|
In atentia Adminei, by Grigorita Carmen Laura Tereza (1265 mesaje), la 01-05-2008
Mai intai va multumesc pentru ceea ce faceti si pentru ca faceti atata lume fericita cu aceste tablouri. Am o singura nemultumire si sper sa nu mi-o luati in nume de rau. Imi place acest site, dar din toate care le aveti acesta are un virus, ceva. De cate ori intru in el, calculatorul ma avertizeaza si apoi trebuie neaparat sa-l scanez. Va rog sa nu va suparati, dar verificati acest site. Va multumesc.
Replica: Tereza, by Gigi Hanta (92 mesaje), la 01-05-2008
este altceva. Si eu intru pe rogoblen.ro, dar nu-i nimic din ce spui tu. Poate faptul ca trebuie sa ajungi la Vot 66 iti da acel semnal de virus. Nu stiu cum ai tu browserul setat - probabil ai pop-upurile blocate. Te descurca fata ta mijlocie ca sa nu iti mai dea informatia aceasta. Nu-i nevoie sa dai scan. S-ar putea sa fie nevoie de niste setari in firewall sau antivirus. Bafta la Ikebana!
Replica: Sa by Ileana Miroiu (818 mesaje), la 01-05-2008
stii ca Gigi are dreptate. Se intampla ceva cu setarile tale. Mie nu mi s-a intamplat niciodata. Succes la lucru!
Replica: Nu-i by Baloiu Victoria (58 mesaje), la 01-05-2008
virus, Tereza. Cata si vezi ce este - c-asa toate ar trebui sa avem virus. Poate virusul goblenului...
Replica: Confirm si eu by Maria Nistor (5039 mesaje), la 01-05-2008
cu ce s-a spus. Am avut si eu probleme cu computerul acum o saptamana. Nu imi deschidea anumite imagini etc. Nu avea insa nici o treaba cu site-ul rogoblen. Eu am intrat si fara antivirus si nu s-a intamplat nimic.
Replica: In by Bica Nistor (1427 mesaje), la 01-05-2008
afara de faptul ca seara merge mai greu din cauza legaturii mele de internet - nu am ce adauga. Sper sa iti rezolvi problema repede, Tereaza pentru ca ma intereseaza subiectele Laseta si Tricotaje. Nu am timp sa scriu acolo pentru ca am o Mariuca mica, dar nu omit sa citesc.
Replica: Multumesc, fetelor. by Grigorita Carmen Laura Tereza (1265 mesaje), la 02-05-2008
Se poate sa aveti dreptate. Virusul goblenului este prea puternic, - asta in mod sigur. Bica,sa-ti traiasca Mariuca. Am si eu o fetita mica, - are 4 ani. Te inteleg. Oricum, daca te pot ajuta cu ceva in materie de tricotaje sau laseta, sa-mi spui, - o s-o fac cu drag.
Replica: Am o problema noua. by Grigorita Carmen Laura Tereza (1265 mesaje), la 21-05-2008
Am de la o matusa, care a lucrat de la Rogoblen, mai multe tablouri pe care ea le-a lucrat. Au ramas, evident si ate, numai ca la doua dintre ele lipsesc o serie de ate. As vrea sa stiu daca Rogoblen poate vinde aceste ate lipsa.
Replica: Tereza, by Admin TTT (4020 mesaje), la 21-05-2008
ne pare rau, dar nu vindem ata separat.
_________________ Tereza - Gargarita-Viteza-Luminii
|