Imi da cineva o sugestie cum pot sa devin si eu Redactor sau Gargarita lunii? by Cristina Sandu (144 mesaje), la 11-07-2007 
Replica: Draga Cristina, by angela draganoiu (447 mesaje), la 12-07-2007 cred ca este foarte simplu: te implici in activitatea forumului. Cauti prin internet informatii si propui subiecte noi si interesante si... cam asta e!
Replica: Cand ma intorc, incerc si eu! by Manaila Carmen (150 mesaje), la 12-07-2007 Multumesc pentru ca mi-ai raspuns, Gargarita Angela-Floare-de-Cires! Cat imi plac numele pe care le-ati primit! Ati vazut ca si eu am nume acum?
Uite, ma semnez cu el:
Gargarita Mac-Calator!
Si un mac ce mi-a placut mult!

Replica: Draga Cristina, Gargarita-Mac-Calator, by angela draganoiu (447 mesaje), la 13-07-2007 ai primit un nume foarte frumos. Sa-l porti sanatoasa si sa ne povestesti cum ai petrecut pe unde te duci.
De altfel ideea asta cu clubul Gargaritelor este foarte frumoasa si trebuie sa le multumim celor de la Top Terra.
Replica: De by Valery Antemie (768 mesaje), la 15-07-2007 mine nu va pasa - ca eu nu am un nume de Gargarita...

Replica: Ne este cam rusine, Valery! by Bica Nistor (1427 mesaje), la 15-07-2007