Acum este 04 Mai 2026, 10:58

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Goblen unicat - ajutor 2
MesajScris: 20 Oct 2009, 09:37 
Neconectat

Nume forum:1
Goblen unicat - ajutor 2 by Bica Nistor (1427 mesaje), la 28-02-2009

Replica: Am by Grigorita Carmen Laura Tereza (1209 mesaje), la 26-02-2009

si eu o fotografie pe care tot incerc sa o prelucrez, dar fara succes. Nu am nici programele adecvate si nici nu stiu sa lucrez cu ele. Fotografia este facuta cu telefonul, poate acesta este un motiv pentru care nu iese. Totusi, aplelez la bunavointa Monicai, in speranta ca ma va ajuta cu corectarea acestei poze. Prelucrarea ei, voi incerca sa o fac singura. Mii de multumiri.

Monica, cred ca nu ai vazut mesajul acesta. Stiu ca o sa te bucuri cand o sa vezi acest chip angelic.

Replica: Stiu, Bica. by Admin TTT (4020 mesaje), la 28-02-2009

Tereza, multumirile trebuie sa i le adresezi tot fetitei mele.
Daca ai reusi sa faci o fotografie cu un aparat foto digital, rezolutia imaginii ar fi alta.

Replica: Monica, by Grigorita Carmen Laura Tereza (1265 mesaje), la 28-02-2009

cuvintele sunt prea putine pentru a-i multumii fetitei tale. M-a lasat ca la dentist, ce a putut sa realizeze. Cand voi avea ocazia, voi folosi si aparatul digital. Mii de multumiri fetitei tale si cred ca paseste pe urmele mamicii.

Replica: Iata by Grigorita Carmen Laura Tereza (1265 mesaje), la 28-02-2009

si o fotografie facuta cu camera.

Replica: Tereza, by Maria Nistor (5039 mesaje), la 28-02-2009

am facut si eu o proba.

Imagine atasata:

Replica: Multumesc, by Grigorita Carmen Laura Tereza (1265 mesaje), la 28-02-2009

Maria. Ma chinui de vreo luna si ceva si nu-mi iese nimic. Daca reuseam in timp util, vroiam sa-l lucrez pana pe 13 martie, cand este ziua fetitei.

Replica: Tereza, by Maria Nistor (5039 mesaje), la 28-02-2009

nu vreau sa te descurajez, dar rezultatul meu a fost acesta (de mai jos) si nu ma incumet sa lucrez asa ceva.

Parerea mea este sa te informezi la cineva care se pricepe sau sa vorbesti cu Admin sa-ti faca o programare indiferent de cat o sa dureze ca sa lucrezi ceva ce sa puna in valoare frumusetea Printesei tale, nu sa o urateasca.

Replica: Cred ca by Grigorita Carmen Laura Tereza (1265 mesaje), la 28-02-2009

la mine ceva nu este setat cum trebuie sau trebuie alta placa video sau am in calculator vreun program care nu face casa buna cu cel de prelucrare. Altfel, nu inteleg de ce doua prelucrari identice, la mine se vad prost. Voi va pricepeti la asa ceva?

Replica: Asta by Maria Nistor (5039 mesaje), la 28-02-2009

este fotografia. Problema este ca deformeza si figura. Eu am facut proba in joaca, dar m-a ajutat sa ma conving de rezultat si sa ma linstesc in privinta prelucrarilor. Daca vrei sa increci mai departe iti urez noroc.

Poate reuseste si Rodica sa ne arate experimentul facut de ea cu nepotelul ei.

Replica: Tereza, by Admin TTT (4020 mesaje), la 28-02-2009

ti-am trimis si prin mail. Aceasta este imaginea dupa ce am introdus-o in soft. Cinstit, nu ma pricep mai mult decat sa o import. Nu are o setare anume facuta pentru ca eu nu lucrez cu acest soft. Stiu doar ca cei de la creatie fac corectiile de culoare, manual in softurile lor. Si, inca un lucru, nu uita ca noi avem un soft licentiat, updatat special pentru noi. De ce crezi ca a aparut la ate si Puppets, anul trecut? La cererea noastra expresa pentru ca doream sa oferim consumatorului o ata de calitate, dar fara a fi foarte scumpa.
Am detaliat in mail.
Sigur nu este de la placa video si nici de la alt soft din computerul tau. Nu are nici o legatura.

Replica: Admin, by Maria Nistor (5039 mesaje), la 28-02-2009

imi imaginez ca programul vostru de prelucrari este diferit de ceea ce se gaseste gratuit pe net sau de proba, eu am expus aici pentru Tereza ca sa-si faca o idee si sa nu se chinuie. Daca nu este portrivit locul unde am atasat imaginile se pot sterge, sau muta.

Da, Maria. Pentru softul mentionat, nu ne puteam opri pur si simplu la a achizitiona un kit cu licenta. Nu ai observat ca simbolurile noastre sunt unice? Au fost create special pentru softul nostru de goblen. Si nu sunt singurele modificari vizavi de softul de baza, modificari ce au costat o mica avere. De altfel, chiar tu poti face o paralela intre ceea ce iese dupa un soft obisnuit si ceea ce iese de la TTT, numai privind un set de goblen Rogoblen. Si, un lucru care nu trebuie uitat. In spatele unui set de goblen sta nu numai un soft performant personalizat conform nevoilor noastre, ci si munca salariatilor de la creatie, absolventi de arta plastica ce se mandresc si cu talent nativ.

Nu este nevoie, Maria. Ma bucur sa iti cunosc si perechea vietii tale.
Multumesc Admin.

Am observat ca era un subiect care in ultimul timp este tot m-ai frecvent si am adus o incercare reala facuta de mine cu rezultatul. Departe de mine faptul de a compara cu ceea ce creeaza firma TTT nu imi permit nici sa ma gandesc la asa ceva. Spun asta cu toata sinceritatea si admiratia pentru modelele TTT.

Replica: Felicitari Maria, by olteanu rodica (1159 mesaje), la 01-03-2009

sunteti o pereche frumoasa.Tot binele din lume pentru voi.

Replica: Sa va by Grigorita Carmen Laura Tereza (1265 mesaje), la 05-03-2009

arat ce mi-a iesit mie. Nu-mi place si voi mai incerca.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: