|
Acum este 28 Mar 2025, 04:04
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
Autor |
Mesaj |
Radu Alexandra
|
Subiectul mesajului: Cum fac comanda on-line de modele de goblen - Lupa Scris: 17 Oct 2009, 19:49 |
|
|
Cum fac comanda on-line de modele de goblen - Lupa, by Radu Alexandra (75 mesaje), la 06-03-2008
Va rog sa-mi spune-ti si mie cum fac comanda pe net? Si daca stie cineva daca lupa este buna. Va multumesc.
Replica: Alexandra, by stoicescu steluta (321 mesaje), la 06-03-2008
daca vrei sa faci comanda pe net intri pe Home la Accesorii (pentru ca am inteles ca ai vrea o lupa). Sub obiectul pe care vrei sa-l comanzi este o casuta in care scrie Adauga comanda. Dai click pe ea iar apoi te duci la Comanda dumneavoastra si te loghezi ca sa poti trimite comanda. Nu sunt experta insa sper ca ai inteles. In ce priveste lupa nu stiu ce sa-ti spun pentru ca nu folosesc, - am ochelarii care ma ajuta.
Replica: Eu folosesc, by 0lteanu Emilia (587 mesaje), la 06-03-2008
lupa si este foarte buna. Cos de vreo cinci ani, numai cu lupa, ba chiar ma folosesc de ea si cand cos un nasture sau tes ceva.
Replica: Va multumesc, by Radu Alexandra (75 mesaje), la 06-03-2008
foarte mult pentru ajutor. Lupa nu este pentru mine, o vreau pentru mama mea. Are si ea ochelari, dar tot ii obosesc ochii. Pentru ea goblenul este ceva relativ nou, pana acum a lucrat modele pe panza si pe etamina.
_________________ Alexandrar - Gargarita-Astrolog
|
|
Sus |
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|