Acum este 17 Apr 2026, 18:30

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Diferenta dintre schita color si schita imprimat
MesajScris: 05 Iun 2009, 19:03 
Neconectat

Nume forum:1
Diferenta dintre schita color si schita imprimat? by Dumitru Stela (6 mesaje), la 28-02-2008

Buna!
Sunt si eu pasionata de goblenuri si le lucrez de fiecare data cu placere si multa dragoste. Prefer in special motivele religioase, vreau sa-mi comand si eu cateva modele, dar sunt un pic bagata in ceata, si poate cineva ma ajuta si pe mine si sa-mi explice care este diferenta dintre schita color si schita imprimat. De cativa ani buni va citesc parerile si sfaturile, dar niciodata nu am avut curaj sa scriu si eu pe forum, si pana in sarbatorile de iarna erau doar doua optiuni atunci cand doreai sa faci comanda la vreun produs (standard si imprimat) acum sunt 3 optiuni, schita alb-negru (mi-e clar) dar cele doua optiuni nu prea, si nu as vrea sa fac comanda si sa constat ca nu e acea optiune care as fi vrut-o eu. Multumesc pentru intelegere. Si va doresc o zi buna si spor la lucru.

Replica: La by Buduroi Elena-Loredana (21 mesaje), la 29-02-2008

schita color fiecare semn de pe cartonul cu ate are o anumita culoare si diagrama ta nu va mai fi alb-negru, ci colorata. Ai scris de schita imprimata. Nu este vorba de schita ci de model imprimat, adica firma iti trimite ate si panza, iar panza are pe ea modelul ales de tine, imprimat.

Replica: Multumesc by Dumitru Stela (6 mesaje), la 29-02-2008

pentru explicatii, acum mie totul clar, pana acum toate goblenurile le cumparam din magazine de prin oras, si niciodata nu am facut comanda pe net la goblen. Inseamna ca cele pe care le cumparam, erau imprimate si mie nu-mi ramanea decat sa le lucrez. Pe acest site am gasit unele modele care prin magazine de unde le procuram eu de obicei, nu exista.

Mi-am dat seama de unele greseli in exprimare, in primul mesaj, dar le-am observat deja dupa ce am postat mesajul.

Replica: Bine by Admin TTT (3827 mesaje), la 29-02-20
08

ai venit, Stela!
Daca vrei sa modifici ceva din ceea ce tocmai ai scris, te poti intoarce pe pagina, apesi pe iconul din dreapta, care arata o coala de hartie si ti se deschide fereastra in care ai scris, din nou.
Ca o observatie, mi se pare corect exprimat mesajul tau.

Replica: Stela, by Milos Cosmina Elena (570 mesaje), la 29-02-2008

cam asa arata o schita alb-negru.

Replica: Si by Milos Cosmina Elena (570 mesaje), la 29-02-2008

asa una color.

Cu mentiunea ca nu sint de la acelasi goblen.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: