Categorii noi in catalog by Victoria Popa (34 mesaje), la 09-02-2006 As avea o sugestie, nu stiu cat de buna, dar ma gandeam. Poate o categorie noua in Catalogul produselor care sa se numeasca, de ex:
Sarbatori. In interiorul ei, eventual, niste subcategorii:
Paste, Craciun, Martisor care sa cuprinda goblenuri pe aceste teme. Stiu ca exista categoria felicitari cu aceleasi teme, dar aici ma gandeam la niste goblenuri, nu felicitari. Niste goblenuri pe temele mentionate de dimensiuni mai mari, eventual din cele mijlocii, preferatele mele.
Replica: Sa facem un sondaj pe acest forum by Admin TTT (4020 mesaje), la 09-02-2006 pentru a vedea cate persoane ar fi interesate de aceste subiecte. Atunci cand am lansat cateva modelase pentru Craciun si noi ne-am asteptat ca o sa aiba succes. Ei bine, nu prea. Sa vedem ce ne spun si ceilalti prieteni ai goblenului.
Replica: Catalogul personalizat. by dumitru aurora (1 mesaje), la 29-11-2006 Ar trebui sa ne ajutam intre noi pentru reclame, sugestii, poate infiintarea unei retele de comenzi si desfacere.
Sunt tinara pensionara cu timp liber si forta de munca, am pana acum aproximativ 40 de goblenuri lucrate si inramate.
Replica: Bun venit, Aurora! by Admin TTT (4020 mesaje), la 01-12-2006 Poate ar fi bine sa vii cu ceva concret - o propunere care sa se poata materializa?
Ti-am postat un trandafir frumos pentru a celebra o tanara pensionara.