Acum este 13 Aug 2026, 22:08

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 166 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Am si eu o intrebare
MesajScris: 19 Iul 2011, 08:04 
Neconectat

Nume forum:1
Am completat formularul la "Modele lucrate".
Intrebarea mea este cum pot sti daca anuntul a fost acceptat?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Iul 2011, 08:39 
Neconectat

Boloca Iuliana nicoleta scrie:
Tot eu revin cu o intrebare noua. Am inceput sa lucrez Atingere calda, model imprimat. Si imi este atat de greu sa nimeresc culorile.
Imi poate da cineva un sfat sau sa imi vanda vreun truc? Ca am vazut ca mai sunt gargarite harnicute care mai cos dupa model imprimat.
Va multumesc din inima!
Iunia, eu nu am lucrat niciodata un model imprimat, dar am unul in casa simplu, pentru copii, care tot nu ma atrage sa il incep.
Imi pare rau ca te regasesti in aceasta situatie, mai ales la un model asa de frumos.
Parca imi amintesc ca ai zis ca ai gresit tu la comanda, poate ca in acel moment era mai bine sa contactezi firma pentru a il schimba cu unul cu diagrama. Ori incerci sa faci rost de diagrame, ca sa iti fie mai usor, altfel cred ca iti trebuie lumina foarte buna, lumina zilei mai ales, pentru a distinge culorile.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Iul 2011, 08:58 
Neconectat

Iunia, ori il lucrezi imprimat, asa cum crezi tu ca sunt culorile, ori renunti la el. Am avut o incercare de a lucra un imprimat dupa diagrama, dar nu m-a ajutat. M-am pierdut de tot si am renuntat. Din pacate, Botezul meu pe imprimat sade aruncat intr-un fund de sertar. Am cumparat imediat Botezul cu diagrama (eram intr-o Provocare pe forum) si asa mi-am rezolvat problema.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Iul 2011, 09:11 
Neconectat

Zoica si Ralu, va multumesc mult.
Parca mi-este cam greu sa renunt la el si sa imi comand altul cu diagrame, tinand cont ca o luna de zile nu o sa mai fiu in tara. O sa mai incerc asa, sa vad ce reusesc sa fac.
Da, atunci ar fi trebuit sa contactez firma insa nu am crezut ca o sa am asa o problema.
Oricum de vineri o sa incep sa-l lucrez si o sa vad cum evoluz. Va mai tin la curent.
Si va multumesc mult ca tare ati fost bune si mi-ati raspuns.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Iul 2011, 08:47 
Neconectat

Iunia, îndrăznesc să îţi dau un răspuns, care sper să îţi fie de folos mcar un pic: începi cu culorile deschise prima dată şi cu zonele unde sunt punctuleţe (pete cât mai mici de culoare), pentru că în timp ce lucrezi acestea sunt primele care se şterg de pe pânză de la transpiraţie sau se murdăresc şi nu mai distingi nuanţele. Un alt truc ar fi acela ca să încerci să fii un pic artistă, adică nu neapărat să respecţi în tocmai culorile/detaliile, ci să ai o mică viziune a ceea ce va apărea la final. De exemplu, în momentul de faţă (am mai spus într-un alt topic) mie mi-a dat o vecină a bunicii multe modele (vreo 16 la număr) imprimate pe pânză, fără aţe, fără o poză măcar. Modelele sunt de mult (de vreo 20 de ani) şi s-au mai împrâştiat culorile (probabil că nici calitatea picturii nu este cea mai bună), însă, de exemplu, dacă am de făcut un trandafir, îl pot imagina cam cum ar trebui să arate - şi asta îi dă un pic de personalitate. Şi să ştii că şi eu la început tot pe modele imprimate am lucrat, m-a ajutat o mătuşă care mi-a dat sfatul de a coase punctuleţele mici prima dată şi apoi mi-a explicat ea pe fiecare element în parte. De exemplu: tulpina de la floare trebuie să fie cu o nuanţă mai închisă în partea de exterior şi cu o nuanţă mai deschisă în partea din interior, în timp ce petalele sunt exact invers. Încearcă să defineşti fiecare element în parte din modelul tău şi să îţi stabileşti câteva reguli.

Cam atât am ştiut să îţi spun, eu sper să reuşeşti să te decurci pentru că este un model tare frumos şi sunt sigură că la final o să fii foarte mândră de el. Pupici şi să ne ţii la curent cu evoluţia.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Dec 2011, 14:30 
Neconectat

Fetelor, revin din nou cu o noua intrebare.
Credeti ca as putea folosi ghergheful mic Coats in lucrul goblenului Suflete pereche? Cel mediu nu se mai afla pe stoc si nici nu o sa mai fie importat. Iar eu cu rama nu ma descurc bine, dat fiind faptul ca este si model imprimat.
Va multumesc mult.

Ultima oara modificat de Admin pe 06 Dec 2011, 15:36, modificat 1 data in total.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Dec 2011, 19:01 
Neconectat
Site Admin

Iunia, este posibil ca de la jumatatea lunii ianuarie, firma importatoare sa reia importul gherghefului care te intereseaza.
Iti sugerez sa revii cu un mail la firma, in acea perioada.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Dec 2011, 20:43 
Neconectat

Multumesc Monica.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Ian 2012, 13:45 
Neconectat

Imi era tare comod cand aduceam imagini pe forum doar cu adresa din proprietati (pontul vandut de Monica candva), acum nu o mai pot face.
Ma poate ma poate lumina si pe mine cineva care ar fi motivul (practic nu-mi mai da varianta sa copii adresa)?
Vi se intampla acelasi lucru?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Ian 2012, 13:56 
Neconectat

Anca, la mine merge. Dau click dreapta pe imagine, apoi click pe "proprieta", ultima voce, copii, in cele din urma adresa URL si iata rezultatul:

Probabil nu dai Img.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 166 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: