Diferenta intre model cu diagrama si imprimat, by Adina Jigaranu (160 mesaje), la 12-08-2008 Saptamana viitoare este ziua mamei mele si as vrea sa ii comand un goblen, dar m-am pierdut intre set cu schita alb-negru/color si imprimat. Poate sa imi explice cineva, va rog, vreau sa ii iau cum a lucrat pana acum, cu foaia aia uriasa si panza cu patratele.
Va multumesc!
Replica: Bine ai revenit, Adina! by Frunza Nicoleta (3137 mesaje), la 12-08-2008 Daca mama ta lucreaza cu foaia aia uriasa si panza cu patratele inseamna ca lucreaza dupa model cu diagrama. Diagrama alb-negru inseamna ca pe foaia alba sunt reprezentate simbolurile cu negru, iar pe diagrama color pe langa simboluri se folosesc si culori. Ramane la alegerea ta daca alegi diagrama alb-negru sau color.
Mai gasesti informatii despre cele doua tipuri de diagrama in topicul Diferenta dintre schita color si schita imprimat tot in sectiunea Modele de goblen cu diagrama.
Replica: Multam fain, Nicoleta by Adina Jigaranu (160 mesaje), la 12-08-2008 Pana la urma m-am hotarat, o sa ii iau
Crini si roze, ca tot am vazut ca este la moda.
Replica: Este un model by Frunza Nicoleta (3137 mesaje), la 12-08-2008
foarte frumos, dar este destul de dificil. Este o alegere buna de cadou. Sunt sigura ca mama ta va fi incantata.
Replica: Este by Oana Stancu (352 mesaje), la 12-08-2008 un model deosebit prin culoare si tehnica de prelucrare a imaginii, diferite fata de modul cum au fost lucrate majoritatea modelelor de goblen.
Sa iti traiasca mama si sa fie sanatoasa!
Replica: Mailul de confirmare, by Adina Jigaranu (160 mesaje), la 12-08-2008 in cat timp ar trebui sa ajunga? Nu am primit nimic si nu stiu daca sa mai fac o data comanda sau sa astept.
Replica: Primul by Frunza Nicoleta (3137 mesaje), la 12-08-2008 mail il primesti imediat si apoi dupa o zi, doua primesti un mail in care ti se spune ca a fost trimis coletul. Cam o saptamana dureaza pana ajunge. Si eu am facut sambata o comanda si maine ar trebui sa ajunga.
Replica: Gargarita Nouras, by Admin TTT (3827 mesaje), la 12-08-2008 am primit comanda. Am verificat acum cateva minute. Maine vei primi mailul de confirmare a livrarii comenzii tale.
Replica: Ce nume by Oana Stancu (352 mesaje), la 12-08-2008 frumos ai!
Replica: Nouras!, by Racovita Adriana (3858 mesaje), la 12-08-2008 Ce frumos! Imi place!
Replica: Frumos nume, by Frunza Nicoleta (3137 mesaje), la 12-08-2008 de gargarita ai, Adina.
Replica: Monica, by Bica Nistor (1186 mesaje), la 12-08-2008 eu iti multumesc. Un nume dat pe ideea de regionalism inteles de toti, mi-a adus amaraciune in suflet mult timp.
Ma bucur ca ai revenit, Adina si, mai mult decat atat, ma bucur de numele tau actual de gargarita.
Replica: Multumesc frumos! by Adina Jigaranu (160 mesaje), la 12-08-2008 Imi cer scuze echipei Rogoblen ca i-am sacait cu comenzi consecutive. Mi-am prins urechile si prin Outlook, sper ca nu a mai ajuns pana la urma si mesajul acela, dar asa se intampla cand ma trezesc prea tarziu. Eram disperata. Era inacceptabil sa ma prezint de ziua mamei fara un goblen.
Multumesc si fetelor pentru primirea calduroasa. Initial am spus ca nu mai revin, dar macar atat pot face pentru mama mea, - sa-mi las orgoliul (stupid de cele mai multe ori, recunosc) deoparte.
P.S. Nouras mi se trage de la adresa de mail cu care sunt inregistrata pe site. E veche de 6-7 ani. Acum am alta adresa, dar am preferat sa nu imi mai fac inca un cont. Si cred ca inca ma caracterizeaza.
O zi buna!
Replica: Pentru ca by Bica Nistor (1186 mesaje), la 12-08-2008 zici ca Nouras inca te caracterizeaza si pentru ca presimt ca ai dat uitarii primul nume (autoare: eu), iti aduc o canita ca sa-ti bei cafeaua cu noi.

Replica: Si totusi, by Adina Jigaranu (160 mesaje), la 12-08-2008
...este deja poimaine si eu nu am primit niciun mail. O sa ma astept dar, Rogoblen, te roooooggg, sper ca totusi sa ajunga la timp.
Replica: Adina, by Frunza Nicoleta (3137 mesaje), la 12-08-2008 ai verificat in Spam? La mine acolo se duc unele mail-uri de la Rogoblen.
Sa te duci luni la posta sa verifici oricum. Si sa stii ca mama ta se va bucura chiar daca va ajunge putin mai tarziu cadoul ei. Sa ii transmiti LA MULTI ANI! si din partea gargaritelor.
Replica: Nouras, pana la urma cum a ramas? by Vasiliu Letitia (1426 mesaje), la 12-08-2008 Ai reusit sau nu sa primesti modelul?
Replica: Adina, by Frunza Nicoleta (3137 mesaje), la 12-08-2008 nu ne mai dai nici o veste? Ai primit mail-ul de confirmare?
Replica: Uau, 100 de mesaje! by Adina Jigaranu (160 mesaje), la 12-08-2008 Din cate am inteles, goblenul este pe drum. Mama a aflat de el si il asteapta cu nerabdare!
Replica: Ma bucur, Adina. by Frunza Nicoleta (3137 mesaje), la 12-08-2008 Da, am observat si eu acum ca se fac modificari in site. M-am minunat si eu cate mesaje am putut scrie pana acum.
Replica: Ma intreb, by Bica Nistor (1186 mesaje), la 12-08-2008 cand oare am avut timp sa scriu aici?
Tu, Nico se pare ca ai de trei ori mai multe de cat mine. Iti urez sa o tii tot asa!