Gargarita Sefa - Februarie 2007 by Admin TTT (4020 mesaje), la 28-02-2007 Sugeram ca si in aceasta luna, Catalina sa fie incoronata Gargarita sefa, pentru activitatea de pe acest forum. Faptul ca reuseste sa creeze topicuri (subiecte) si sa atraga atatea opinii (topicul
Aleeaeste de referinta) ne indreptatesc sa ii trimitem un martisor (infatisand, ce altceva decat o gargarita?) si o felicitare din partea firmei noastre (pe adresa postala). Aici, ii aducem o surata cat mai aproape.
Sa ai parte de o primavara plina de gargarite, Catalina!
Replica: Felicitari, by angela draganoiu (447 mesaje), la 01-03-2007 Catalina!
Replica: Fetele astea... by Marian Topala (541 mesaje), la 02-03-2007 castiga mereu! De ce nu m-a facut mama fata?
Replica: Multzumesc din suflet! by cucos catalina (1635 mesaje), la 09-03-2007 Ce bucurie! Mi-au spus parintzii ca am primit ceva frumos, dar nu shtiam ce. Maine ajung la ei shi vad. Abia ashtept.
Replica: Modele vechi si noi, inspirate de mari artisti, by ANUSCA GABRIELA (2 mesaje), la 08-05-2007 Nu credeti ca ar fi util ca langa denumirea goblenului sa fie scris si numele pictorului a carui opera este? Imi plac picturile lui F. Boucher, am achizitionat deja
Pastorala, Concert in parc, dar as mai vrea si altele. Ce credeti, e posibil acest lucru ?
Replica: Despre noua rubrica, by MANAILA CORINA (11 mesaje), la 10-05-2007 Este minunata expozitia cu vanzare din cadrul rubricii mentionate mai sus. Daca s-ar putea mari cumva goblenurile expuse, ca sa fie vazute mai bine?
Replica: Drepturi de autor by Admin TTT (4020 mesaje), la 11-05-2007 Exista riscuri: ne-au avertizat si ORDA si OSIM. Asa ca, preferam sa le comercializam fara mentionarea autorului.
Replica: Regretam, Corina, by Admin TTT (4020 mesaje), la 11-05-2007 nu se poate. Pagina este pe un server in Belgia si are si ea un cost.
Replica: Sugestii. by Seicaru Carmen (2 mesaje), la 20-05-2007 Poate va ganditi la varianta goblen dupa o fotografie trimisa de client. Mie mi-ar placea un goblen cu copiii mei.