Ariadna, by Admin TTT (3921 mesaje), la 27-05-2008 Intalnirea cu
Ariadna, fabrica producatoare si de ata mouline, a adus o noua oportunitate pentru o nisa de piata, neacoperita in Romania. Sunt sutele de clienti ce ne-au contactat cerandu-ne exact tipul de produs pe care deja il gasiti afisat in catalog. Panza imprimata, mai mare (cea din setul Malwina are exact 5 puncte/cmp) si posibilitatea de a lucra fie in punct de goblen, fie in punct de cruciulita. Alaturi de atele mouline
Ariadna (o ata cu un tuseu placut si culori uniforme) si o prezentare de calitate, - setul de goblen polonez, incanta.
Speram ca si cei ce il vor lucra sa fie la fel de multumiti, tot asa cum si noi am fost incantati de managementul si comunicarea de exceptie cu care cei de la Ariadna se pot mandri.
In imaginea de mai jos, un set Malwina desfasurat ca sa va puteti familiariza mai usor.

Replica: Am citit si comentariile fetelor, by Veronica Ene (179 mesaje), la 27-05-2008 din celalat topic si ma bucur ca incercati sa satisfaceti toate gusturile. Modelele sunt frumoase si cred ca pe panza asa de mare si cu sase fire se lucreaza usor, dar nu prea mai au finetea aceea cu care ne-am obisnuit. Dar exista persoane care au ochii mai obositi sau poate nu au rabdare sa lucreze pe panza fina sau poate vor pur si simplu un goblen mai mare.
Felicitari, Rogoblen!
Replica: Modelele Ariadna by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 27-05-2008 sunt tare dragute si pentru cei carora panza de la Rogoblen li se pare prea marunta si pentru copii, sunt ideale. Chiar mama a vrut sa o invat sa coasa goblen, dar cand m-a vazut pe mine la lucru si a vazut panza a zis ca nu va fi niciodata in stare (poarta ochelari cu dioptrii destul de mari). Cand am vazut modelele la ea m-am gandit.
Ai dreptate, Veronica. Este posibil sa piarda din finete, dar tot cred ca vor iesi frumoase.
O intrebare: exista doar varianta imprimata sau si cu diagrama?
Felicitari Rogoblen pentru toate oportunitatile pe care ni le oferiti.
Replica: Nico, vezi by Maria Zanfir (564 mesaje), la 27-05-2008 ca mai exista un topic unde Admina a dat mai multe explicatii. Nu exista decat imprimat.
Replica: Sunt by Adriana Nicuta (4033 mesaje), la 28-05-2008 foarte frumoase. Unele modele nu le puteti face si cu diagrama? Si bineinteles pe panza de la Rogoblen?
Pentru copii sunt nemaipomenite. Sunt un pic curioasa cum vor arata cusute, caci vorba Nicoletei, isi vor pierde parca din finete. Cred ca seamana cu cele cusute de bunica, care folosea o panza la fel, cred, ca la
Ariadna, si are cusute si in cruciulita.
Bravo!
Replica: Si by Doruletz Mic (1007 mesaje), la 28-05-2008 panselutele, dar si lalelele roz sunt gingase. Eu le-as lua ca sa le cos pe panza de la Rogoblen, dar imi este teama ca nu m-as descurca. As fi nevoita sa recreez punct cu punct pe cealalta panza intregul tablou si nu cred ca mi-ar fi usor.
Daca vreuna dintre gargarite il va lucra, propun sa il posteze ca sa vedem diferenta.
Replica: Ziua buna! by Petroi Ana-Maria (1248 mesaje), la 30-05-2008 Tocmai m-am uitat acum la modelele noi si am vazut palariutele acelea cu lacramioare care sunt superbe.
Replica: Am o intrebare by Enache Mihaela-Ema (318 mesaje), la 02-06-2008 Modelul
Ariadna contine si ac? Ma gaindesc ca ar fi greu de gasit ac in care sa intre 6 fire.
Replica: Ariadna, by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 02-06-2008 are doar modele imprimate?
Replica: Acum by Admin TTT (3921 mesaje), la 25-09-2008
Ariadna are si modele de goblen cu diagrama.
Diferenta intre un model de goblen de la Rogoblen si produsul similar de la Ariadna consta in panza ce are 9 puncte/cmp, este caroiata din 20 in 20 puncte si diagramele care, la ei sunt A4. La Ariadna nu exista un organizator, atele sunt ambalate intr-o punguta.
P.S. Nici unul din seturile de la Ariadna nu contine si ac.
Replica: Modelele Ariadna by Maria Nistor (4954 mesaje), la 25-09-2008 Cred ca sunt la fel de placut de lucrat. Daca ar fi in lucru si un astfel de model cu siguranta le-am privi cu alti ochii. Sper cat de curand sa vedem in lucru un astfel de model .
Replica: Imi plac portretele by Floare de colt (144 mesaje), la 25-09-2008 de la cele cu diagrama. Au un aer proaspat.