Acum este 04 Mai 2026, 11:54

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Virus de pe site?
MesajScris: 12 Oct 2009, 11:24 
Neconectat

In atentia Adminei, by Grigorita Carmen Laura Tereza (1265 mesaje), la 01-05-2008

Mai intai va multumesc pentru ceea ce faceti si pentru ca faceti atata lume fericita cu aceste tablouri.
Am o singura nemultumire si sper sa nu mi-o luati in nume de rau. Imi place acest site, dar din toate care le aveti acesta are un virus, ceva. De cate ori intru in el, calculatorul ma avertizeaza si apoi trebuie neaparat sa-l scanez. Va rog sa nu va suparati, dar verificati acest site.
Va multumesc.

Replica: Tereza, by Gigi Hanta (92 mesaje), la 01-05-2008

este altceva. Si eu intru pe rogoblen.ro, dar nu-i nimic din ce spui tu. Poate faptul ca trebuie sa ajungi la Vot 66 iti da acel semnal de virus. Nu stiu cum ai tu browserul setat - probabil ai pop-upurile blocate. Te descurca fata ta mijlocie ca sa nu iti mai dea informatia aceasta. Nu-i nevoie sa dai scan. S-ar putea sa fie nevoie de niste setari in firewall sau antivirus.
Bafta la Ikebana!

Replica: Sa by Ileana Miroiu (818 mesaje), la 01-05-2008

stii ca Gigi are dreptate. Se intampla ceva cu setarile tale. Mie nu mi s-a intamplat niciodata.
Succes la lucru!

Replica: Nu-i by Baloiu Victoria (58 mesaje), la 01-05-2008

virus, Tereza. Cata si vezi ce este - c-asa toate ar trebui sa avem virus. Poate virusul goblenului...

Replica: Confirm si eu by Maria Nistor (5039 mesaje), la 01-05-2008

cu ce s-a spus. Am avut si eu probleme cu computerul acum o saptamana. Nu imi deschidea anumite imagini etc. Nu avea insa nici o treaba cu site-ul rogoblen. Eu am intrat si fara antivirus si nu s-a intamplat nimic.

Replica: In by Bica Nistor (1427 mesaje), la 01-05-2008

afara de faptul ca seara merge mai greu din cauza legaturii mele de internet - nu am ce adauga. Sper sa iti rezolvi problema repede, Tereaza pentru ca ma intereseaza subiectele Laseta si Tricotaje. Nu am timp sa scriu acolo pentru ca am o Mariuca mica, dar nu omit sa citesc.

Replica: Multumesc, fetelor. by Grigorita Carmen Laura Tereza (1265 mesaje), la 02-05-2008

Se poate sa aveti dreptate. Virusul goblenului este prea puternic, - asta in mod sigur.
Bica,sa-ti traiasca Mariuca. Am si eu o fetita mica, - are 4 ani. Te inteleg. Oricum, daca te pot ajuta cu ceva in materie de tricotaje sau laseta, sa-mi spui, - o s-o fac cu drag.

Replica: Am o problema noua. by Grigorita Carmen Laura Tereza (1265 mesaje), la 21-05-2008

Am de la o matusa, care a lucrat de la Rogoblen, mai multe tablouri pe care ea le-a lucrat. Au ramas, evident si ate, numai ca la doua dintre ele lipsesc o serie de ate. As vrea sa stiu daca Rogoblen poate vinde aceste ate lipsa.

Replica: Tereza, by Admin TTT (4020 mesaje), la 21-05-2008

ne pare rau, dar nu vindem ata separat.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: