Acum este 04 Mai 2026, 12:21

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Goblen pentru fetita mea de 19 ani
MesajScris: 13 Oct 2009, 11:33 
Neconectat
Site Admin

Nume forum:1
Goblen pentru fetita mea de 19 ani by aniela margarit (19 mesaje), la 22-10-2007

Vreau sa fac cadou fiicei mele care are 19 ani, un goblen. Ea este total incepatoare, nu a lucrat niciodata si ca sa nu pateasca ca mine care m-am infipt prima oara la un model mare si incarcat, apelez la voi. Ati lucrat mai multe modele si aveti experientza.
Ce modele considerati ca sunt potrivite pentru primul goblen. Daca ii iau ceva incarcat isi prinde urechile si renuntza, ceea ce nu este chiar scopul meu.
Dati-mi o sugestie, va rog! Poate ne ajuta si doamna Admin.

Replica: Eu, banuiesc ca unei tinere de 19 ani, by Ileana Miroiu (818 mesaje), la 22-10-2007

i-ar placea un model din categoria alegoriilor. Am observat ca tinerii au o predilectie spre astfel de teme. Crezi ca i-ar placea? Sunt modele cu putine culori sau cu pete mari de culoare.

Replica: Sfaturi, usor de dat, by Bica Nistor (1427 mesaje), la 22-10-2007

dar acum depinde si de fata. Esti convinsa ca i-ar placea sa lucreze un goblen? Daca nu a lucrat niciodata, este posibil nici sa nu vrea sa coasa. Fetita mea a cusut cu placere acum un an Fereastra spre univers.

Replica: Nu crezi ca ar fi indicat un peisaj in sepia? by Oana Stancu (356 mesaje), la 22-10-2007

Mie mi-ar placea pentru fata mea de 19 ani (pe care nu o am) La mare, toamna. Este un goblen ce s-ar preta si intr-un interior modern si intr-unul clasic. Ar rezona cu el?

Replica: Ceva de la sectiunea DECO? by Anca Lungoci (376 mesaje), la 22-10-2007

Mie imi plac pestisorii de la DECO - cei exotici.

Replica: Eu as paria, pentru o tanara de 19 ani, by Doruletz Mic (1032 mesaje), la 22-10-2007

care nu a mai lucrat goblen cu Anemona alba. Este trendy, are culori putine si fundal de lucrat fara bataie de cap.
Sa ne scrii si noua ce ai ales pana la urma.

Replica: Imi dau si eu cu parerea: by Stanoiu Constantin (259 mesaje), la 22-10-2007

Nefertiti si Tutankhamon?

Replica: Eu cred ca Aripi de fluture, by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 23-10-2007

este o alegorie superba si-i va placea.

Replica: Super, by aniela margarit (19 mesaje), la 23-10-2007

mana voastra de ajutor!

Replica: Multumesc, fetelor. by aniela margarit (19 mesaje), la 23-10-2007

Mi-ati dat o super mana de ajutor.
Aripi de fluture este absolut geniala. Si este exact genul ei. Eu m-am indragostit de acest goblen, dar mi-e frica sa nu fie prea complicat. A lucrat-o cineva?
Pentru Nefertiti si Tutankamon nu sunt de acord cu definitia reproducerii.
Am sa caut celelalte modele pe care le indicati voi si va spun ce am ales.
Ati vazut ce am postat la istoricul goblenului?

Replica: Am hotarat sa fie Arpi de fluture. by aniela margarit (19 mesaje), la 23-10-2007

Am hotarat si ii iau fetei mele Aripi de fluture. A lucrat cineva goblenul acesta? Este dificil?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: