Acum este 02 Iul 2026, 01:10

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 2563 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 257  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Care este cel frumos nume pentru Carmencita?
Chestionarul s-a inchis pe data de 16 Mar 2025, 08:15
- Gargarita-Farmecul-Dansului 0%  0%  [ 0 ]
- Gargarita-Gingasia-Florilor 0%  0%  [ 0 ]
- Gargarita-Atingere-de-Inger 17%  17%  [ 3 ]
- Gargarita-Evantai-de-Vis 17%  17%  [ 3 ]
- Gargarita-Aripi-de-Evantai 33%  33%  [ 6 ]
- Gargarita-cu-Evantai-Rosu 17%  17%  [ 3 ]
- Gargarita-cu-Evantai-Inflorat 11%  11%  [ 2 ]
- Gargarita-Dansul-Evantaiului-Spaniol 6%  6%  [ 1 ]
Voturi totale : 18
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Numele de Gargarite
MesajScris: 08 Aug 2011, 10:34 
Neconectat

Nume forum:1
Dragele mele, Jeni si Alia, nu m-am suparat. Eu am insa un principiu. La varsta mea, merg acolo unde gasesc armonie si cuvinte placute. Voi nu asa faceti si cu prietenii vostri? Acolo unde va simtiti bine, va reintoarceti cu drag, nu? Acesta este motivul pentru care imi doresc ca lucrurile sa fie clare in acest topic pe care il conduc.

Luand in calcul ceea ce ati scris, am inteles ca ramane la un minim de 6 luni, timp in care fiecare gargarita poate sa o cunoasca pe cea pe care vrem sa ii acordam nume si, astfel, sa ajute cu un nume inspirat.

Ovidia, Stela este inscrisa din noiembrie 2008 la Rogoblen, dar in gradina noastra a intrat in luna martie (v.http://www.rogoblen.ro/forum/viewtopic.php?f=22&t=6008&p=98417&hilit=stela#p98417). Cum luna viitoare implineste 6 luni, avem inca putin ragaz sa ii gasim un nume dupa inima ei mare, frumoasa si plina de un har placut, plin de delicatete.

Va invit sa va deschideti inima si sa dati frau imaginatiei pentru ca Stela sa aiba un nume la fel de frumos ca al vostru.

Va imbratisez cu drag pe toate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Aug 2011, 13:01 
Neconectat

Atunci, Bica, sunt de acord si eu pentru perioada de 6 luni.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Aug 2011, 16:41 
Neconectat

Vin si eu cu o propunere de nume pentru o gargarita, este vorba de Paraschiva. Din cate stiu eu are aproximativ un an de cand este in Gradina, deci am putea sa o botezam. Ma gandeam la Gargarita-fragilitate-gingasa si asta deoarece pare atat de fragila si inocenta in pozele postate in topicul Vreti sa ne cunoastem? iar gandurile pe care le impartaseste sunt atat de gingase.
Voi ce parere aveti?
Paraschiva, tie iti place acest nume?

Va pupa,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Aug 2011, 18:14 
Neconectat

Bica, votez si eu pentru o perioada minima si, da, Stela are nevoie de un nume care sa o defineasca. Eu sunt uimita de ea: atat de tanara, atat de profunda si cu atatea calitati.
Alinus, ma raliez propunerii tale, dar eu as prefera cum a fost pana acum, ca numele sa defineasca o particica din caracterul fiecareia pentru ca, in fond, asta ne aproprie. Cand tu ai devenit ingerul albastru, am stiut ca este numele tau pentru ca ti se potrivea manusa. Arata blandetea, caldura si delicatetea ta, ca persoana. Ramanea doar sa iti descoperim aripioarele.

P.S. Paraschiva nu este deloc fragila. Eu dimpotriva o vad ca fiind puternica. O fiinta ce stie ce vrea de la viata care lupta imediat in acest sens.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Aug 2011, 06:21 
Neconectat

Bica, îmi cer scuze dacă te-am deranjat cu mesajul anterior. La fel ca şi Alia am spus situaţia mea, nu am vrut să creez o regulă specială din asta. Eu nu vreau să creez reguli noi sau alte chestiuni de genul acesta (nici nu îmi amintesc să fii votat în vreunul din pool-urile realizate prin topice), îmi place să mă supun majorităţii; doar că de data aceasta, probabil din viteză sau neatenţie mi-a scăpat regula cu perioada de timp la care se oferă numele unei gărgăriţe. Încă o dată, te rog să mă ierţi şi promit să fiu atentă pe viitor.
Te sărut cu drag, scumpa mea Bica.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Aug 2011, 09:24 
Neconectat

Draga Bica nici eu nu vreau sa te supar. Imi cer scuze daca e asa. Spun asta deoarece si eu am fost in aceeasi situatie. Nu vreau sa ma decid ce perioada ar trebui sa treaca deoarece sunt o gargarita noua si nu cunosc inca tot din aceasta gradina. Bineinteles ca vreau sa aiba si celelalte gargarite nume frumos ca al meu. Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Aug 2011, 11:16 
Neconectat

Popescu Ileana Gabriela scrie:
Bica, îmi cer scuze dacă te-am deranjat cu mesajul anterior. La fel ca şi Alia am spus situaţia mea, nu am vrut să creez o regulă specială din asta. Eu nu vreau să creez reguli noi sau alte chestiuni de genul acesta (nici nu îmi amintesc să fii votat în vreunul din pool-urile realizate prin topice), îmi place să mă supun majorităţii; doar că de data aceasta, probabil din viteză sau neatenţie mi-a scăpat regula cu perioada de timp la care se oferă numele unei gărgăriţe. Încă o dată, te rog să mă ierţi şi promit să fiu atentă pe viitor.
Te sărut cu drag, scumpa mea Bica.
Lena, tu nu poti sa ma superi pe mine vreodata. Esti o persoana atat de deosebita, incat ma uimesti prin disponibilitatea ta afectiva. Este un lucru rar si ma rog la Domnul sa te pastreze cu inima la fel de frumoasa toata viata.
gogu mimi-ovidia scrie:
Draga Bica nici eu nu vreau sa te supar. Imi cer scuze daca e asa. Spun asta deoarece si eu am fost in aceeasi situatie. Nu vreau sa ma decid ce perioada ar trebui sa treaca deoarece sunt o gargarita noua si nu cunosc inca tot din aceasta gradina. Bineinteles ca vreau sa aiba si celelalte gargarite nume frumos ca al meu. Pup dulce.
Ovidia, am simtit sarutarea ta dulce si tot asa imi imaginez ca esti si tu, asa ca, vezi tu, nu exista nici cel mai mic motiv de suparare.

Eu simt ca atunci cand acordam un nume, ne acordam sufleteste cu acea persoana pentru tot ce reprezinta ea pentru noi, ne apropiem de ea, tot asa cum si ea devine parte din noi. Daca nu as gandi asa, as propune ca automat fiecare persoana de pe forum sa primeasca un nume de gargarita, inca de la prima postare.

Si eu imi doresc sa existe un minim de timp pentru a o cunoaste pe cea pe care vrem sa o botezam. Timpul il vad necesar pentru ca fiecare gargarita sa o cunoasca pe cea ce primeste numele de gargarita si sa contribuie efectiv la gasirea celei mai inspirate titulaturi.

Imi doresc niste nume deosebit de inspirate pentru Stela si Paraschiva, asa ca astept cu drag propunerile voastre.

Va imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Aug 2011, 12:23 
Neconectat

Dragele mele, va multumesc frumos pentru sustinere.
Monica, imi cer scuze si te rog din tot sufletul sa ma ierti. Daca stiam ca se va ajunge la un asa val de replici, mai bine nu faceam propunerea.
Stela, imi pare rau ca nu poti primi numele.
Timpul va decide.
Va imbratisez cu drag.

Alexa, de cand Ralu a impus regulamentul concursului anual, nu au mai existat probleme. Asa ca, eu cred ca este bine ca s-au mai sedimentat niste reguli intre voi si in acest topic.
In ceea ce o priveste pe Stela, observ ca Bica a deschis sesiunea pentru gasirea unui nume deosebit, sesiune in care te poti inrola si tu.
Te imbratisez cu un gand bun si fara suparare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Aug 2011, 14:01 
Neconectat

Multumesc frumos Monica mi-ai luat o piatra de pe inima, credeam ca te-am suparat.
Dragele mele, va multumesc si voua pentru implicare.
Imi pare rau ca nu s-a putut acum. Asa cum am mai scris, timpul va decide.
Bica, iti multumesc pentru cuvintele frumoase.
Va pup dulce si va imbratisez si fug ca soricelul meu roade tot ce prinde. Acum roade un colt de fata de masa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Aug 2011, 09:35 
Neconectat
Site Admin

Intrucat numele Stela apartinea mamei, va rog sa retineti ca numele corect este Nadina.
http://www.rogoblen.ro/forum/viewtopic.php?f=79&t=1611&p=125308#p125308

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 2563 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 257  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: