Acum este 16 Apr 2026, 02:28

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Cum pot vinde goblenuri?
MesajScris: 17 Oct 2009, 19:48 
Neconectat
Site Admin

Nume forum:1
Cum pot vinde goblenuri? by Onciul Ruxandra Gabriela (1 mesaje), la 10-05-2006

Buna,
Ma numesc Ruxandra Onciul. Am destule goblene lucrate si inca mai lucrez, dar, din lipsa banilor, sunt nevoita sa mai vand din ele. Ma poate cineva ajuta? Pentru relatii, telefonul meu este 0742622847.
Va multumesc anticipat.

Replica: Uite o posibilitate. by Admin TTT (4020 mesaje), la 10-05-2006

www.rogoblen.ro
Modele lucrate
si urmezi pasii si conditiile de acolo.
Succes!
Bine ai venit pe forum!

Replica: Cum sa vand si eu goblenuri. by Babanau Gabriela (2 mesaje), la 29-04-2007

Replica: Nu pot sa pun goblenurile mele pe pagina. by popa ionut (1 mesaje), la 30-05-2007

As vrea sa pun si eu niste goblenuri pe pagina dar nu pot. La rubrica unde imi cere nume, prenume, telefon s.a.m.d, iar la sfarsit trebuie sa inserez o imagine. Dau browse, aleg goblenul meu si ii dau ok, dar apare un mesaj care imi spune ca imaginea nu trebuie sa depaseasca anumiti pixeli. Nu stiu sa o fac mai mica. Ma puteti ajuta?

Replica: Bun venit pe forum! by Olivia Parvu (87 mesaje), la 30-05-2007

Eu am rugat pe cineva care se pricepe sa micsoreze imaginea. Gabriela, apasa pe butonul Modele lucrate.

Replica: Cum pot micsora fotografia? by DEHELEAN CARMEN MONICA (2 mesaje), la 29-08-2007

As vrea sa stiu si eu cum imi pot micsora fotografia. Trebuie ceva, program? Daca stie cineva, va rog sa-mi explice si mie.
Va multumesc

Replica: Roaga pe cine ce se pricepe, by Serban Birtalan (348 mesaje), la 30-08-2007

pentru ca este este mai usor asa. Sunt cateva softuri grafice ce fac asta, dar nu automat.
Bine ai venit pe forum!

Replica: Cum sa fac? by olteanu rodica (1159 mesaje), la 03-09-2007

Am trimis de mai bine de o saptamana modelele mele pentru a fi publicate la rubrica Modele lucrate, dar nu au aparut nici acum in site. Dureaza mai mult sau trebuie sa le trimit din nou?

Replica: Rodica, acesta a fost mesajul trimis catre adresa ta de e-mail inca de saptamana trecuta: by Admin TTT (4020 mesaje), la 03-09-2007

Va informam ca anunturile dvs. de mai jos, postate la www.rogoblen.ro Modele lucrate, nu respecta tiparul corect, motiv pentru care nu au fost aprobate.
Va rugam sa urmariti tiparul corect - modul de introducere a informatiilor, la anunturile aprobate.

In attach: un buchet de flori de la firma noastra pentru tine.

Replica: Modele lucrate by Mariliv Livia (8 mesaje), la 14-11-2007

As dori sa vind si eu trei goblene. Unul dintre modele este de la firma dvs., iar doua de la o alta firma. Pot sa le postez?
Livia M

Replica: Sigur poti sa il postezi pe cel de la Rogoblen, by Bica Nistor (1427 mesaje), la 14-11-2007

celalalte, nu cred. Incearca.
Succes, Livia!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: