|
Acum este 06 Iun 2026, 15:48
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Veronica Ene
|
Subiectul mesajului: Re: Exista o suma minima la comanda pe site? Scris: 03 Mai 2010, 12:25 |
|
|
|
Roxana, ai un topic de intampinare in Bun venit in gardina Gargaritelor!
Am rugaminte. Urmeaza scrisul ingrijit ce se practica pe acest forum, lasa pauza dupa virgula si nu scrie cu puncte de suspensie nejustificate. Sper sa nu te supere observatia mea.
_________________ Veronica - Gargarita-Dragoste-Impartasita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nicola Elena Roxana
|
Subiectul mesajului: Re: Exista o suma minima la comanda pe site? Scris: 06 Mai 2010, 09:37 |
|
|
|
Multumesc Veronica. Nu m-am suparat, chiar vreau sa-mi spuneti daca gresesc cu ceva.
_________________ Tot ce pot face mai mult pentru prietenul meu este sa-i fiu prieten.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nicola Elena Roxana
|
Subiectul mesajului: Re: Exista o suma minima la comanda pe site? Scris: 06 Mai 2010, 09:54 |
|
|
|
Mai am o intrebare: de ce imi arata pe site ca nu este achitata comanda, desi eu am ridicat-o de la posta?
_________________ Tot ce pot face mai mult pentru prietenul meu este sa-i fiu prieten.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Balan Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Exista o suma minima la comanda pe site? Scris: 06 Mai 2010, 10:12 |
|
Membru din: 03 Apr 2006, 11:36 Mesaje: 3681 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Acea afisare pe site este numai pentru cazul in care factura este platita cu cardul, asa ca nu iti fa probleme.
_________________ Dani - Gargarita-Blandetea-Lumii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Bica Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Exista o suma minima la comanda pe site? Scris: 06 Mai 2010, 10:23 |
|
|
|
Sus, pe site, in stanga exista Intrebari frecvente. Sunt foarte multe raspunsuri acolo.
_________________ Bica - Bunica-de-Gargarita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nicola Elena Roxana
|
Subiectul mesajului: Re: Exista o suma minima la comanda pe site? Scris: 06 Mai 2010, 10:40 |
|
|
|
Aha, am inteles. Multumesc si va cer scuze ca am atatea intrebari. De acum o sa caut mai intai si daca nu gasesc raspuns, va intreb. Multumesc inca o data.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Bica Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Exista o suma minima la comanda pe site? Scris: 06 Mai 2010, 11:38 |
|
|
|
Roxana, nici o problema ca ne intrebi. Eu vreau doar sa te ajut acum ca sa stii cum te descurci cand nu vom fi noi in preajma ta.
_________________ Bica - Bunica-de-Gargarita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nicola Elena Roxana
|
Subiectul mesajului: Re: Exista o suma minima la comanda pe site? Scris: 07 Mai 2010, 12:32 |
|
|
|
Am inteles Bica, multumesc. Iar vin cu o intrebare: m-am uitat la Produse personalizate si am vazut acolo broderii. Ele sunt goblene? Eu as vrea sa stiu daca se poate face un goblen dupa o fotografie cu mine si prietenul meu si cum se procedeaza ca sa fac comanda.
Nota Admin. Roxana, nu mai realizam unicate la goblen. Pentru orice intrebare de acest gen scrie la firma.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|