Acum este 04 Mai 2026, 12:11

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Emoticoane
MesajScris: 15 Oct 2009, 13:22 
Neconectat

Nume forum:1
Emoticoane,by Popescu Ioana (484 mesaje), la 13-10-2008

Nu stiu daca s-a mai propus, dar nu v-ar place sa putem folosi emoticoane in conversatiile noastre? Forumul nostru ar fi mult mai "colorat". Aceasta realizare ar fi un efort foarte mare? (nu ma pricep la detalii). Ce stiu este ca s-ar folosi din plin.

Salutari tuturor.

Replica: Ideea e foarte buna! by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 13-10-2008

Eu stiu sigur ca le-as folosi! De fapt, toate le-am folosi.

Monica, se poate?

Replica: S-a mai propus, by Bica Nistor (1427 mesaje), la 13-10-2008

o data acest lucru (inclusiv introducerea gifurilor, - atunci cand s-a discutat despre ce am vrea pe forum), dar nu s-a votat. S-a ales cuvantul in locul unor imagini ce nu ne-ar aduce aproape, una de alta.
In ceea ce priveste gifurile animate, sunt in consens. Am fost pe un site cu mamici si prichindei si am ramas cu gura cascata cum isi exprimau mamicile de acolo, admiratia vizavi de fotografiile cu prichindei ale celorlalte: postand doua maini sa aplaude. Nu mi se pare firesc. Fiecare fiinta este unica si merita respectul si dragostea noastra si grija noastra. Nu stiu daca ati observat cat conteaza cand citesti reply-urile la ceea ce ai postat. Iti merg la inima, te incalzesc. Conteaza ca nu sunt neutre. Detest, la colectii: Este frumos! Bravo! Felicitari! Nu-i asa ca este cu totul altceva cand fiecare iti scrie ce simte el despre ceea ce ai postat la colectie sau ceea ce ai lucrat?

Este parerea mea si nu trebuie sa ma suparati pe mine.

Replica: Nici pe mine, by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 13-10-2008

nu ma prea incanta ideea emoticoanelor pe acest forum. Cred ca si-ar pierde din valoare comentariile pe care le-am face.

Vorba Bicai, in loc sa spunem ce simtim atunci cand privim un goblen vom posta (din comoditate poate la un moment dat) un smiley care apauda sau mai stiu eu ce face. Chiar imi place forumul asa cum este in acest moment.

Replica: Votez by Alice Popa (248 mesaje), la 13-10-2008

cu Nico si cu Bica. Este singurul forum pe care simt caldura.

Replica: Si mie, by Cozea Rodica-Maria (693 mesaje), la 14-10-2008

imi place forumul asa cum este, acum. Cred ca n-ar mai avea atata profunzime si emotie daca ar fi impodobit cu tot felul de emoticoane si gifuri. Sper ca n-am suparat pe nimeni, dar asta este parerea mea.

Replica: Iubesc by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 14-10-2008

acest forum la fel ca si pe gargaritele de aici. Nu m-am gandit ca emoticonurile il vor schimba. Sper ca nu s-a suparat nimeni pentru ca le-am cerut.

Replica: Emoticoane by Popescu Ioana (484 mesaje), la 14-10-2008

Ma gandeam la faptul ca de multe ori pe un forum nu se poate distinge, doar in virtutea textului, daca un mesaj este serios sau doar o gluma. Nici eu nu as fi de acord cu folosirea excesiva a emoticoanelor, dar sunt situatii in care ar fi de folos. Este adevarat si ca lumea a putut trai atata vreme fara ele, asa ca nu este un capat de tara daca nu se voteaza.

Replica: Eu by olteanu rodica (1159 mesaje), la 14-10-2008

sunt neutra, oricum ar fi, cu ele sau fara ele, important este sa stiu ca sunteti aici sa impartasim ceea ce simtim.
Pupici.

Replica: Pro Bica shi Nico! by cucos catalina (1635 mesaje), la 14-10-2008

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: