|
Acum este 10 Iun 2026, 01:27
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Elza Ilina
|
Subiectul mesajului: Re: Numele de Gargarite Scris: 13 Apr 2020, 15:22 |
|
Membru din: 01 Iun 2011, 15:26 Mesaje: 5624 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Sa stiti ca eu i-as spune Gargarita Lebada Alba, pentru ca este delicata si discreta, gratioasa, exact ca o lebada.
_________________ Elza - Gargarita-Roua-Diminetii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Cioroi Damiela
|
Subiectul mesajului: Re: Numele de Gargarite Scris: 13 Apr 2020, 18:41 |
|
Membru din: 21 Mai 2009, 08:47 Mesaje: 1598 Locatie: Brasov Nume forum:1
|
|
Wow! Vă mulțumesc nespus de mult pentru propuneri. Mulțumesc Elza pentru descrierea minunată. Mulțumesc Ada-Elena pentru propuneri. Mulțumesc Leana pentru inițiativa de a face această postare și pentru propunere. Orice nume îmi va fi atribuit, îl voi purta cu bucurie. Vă pup.
_________________ Damiela - Gargarita-Zana-Margaretelor
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ioan Ada-Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Numele de Gargarite Scris: 13 Apr 2020, 19:04 |
|
Membru din: 10 Feb 2014, 12:17 Mesaje: 5474 Locatie: Barlad Nume forum:1
|
|
Inspirată de goblenul ce il ai in lucru: Gargarita Zâna Margaretelor
_________________ Ada-Elena - Gargarita-Zana-Fluturasilor-de-Soare Gargarita anului 2021
|
|
| Sus |
|
 |
|
Cioroi Damiela
|
Subiectul mesajului: Re: Numele de Gargarite Scris: 13 Apr 2020, 19:22 |
|
|
|
Iazul margaretelor este unul din finuții mei. Cred că este cel mai inspirat. Pupici
|
|
| Sus |
|
 |
|
Tacutu Ileana
|
Subiectul mesajului: Re: Numele de Gargarite Scris: 15 Apr 2020, 13:18 |
|
|
|
Draga Ada-Elena, draga Elza, intr-adevar sunt mult mai inspirate numele propuse de voi si deja sunt 5 propuneri de nume pentru Damiela. Super! Desi aceasta perioada este foarte aglomerata si sunt multe treburi de facut, indraznesc sa o rog pe Monica, ca in masura in care timpul ii permite, sa deschida un chestionar pentru votarea celui mai inspirat nume pentru Damiela. Pana atunci, poate se vor strange mai multe nume inspirate, in masura timpului disponibil. Va imbratisez cu drag,
_________________ Leana - Gargarita-Cununa-Spicelor-de-Grau
|
|
| Sus |
|
 |
|
Tacutu Ileana
|
Subiectul mesajului: Re: Numele de Gargarite Scris: 19 Apr 2020, 19:15 |
|
|
|
Draga Monica, draga Irela, nasica multor gargarite si dragi gargarite pline de inspiratie, va chem in ajutor, caci vorba Adei-Elena, am mai observat gargarite harnicute care nu au primit inca un nume: Andra, Daniela si Gynette (le-am trecut in ordine alfabetica). Cred ca dupa perioada asta aglomerata de sarbatoare, atunci cand ne vom mai "linisti" un pic, va trebui sa facem un adevarat "brain-storming", pentru a le face si acestor gargarite o mare bucurie. Ce ziceti? Totusi, pana la sfarsitul lunii, poate ne mobilizam sa gasim un nume inspirat pentru Damiela, pentru care avem deja 5 propuneri. Astept noutati din partea voastra. Cu drag,
|
|
| Sus |
|
 |
|
Georgeta Petrea-Manta
|
Subiectul mesajului: Re: Numele de Gargarite Scris: 19 Apr 2020, 19:46 |
|
|
|
Buna idee, Leana. Felicitari! Eu as adauga pentru tine, Damiela Gargarita-Strop-de-Roua.
_________________ Geta - Gargarita-Alinare
Să fugi de fapta rea creştine, Ascult-al Domnului cuvânt Şi făptuieşte numai bine Din leagăn până la mormânt
|
|
| Sus |
|
 |
|
MirelaMelinte
|
Subiectul mesajului: Re: Numele de Gargarite Scris: 20 Apr 2020, 11:58 |
|
Membru din: 13 Mar 2011, 15:46 Mesaje: 8849 Locatie: Cluj-Napoca Nume forum:1
|
|
Draga Monica, multumim mult pentru chestionar.
Leana draga, zana noastra buna a fost foarte atenta si ti-a indeplinit dorinta: pana la sfarsitul lunii aprilie Damiela o sa primească numele de gargarita.
Dragi gargarite, va invit sa votati in chestionar cel mai potrivit nume de gargarita pentru Damiela.
Va imbratisez cu drag,
_________________ Irela - Gargarita-Fulg-de-Floare-Mov Gargarita anului 2014 Gargarita anului 2015 Gargarita anului 2016 Gargarita anului 2017 Gargarita anului 2018 Gargarita anului 2020
|
|
| Sus |
|
 |
|
Cioroi Damiela
|
Subiectul mesajului: Re: Numele de Gargarite Scris: 20 Apr 2020, 15:30 |
|
|
|
Vă mulțumesc nespus de mult pentru propunerile de gărgăriță.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Tacutu Ileana
|
Subiectul mesajului: Re: Numele de Gargarite Scris: 20 Apr 2020, 15:40 |
|
|
|
Wow, ce surpriza! Multumesc mult, draga Monica! Draga Irela ai dreptate, zana Monica a fost foarte rapida, chiar ma simt vinovata ca a trebuit sa lucreze de Paste, dar ma bucur pentru bucuria pe care o va avea Damiela la sfarsitul lunii, iar Andra, Daniela si Gynette in perioada urmatoare. Eu am votat cu un nume care mi s-a parut mai inspirat decat propunerea mea, beneficiind de faptul ca aveam de unde alege. Numai bine si sarbatori fericite in continuare! Cu drag,
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|