Model cu diagrama sau imprimat? by Admin TTT (3820 mesaje), la 13-03-2007 Model: 3.40 Madona din argint
Dimensiune: 19 x 22 cm
Rama: 32
Passpartout: P2
Geam: normal
Pret: 20,30 lei
Model imprimat
A fost la noi la inramare si iata-l! Lucratoarea a folosit eronat culorile.
Replica: Model cu diagrama sau imprimat? by Admin TTT (3820 mesaje), la 13-03-2007 Model: 3.40 Madona din argint
Dimensiune: 17 x 20 cm
Rama: 31
Passpartout: P2
Geam: normal
Pret: 16,30 lei
Model realizat dupa diagrama.
Replica: Model cu diagrama, by CRISTEA ALINA EUGENIA (4 mesaje), la 17-04-2007 La modelele cu ate multe eu prefer modelul cu diagrama. Sunt sigura ca o sa iasa asa cum trebuie. Este mai greu de lucru, dar am satisfactia ca este un goblen placut ochiului.
Replica: Modele de goblen cu diagrama, by angela draganoiu (421 mesaje), la 18-04-2007
Dupa parerea mea toate modelele sint frumoase si odata terminate, sunt placute ochiului, insa intrebarea se pune: pe care le preferati cu diagrama sau nu si de ce. Faptul ca au mai multe sau mai putine ate cred ca nu este relevant pentru aceasta intrebare. Cunosc o persoana care prefera modelele fara diagrama pentru ca poate sa schimbe unele nuante dupa cum doreste si i se pare ca modelul iese mai nuantat asa si nu cum a fost imprimat. Mie imi plac cele cu diagrama pentru ca nu vad prea bine pana unde merge o culoare, iar diagrama imi spune exact acest lucru.
Replica: Floare de cires, by Admin TTT (3820 mesaje), la 18-04-2007 adica, Angela, a uitat sa-ti ureze un Bun-venit, in clubul Gargaritelor!
Ne reparam greseala prin imaginea de mai jos, creata special pentru tine, Alina Eugenia!
Replica: Modele de goblen cu diagrama, by angela draganoiu (421 mesaje), la 19-04-2007 Cer iertare pentru impolitete, dar cum nu cunosc toti membrii forumului. Am considerat ca Alina este unul din membrii mai vechi. Inca o data, scuze si bine ai venit, Alina.
Replica: Nu-i nimic, by Doruletz Mic (987 mesaje), la 19-04-2007 Angela! Si eu am fost pe aici, ieri, dar nu mi-am dat seama.
Uite, Alina, - in semn de bun-venit, ti-am adus niste roze. Le-am asezat si in vaza!