mesaje: 817 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Clementina, condoleante. Cuvinte nu am sa pot exprima regretul, sa te pot imbarbata. Dumnezeu sa o odihneasca.
_________________ Victory - Gargarita-Soare-n-Suflet
|
|
| Sus |
|
 |
|
tanasa clementina
|
Subiectul mesajului: Re: Ce simti cand te desparti de cineva drag? Scris: 13 Apr 2011, 09:16 |
|
|
|
Va multumesc din suflet pentru frumoasele cuvinte. Au contat foarte mult pentru mine. V-am simtit alaturi de mine. Multumesc.
_________________ Clementina - Gargarita-Croitoreasa Desavarsita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|