Acum este 21 Apr 2026, 08:26

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Dau la schimb diagrame de goblen
MesajScris: 29 Sep 2009, 14:25 
Neconectat
Site Admin

Nume forum:1
Dau la schimb diagrame de goblen by robu adriana (1 mesaje), la 09-01-2009

Am aproape 100 de diagrame de goblen si pentru cei experti, dar si pentru incepatori. As vrea sa facem schimb cu alte modele. Daca aveti si nuduri ar fi perfect.
Astept raspuns.

Replica: Adriana, by Lucia Marina (220 mesaje), la 09-01-2009

bine ai venit pe forum! Sper sa te simti bine.
Am o observatie de care trebuie sa tii cont: pentru ca acesta este forumul de la Rogoblen, noi vorbim despre goblenurile de aici si nimic altceva.
Tu ai lucrat goblene de la Rogoblen?

Replica: Bine ai venit, Adriana! by Sorescu Minerva (2106 mesaje), la 09-01-2009

Lucia a avut o observatie, iar eu am o intrebare. Ai mai lucrat un goblen fara paleta de culori? Presupun ca daca doresti diagrame la schimb, atele trebuie sa le procuri.
Daca raspunsul este nu, sfatul meu este sa renunti. Eu am o astfel de experienta si-mi pare rau de timpul pierdut. Dar stii cum se mai spune: asta este parerea mea!
Daca ai o colectie cu goblenuri de la Rogoblen, nu ezita sa ne-o arati pentru ca nici nu stii ce pierzi!

Replica: Bun venit pe forum Adriana R! by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 09-01-2009

Cat despre propunerea ta, poate intr-un alt loc, dar este extrem de tentanta.

Replica: Cam ustura by Silvia Har (696 mesaje), la 09-01-2009

buzunarul, Letitia, daca este sa cumperi ata... nici nu vreau sa ma gandesc. Cand incep fetele mele cu presupunerile a ceea ce au ele nevoie, simt ca ma sufoc. Si, apoi... sa am eu timp sa lucrez cate am in lada de zestre.
Bun venit, Adriana! Tu lucrezi goblen sau iti vinzi numai afacerea? Am vazut anuntul tau pe mai multe pagini de pe internet.

Replica: Nu este acesta locul potrivit, by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 09-01-2009

dar eu cred ca fiecare merita o sansa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: