|
Acum este 04 Mai 2026, 12:11
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 5 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
Balint Andreea
|
Subiectul mesajului: Ce inseamna schita alb-negru? Scris: 14 Oct 2009, 08:36 |
|
|
|
Vreau sa-mi comand un goblen si eu pana acum am lucrat doar pe diagrame, iar ce-l pe care vreau sa-l comand nu are asa ceva. Poate sa-mi explice si mie cineva ce inseamna goblen cu schita alb-negru?
|
|
| Sus |
|
 |
|
PENCU GEORGETA
|
Subiectul mesajului: Re: schita alb-negru Scris: 14 Oct 2009, 08:42 |
|
|
|
Buna dimineata, Andrea! Iti raspund eu la intrebare. Este acelasi lucru. Tot diagrama, tot patratele cu semne, doar ca este alb-negru, nu color. Bine ai venit! O zi buna! Cu drag, Georgeta
_________________ Georgeta - Gargarita-Ce frumoasa sunt eu azi!
|
|
| Sus |
|
 |
|
Balint Andreea
|
Subiectul mesajului: Re: schita alb-negru Scris: 14 Oct 2009, 08:48 |
|
|
|
Va multumesc din suflet pentru raspuns. Chiar nu reuseam sa-mi imaginez cum vine schita.
|
|
| Sus |
|
 |
|
PENCU GEORGETA
|
Subiectul mesajului: Re: Ce inseamna schita alb-negru? Scris: 14 Oct 2009, 12:02 |
|
|
|
Ia sa vedem Andreea, daca, după cum am sa iti explic acum, ai sa intelegi. Un caiet de matematica ai avut, pentru ca fara matematica nu facem nimic in viata. Buuun! Deci, ai in fata o coala alba cu patratele. Te rog frumos sa iti imaginezi ca esti in prima clasa primara si, intr-un patratel ai „I mare de tipar” – acest semn poate insemna culoarea albastra sau semnul „infinit” – culoarea rosie sau o patratica alba – culoarea alb. Si deci, in functie de cate semne de acest fel ai pe schita, atatea semne de goblen trebuie sa cosi. Adica, 6 semne, 6 patratele, 6 milimetri cusuti s.a.m..d. Fiecare culoare are cate un semn caracteristic si deci nu te vei incurca. Eu prefer schitele alb-negru pentru ca este mult mai usor. Folosesc un creion mai putin ascutit si tai semnele lucrate. In momentul in care ma opresc din cusut, imi pun un semn sau pun data ca sa stiu unde am ramas. Pun data pentru faptul ca eu cos un pic mai rar. Nu sunt asa o harnicuta. Timpul meu este un timp un pic mai aparte. In cazul in care nu ai inteles ceva, te rog frumos, sa mai scrii ca nu ma supar si iti raspund cu tot dragul.
_________________ Georgeta - Gargarita-Ce frumoasa sunt eu azi!
|
|
| Sus |
|
 |
|
Anca Lungoci
|
Subiectul mesajului: Re: Ce inseamna schita alb-negru? Scris: 14 Oct 2009, 20:07 |
|
|
|
Andreea, in Info Produs, butonul de sus de pe site, click pe PRODUS - variante seturi Rogoblen si gasesti toate variantele.
Ai comandat? Ce model?
_________________ Anca - Un prieten este cineva care iti da libertate totala pentru a fi tu insuti.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 5 mesaje ] |
|
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|