Modele lucrate la Modele lucrate by SANDU CAMELIA (2 mesaje), la 06-07-2007 De ceva timp am inceput sa lucrez goblenuri. Am descoperit ca imi place foarte mult si ca ma ajuta sa ma relaxez. Insa as dori sa mai si vand din ele si am o intrebare. Am vazut ca sunt persoane care vand goblenuri pe acest site la
Modele lucrate si vreau sa stiu daca exista cumparatori. Este cineva care a reusit sa vanda prin intermediul vostru goblenuri? Va intreb pentru ca nu am cunoscut decat persoane reticente in ce priveste acest lucru.
Replica: Bine ai venit by Admin TTT (4020 mesaje), la 09-07-2007 pe Forumul nostru, Camelia!
Firma noastra pune la dispozitia clientilor sai, pagina
Modele lucrate pentru clientii sai.
Postarea este gratuita (nu se percepe taxa), dar intrucat pagina este sponsorizata de Top Terra Trade, la postare sunt acceptate numai goblenuri Rogoblen.
Pretul il hotaraste fiecare - util este un browse pe paginile respective pentru a vedea pretul pietii.
Tranzactia este la vedere - intre vanzator si cumparator (adresa de e-mail a vanzatorului ramane la vedere).
Obligatia celui ce introduce informatiile referitoare la vanzare este sa respecte tiparul indicat pe acea pagina. In acest sens trebuie urmarite informatiile introduse anterior.
Ar fi util sa urmaresti si discutiile anterioare referitoare la acest subiect de pe acest forum.