Replica: Buna fetelor, by OANCA CONSTANTINA (21 mesaje), la 18-09-2009Fratele meu a fost operat si nu se simte tocmai bine, am avut o multime de probleme, dar tot am mai intrat sa vad ce mai faceti. Am devenit dependenta de acest forum si ma infioara, cand vad cata unitate este in cadrul lui. Citind unele comentarii ale unor fete mi se umplu ochii de lacrimi, este mare lucru sa vezi ca ii pasa cuiva de tine, uneori nici celui de langa tine nu-i pasa.
Replica: Multa sanatate, by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 18-09-2009fratelui tau si te asteptam.
Replica: Tina, by Dosinescu Cristina (305 mesaje), la 18-09-2009multa sanatate fratelui tau si sa sti ca oricand ai nevoie de cineva sa te asculte, suntem aici.
Replica: Tina, by olteanu rodica (1159 mesaje), la 19-09-2009iti doresc multa putere sa-i fii alaturi fratelui tau, la greu.
Dumnezeu sa te binecuvanteze pe tine si pe toti cei dragi!
Replica: Multa sanatate by tanasa clementina (1372 mesaje), la 20-09-2009fratelui tau si te mai asteptam in compania noastra.
Camelia Jura Tina, ce mai face fratele tau? Imi doresc din toata inima sa ii fie bine, sa se faca sanatos si sa se bucure de viata.
Bucurii si tie si timp pentru lucrat frumusetea ta!
OANCA CONSTANTINA Multumesc din suflet pentru incurajari si ca nu m-ati uitat. Eu nu am mai putut nici sa lucrez si nici sa intru pe forum deoarece nu s-a mai putut.
Am primit o lovitura enorm de grea, am trecut prin clipe groaznice, scumpul meu frate m-a parasit, nu a mai putut lupta cu boala, si Dumnezeu l-a luat la el. O sa-mi lipseasca foarte mult si o sa-l iubesc mereu ca si cand va fi langa mine.
Acum, nu stiu cand o sa mai lucrez, nu ma pot concentra deloc. Poate in viitorul apropiat o voi face.
Va doresc multa, multa sanatate.
Veverita Alexandra Imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat Tina.
Nici nu imi imaginez prin ce treci. Numai sa stii ca noi toate iti suntem alaturi si la bine si la greu.
Sper sa fii bine si ia cuvintele Gargaritelor ca o imbratisare.
tanasa clementina Tina, condoleante. Sincer imi pare rau. Stiu bine ce inseamna sa pierzi pe cineva aproape.
Eu mi-am perdut un frate cand el avea 34 de ani. Durere imensa ce nu o poti descrie in cuvinte.
Fi tare in astfel de momente. Trebuie sa ne gandim ca mai avem langa noi multe persoane care au nevoie de noi.
Mona J Tina, nici nu stiu ce a scriu. Orice cuvant mi se pare prea sarac si prea mic.
Vreau doar sa stii ca noi suntem cu sufletul alaturi de tine. Oricand ai nevoie de noi,
suntem aici.
Ionita Victorita Tina, nu sunt cuvinte cu care sa te pot mangaia, dar noi suntem alaturi si, cand simti nevoia, aici, gasesti un umar pe care sa plangi.
Dumnezeu sa-l ierte.