Replica: Crini regali, by NITU MIHAELA (4 mesaje), la 15-11-2006 Buna ziua,
Dragele mele, ajutati-ma cu un sfat. Am un goblen inceput de mult timp (
Crini Regali), iar albul s-a cam murdarit. Cu ce pot sa il curat, astfel incat sa nu fie nevoie sa il spal? Spor la lucru!
Mihaela - Constanta
Replica: Ai auzit de neofalina? by Venera Chiriac (112 mesaje), la 15-11-2006
Mihaela, eu o am de la mama (ea o are cumparata de la o statie Peco) si o folosesc si la scos pete. Operatia de curatire se face in balcon, in plin aer pentru ca produsul este inflamabil. Am folosit-o si la curatat goblenul. Albul reapare curat - ca o rochie de mireasa sau ca un porumbel alb.
Cred ca sunt si alte produse pentru curatat ata - cele folosite la curatarea stofei, de pilda, nu?
Va pupici, Venera

Replica: Neofalina, by NITU MIHAELA (4 mesaje), la 28-11-2006
Draga Venera,
Sa stii ca nu se mai gaseste neofalina, am cautat de cand am citit mesajul tau si nimic. Iar la curatatorie am totusi o retinere sa il duc. Ar trebui sa gasesc alta solutie totusi.
Mersi mult, te pup,
Mihaela, Constanta
Replica: Amway, by Doruletz Mic (987 mesaje), la 28-11-2006 Eu am primit cadou de ziua mea un detergent (este normal ca o femeie sa primeasca un detergent de ziua ei, nu?) de la Amway. Este o solutie buna la toate (rufe, vase, geamuri). Am diluat in putina apa calda solutia si am frecat incet goblenul. Apoi am trecut de mai multe ori cu o carpa umeda, curata peste el. A iesit curat, dar tehnica nu cred ca a fost potrivita pentru ca s-a scamosat putin. Nu am putut spala goblenul pentru ca panza este tratata si poate face atele terne.