Acum este 22 Apr 2026, 13:02

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Modelele DECO - Perne, pernute
MesajScris: 08 Iul 2009, 14:06 
Neconectat

Nume forum:1
Replica: Bine ai venit pe forum! by Maria Zanfir (541 mesaje), la 04-12-2007

Modelele DECO - Perne, pernute by Bogdana IP (7 mesaje), la 04-12-2007

Ati lucrat modelele Deco - "Semn de primavara", "Frunze de toamna" si "Exotici marini"?
Dimensiunile lor si numele (deco) sugereaza ca ar putea fi folosite in decoratiuni interioare, m-am gandit eu pentru pernute decorative. Mi se par prea mari pentru a fi inramate si puse pe perete, iar pentru pernute ar fi numai bune.
Este o prostie ce spun eu? S-a mai gandit cineva la asta? Le-ati lucrat?
[i]
[/i]

Ba, chiar pentru pernute le-am lucrat. O sa o rog pe sora mea pentru care le-am lucrat, sa mi le fotografieze si mie ca sa le postez aici.
Au iesit frumoase, frumoase!
Ea are o canapea coltar alba din piele si pernele sunt o nebunie. Cine intra le admira.
Si mie imi creste inima ca doar eu le-am lucrat.

Replica: Si eu am lucrat pernute, by Bica Nistor (1238 mesaje), la 04-12-2007

dar printesa mea, careia i le-am daruit la diverse aniversari, le-a asezat pe un fel de pat de lemn (care nu este pat ci este un suport pentru saltea, dar mult mai mare) si care are in mijloc o saltea mov-negru. Si-a construit dormitorul cam ca la japonezi. Sunt niste pete de culoare pe nuanta aceea inchisa de la saltea care pe mine nu ma prea incanta.

Replica: Ma bucur! Detalii? by Bogdana IP (7 mesaje), la 04-12-2007

Imi pare tare bine ca le-a mai lucrat cineva, chiar mi-ar place sa vad o imagine.
Cum ati rezolvat detaliile tehnice, dupa coaserea modelului? Adica, ce ati folosit pentru partea cealalta a pernutei, ati cusut goblenul direct peste partea din spate sau intai l-ati cusut pe un alt material, pe post de intaritura?
Le-ati spalat vreodata?

Replica: Bogdana, by Maria Zanfir (541 mesaje), la 05-12-2007

nu am spalat goblenul pentru ca nu a fost nevoie.
Eu am realizat pernutele asa ca iti pot da amanunte. Pernutele le-am facut din nanghin, un doc gros si le-am umplut cu melana. Apoi am dublat spatele la goblen cu tafta alba care este mai gros decat atlasul. Am facut dosul tot din tafta. Le-am imbinat spatele cu fata exact de la cusatura - pe 3 laturi am tras la masina si pe a 4-a am cusut-o cu mana dupa ce am bagat perna facuta din nanghin si in care era melana.
Sora mea nu a spalat pernutele tot ca nu a fost nevoie. La ei nu prea este praf in casa si la cat scutura ea totul este luna.

Replica: As vrea sa va propun by Vasiliu Letitia (1465 mesaje), la 06-12-2007

si eu un model deco. Inedit prin asocierea simbolurilor cat si prin tehnica executiei.

Replica: DECo by Admin TTT (3901 mesaje), la 07-12-2007

Pentru ca nimeni nu a postat imagini cu pernute, am realizat cateva colaje pentru tine, Bogdana!

Replica: DECO by Admin TTT (3901 mesaje), la 07-12-2007

Un toc de ochelari in ton cu sezonul. Interesant modelul, Letitia! Un Mos cu floarea soarelui!?!

si, alt colaj

Replica: Multumesc! by Bogdana IP (7 mesaje), la 08-12-2007

Maria - multumesc pentru detalii, le-am salvat ca sa le am cand o sa ajung in faza de finisat pernutele. Pe care mai intai trebuie sa le cos, ceea ce la cate modele asteapta, nu stiu cat de curand va fi.
Administratorului - multumesc pentru colaje, imi dau o idee despre cum vor arata pernutele.

Replica: Eu as vrut sa vad by Vasiliu Letitia (1465 mesaje), la 17-12-2007

cum arata perinuta decorativa cu coronita cu poinsetia si conuri de brad.

Replica: Dar o farfurie, nu vrei? by Laura Brasoveanu (908 mesaje), la 17-12-2007

Tot cu poinestia.

Replica: Ba da, cu tot cu suportul. by Vasiliu Letitia (1465 mesaje), la 17-12-2007

Replica: In ton cu: by Golesteanu Eliza (68 mesaje), la 09-04-2008

Culoare de august

Replica: Un model deosebit de pernuta by Vasiliu Letitia (1465 mesaje), la 26-05-2008

pentru tine Oana si pentru toate cele ce iubesc caii.

Replica: Superba, by Frunza Nicoleta (3224 mesaje), la 26-05-2008

pernuta. Si mie imi plac calutii.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: