Locul unde goblenam by Grigorita Carmen Laura Tereza (1265 mesaje), la 25-06-2008 Este foarte important unde goblenam si cum tinem ghergheful in timpul lucrului. Eu mi-am amenajat intr-un dormitor o masa, cu lumina buna si tot ce-mi trebuie la goblen. Stau pe scaun si ghergheful il sprijin de masa. Asa reusesc sa lucrez mult mai repede. Impung aproape din prima acolo unde trebuie si nu stau sa caut gaurica.
Stiti ca fac un pulover in 4-6 zile?
Voi cum si unde v-ati ales locul de goblenat?
Replica: Locul unde goblenam by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 26-06-2008 Si eu am un coltisor cam ca al tau, Tereza doar ca este amenajat in bucatarie. Fiind singura, bucataria nu este folosita prea des (nici nu prea gatesc decat foarte rar) asa ca acolo am o masa la care stau sa cos sau sa citesc. Este locul cel mai luminos din casa si chiar si seara am lumina mai mult decat suficienta pentru a-mi continua lucrul.
Replica: Locul perfect pentru goblen by Enache Mihaela-Ema (383 mesaje), la 26-06-2008 este acolo unde este mult soare. De obicei vara, lucrez in balcon dupa amiaza, pentu ca acolo este cea mai buna lumina, iar dimineata in camera mea pentru ca este la rasarit. Iarna este mai dificil si atunci pindesc razele de lumina. Incerc sa nu lucrez la lumina becului, dar uneori nu ma pot abtine.
Replica: Mihaela, by Oana Stancu (356 mesaje), la 27-06-2008 eu lucrez cum pot si unde pot. Cand am garzi usoare, lucrez si la lumina neonului.
Mi-ar placea sa ma bucur un soare bland, pe terasa, iar eu sa stau la masa si sa cos goblen.
Replica: Goblenez by Ioana Manescu (142 mesaje), la 27-06-2008 acolo unde este cat mai multa lumina naturala.
Replica: Deocamdata by Condrasov Gabriela (306 mesaje), la 30-06-2008 ma consider cea mai norocoasa. De ce? Va spun imediat: eu goblenez la serviciu si numai la serviciu. Am un program foarte lejer care nu ma solicita mai mult de o ora pe zi din noua cate trebuie sa stau, asa ca am inceput din nou sa goblenez.
Am inceput sa cos goblenuri acum 10 ani, la scoala si de atunci coseam doar in vacante. Acum 2 ani m-am casatorit si nu prea mai aveam timp, au mai aparut si hopurile financiare. La mama, acasa nu imi faceam probleme. Acum am reluat activitatea mea preferata.
La serviciu am lumina buna, racoare, acum vara si pe nimeni care sa ma bata la cap ca nu am facut nu stiu ce si ca imi pierd timpul cu activitati extra, deci numai fericire pe capul meu.
Va pupic pe toate, spor la lucru.
Replica: Esti fericita, by Agache Amalia (65 mesaje), la 09-07-2008 Gabriela ca poti si goblenezi la serviciu.