|
Sfaturi pentru modele imprimate, by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 09-06-2008
Cine lucreaza modele imprimate, poate ne da si noua niste sfaturi de lucru. Sunt modele frumoase imprimate si cred ca multe dintre noi ar vrea sa le lucreze.
Replica: Fetelor, by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 10-06-2008
nu lucreaza nici una din voi imprimat?
Replica: Este bine sa se lucreze la lumina naturala, by Vasiliu Letitia (1428 mesaje), la 10-06-2008
altfel... surprize, surprize. Este bine sa alegi un model bine conturat. Eu am intalnit cazuri cand o linie de contur este exact intre fire si atunci trebuie sa decizi pe care fir cosi. La chipuri este destul de dificil, dar nu imposibil pentru ca un punct plasat unde nu trebuie poate schimba expresia fetei. Aleg goblenul imprimat doar daca modelul care-mi place nu este si-n varianta cu planse. (La Hora de la Aninoasa cea mai frumoasa varianta pe care am vazut-o este... imprimata, dar mai astept).
Replica: Iata un mesaj de-al meu din alt topic, by Margareta Romascanu (164 mesaje), la 11-06-2008
Nu stiu cum sa va spun, dar tare am fost suparata pe mine ca am facut acest lucru. Era un model imprimat - Capela. Era frumos ca intr-o poveste. Atat de tare m-am suparat ca am jurat ca nu voi lucra Capela pentru mine decat dupa ce voi fi lucrat toate celalate goblenuri pe care le am pe lista. Asta, ca un fel de pedeapsa...
Am lucrat, la fel ca Letitia si imprimate cand subiectul mi-a placut mult si nu am gasit alternativa. Iti trebuie sentimentul ca ai tot timpul de pe lume ca sa lucrezi acel goblen. Altfel, abdici, sigur.
Replica: Gargaritelor, by Maria Nistor (4863 mesaje), la 12-08-2008
este o noutate in ce priveste modelele imprimate, sunt modele imprimate si au si diagrama atat color cat si alb negru! Vezi Popasul copiilor etc, la Modele noi. Cred ca este un ajutor pentru cine lucreaza modele imprimate.
Replica: Este by Untaru Livia (23 mesaje), la 12-08-2008
o veste minunata pentru ca asta te ajuta mult cand ai dubii. Eu stiu multe alte persoane ce se vor bucura de asa noutate.
_________________ Tereza - Gargarita-Viteza-Luminii
|