|
Acum este 02 Iun 2026, 02:59
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Ciuscoiu Georgeta
|
Subiectul mesajului: Re: Ce simti cand te desparti de cineva drag? Scris: 20 Oct 2011, 14:08 |
|
|
|
Condoleante, Victory. Alaturi de tine cu sufletul sunt si eu,
_________________ Gargarita-Potir-plin-de-Daruri
|
|
| Sus |
|
 |
|
Albei Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Ce simti cand te desparti de cineva drag? Scris: 20 Oct 2011, 14:13 |
|
Membru din: 02 Dec 2009, 16:28 Mesaje: 1745 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Condoleante, Victory.
_________________ Dina - Gargarita-Sinceritate
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Ce simti cand te desparti de cineva drag? Scris: 20 Oct 2011, 14:16 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Condoleante, Victory. Sunt alaturi de tine cu gandul.
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Zoica Maniu
|
Subiectul mesajului: Re: Ce simti cand te desparti de cineva drag? Scris: 20 Oct 2011, 15:04 |
|
|
|
Victory, condoleante. Sunt alaturi de tine. Imi pare rau ca nu existe cuvinte care sa aline asa suparare si pierdere.
_________________ Zoica - Gargarita-Gospodina
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Ce simti cand te desparti de cineva drag? Scris: 23 Oct 2011, 17:35 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Condoleante, draga Victory. Maine se va implini o saptamana de cand am condus-o cu mare durere pe bunica pe ultimul ei drum. A fost cea mai mare dintre opt frati si Dumnezeu i-a dat putere sa treaca peste suferinta pricinuita de pierderea a sapte frati, a sotului, a nepotilor. Sufletul ei s-a stins la venerabila varsta de 91 de ani. Acum tresar la fiece apel telefonic caci stiu ca sora tatei este grav bolnava si cu fiecare clipa ce trece suferinta ei devine insuportabila. Intr-un an si trei luni sa-mi pierd oare trei persoane atat de dragi?
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
Oprita Adelina-Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Ce simti cand te desparti de cineva drag? Scris: 23 Oct 2011, 17:44 |
|
Membru din: 06 Mar 2009, 20:18 Mesaje: 8398 Locatie: VALCEA Nume forum:1
|
|
Condoleante Eli! Imi pare foarte rau ca nu mai ai alaturi pe bunica ta, dar gandestete ca acum este intr-un loc ferit de rau, plin de bucurie si de acolo vegheaza asupra ta. In sufletul tau mereu va fi. In legatura cu matusa ta, daca Dumnezeu crede ca a venit timpul sa o ia la dreapta lui si sa nu mai sufere o va face. Imi pare rau ca ai pierdut atatea fiinte dragi intr-un timp relativ scurt. Draga mea, iti ofer un umar pe care sa te descarci si o calda imbratisare. Sunt alaturi de tine.
_________________ Gargarita-Doua-Frunzulite
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neacsu Alina-Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Ce simti cand te desparti de cineva drag? Scris: 23 Oct 2011, 17:56 |
|
Membru din: 22 Apr 2008, 10:13 Mesaje: 2656 Locatie: Pitesti - Arges Nume forum:1
|
|
Condoleante, Victory. Condoleante, Eli. Imi pare bine sa spun ca sunt si am fost o norocoasa deoarece am avut langa mine trei perechi de bunici. Mama a fost adoptata de mica de catre o matusa de a ei. Acum doi ani de zile am inceput sa pierd din buncii mei: bunicul din partea tatalui. Acum trei saptamani (maine se implinesc exact trei saptamani) am mai pierdut inca un bunic: tatal adoptiv din partea mamei. Inca nu imi vine sa cred ca de fiecare data cand o sa merg la tara, nu ma mai asteapta in pat, sa ma intrebe cum merge scoala si cum stau cu notele. Avea o boala denumita Parkinson si din aceasta cauza de vreo 6 ani, era la pat, insa manca singur si putea sa iasa pe afara cate putin cand veneam noi acolo. Acum insa, sper sa ii fie bine acolo unde este. Si cum necazurile nu vin niciodata singure, maine am programare la medic, la Bucuresti pentru investigatii mai detaliate legate de sanatatea mea.
_________________ AlinaM - Gargarita-Aripi-de-Copil
|
|
| Sus |
|
 |
|
Oprita Adelina-Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Ce simti cand te desparti de cineva drag? Scris: 23 Oct 2011, 18:07 |
|
Membru din: 06 Mar 2009, 20:18 Mesaje: 8398 Locatie: VALCEA Nume forum:1
|
|
Draga mea finuta, sincere condeleante. Imi pare rau ca ti-ai pierdut un bunic. Nici eu nu mai am unul dintre ei si stiu cum este sa ii simti lipsa. Imi pare rau sa aud ca ai probleme de sanatate si sper ca maine sa auzi numai vesti bune. Esti un om cu suflet bun si Dumnezeu va fi langa tine. Maine o sa ma rog sa fie totul bine si sunt alaturi de tine. Te pup si te imbratisez.
_________________ Gargarita-Doua-Frunzulite
|
|
| Sus |
|
 |
|
ganea alina
|
Subiectul mesajului: Re: Ce simti cand te desparti de cineva drag? Scris: 23 Oct 2011, 19:21 |
|
Membru din: 13 Feb 2010, 11:56 Mesaje: 4546 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Victory, Eli, in asemenea momente nu pot decat sa va stau aproape cu gandul si sa va ofer umarul meu pentru a plange. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace. Alina, ma rog sa aduci vesti bune. Ma voi gandi la tine.
_________________ Alia - Gargarita-Oaza-Plina-de-Speranta
|
|
| Sus |
|
 |
|
Georgeta Petrea-Manta
|
Subiectul mesajului: Re: Ce simti cand te desparti de cineva drag? Scris: 23 Oct 2011, 19:32 |
|
|
|
Fetelor, tare imi pare rau de pierderile voastre. Ramane un gol in inima noastra pe care nu il putem exprima. Eli, fii tare! Bunul Dumnezeu le face pe toate cu talc si are un inteles totul. Victory, imi imaginez ce inima zdrobita ai. Condoleante! Alina, condoleante! In privinta ta, am siguranta ca rezultatele vor fi foarte bune.
_________________ Geta - Gargarita-Alinare
Să fugi de fapta rea creştine, Ascult-al Domnului cuvânt Şi făptuieşte numai bine Din leagăn până la mormânt
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|