Acum este 04 Mai 2026, 10:29

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Pentru Rogoblen
MesajScris: 23 Oct 2009, 08:26 
Neconectat

Nume forum:1
Pentru Rogoblen by FLOREA CAMELIA (90 mesaje), la 28-08-2009
Ma numesc Camelia Florea si am achizitionat de la dumneavoastra in data de 24.03.2009 in factura cu nr. 0008490 mai multe modele de goblen printre care si Noapte cu promoroaca. Problema este ca mai am de lucrat cam 1/3 din el si nu imi ajung atele. In instructiunile de lucru mi se comunica faptul ca ata este suficienta, ba mai mult ca este cu 30% mai multa. Stiu, imi veti spune ca este prea lunga perioada de timp ca sa va comunic asta, dar abia acum am putut lucra la el. In speranta ca vom putea remedia aceasta situatie, zic eu bizara, pentru ca nu mi s-a mai intamplat pana acum, va multumesc pentru amabilitate si va urez o activitate usoara fara alte incidente de acest gen. Va multumesc.

Replica: Camelia, by Bica Nistor (1427 mesaje), la 28-08-2009
cum de nu ti-a ajuns ata? Ai lucrat cu mai mult de doua fire?
Cred ca ar trebui sa scrii la firma, nu pe forum, ca noi cum sa te ajutam?

P.S. Pe forum nu se scrie cu majuscule nejustificat. Imi doresc sa nu te superi pentru aceasta observatie.

Replica: Draga Bica, by FLOREA CAMELIA (90 mesaje), la 28-08-2009
nu am lucrat cu mai mult de doua ate. Am incercat sa fiu amabila, nu sa discreditez o firma dar acesta este adevarul. Nu sunt tampita. Lucrez goblen de peste 10 ani si nu mi s-a mai intamplat nici mie niciodata. Nu mi se pare normal ca dupa ce platesti ceea ce ai comandat sa pleci prin magazine ca sa-ti cauti culorile necesare. Intentia mea a fost ca cei de la Rogoblen sa afle acest lucru. Este greu sa crezi o persoana necunoscuta mai ales cand acest lucru nu ti s-a mai intamplat.

Replica: Camelia, by Bica Nistor (1427 mesaje), la 28-08-2009
noi suntem aici pe forum o comunitate care chiar lucreaza goblen si ne impartasim bucuriile, dar si neajunsurile, iar neajunsul cu ata, chiar nu ni s-a intamplat. Dimpotriva, noi lucram a doua oara acelasi goblen cu atele ramase.

Scrii ca nu vrei sa-i discreditezi pe cei de la TTT, dar... ii tragi de urechi pe forumul nostru (?!). Mi se pare cam acelasi lucru si nu te supara ca te intreb: tu ai scris la firma mai intai? Oamenii de acolo stiu despre problema ta? Daca lucrezi goblen de 10 ani de la TTT, cu atat mai mult ar fi fost cazul sa le scrii lor, inainte de a scrie aici.

Nu am spus ca nu te cred si nu mi-am permis sa las sa creada ce ai spus tu. Numai ca noi, aici, nu putem dezlega misterul goblenului tau.

Replica: Bine ai by Doi na (598 mesaje), la 28-08-2009
revenit, Camelia si-mi pare rau ca esti atat de nervoasa.
Cos de de 15 ani de la Rogoblen si intotdeauna a ramas ata ca sa fac inca un goblen cap-coada, cu doua fire pe panza canvas. La pozitiile unde este ata multa, iti ramane si pentru al treilea.
Pup.

Replica: Multumesc, by FLOREA CAMELIA (90 mesaje), la 28-08-2009
pentru indicatii Bica. Ma vor crede si cei de la Rogoblen la fel ca si tine. Nu mai are nici-o importanta. Un client in minus este ca o picatura intru-un ocean.

Replica: Camelia, by Adela Aura Vlad (420 mesaje), la 28-08-2009
eu nu stiu cu cine vrei tu sa fii rea? Cu cei de la Rogoblen sau cu tine? Tind sa cred ca mai curand cu tine. De unde atata indarjire si neincredere in oameni? Cred ca esti putin impulsiva si este pacat, Camelia. Oamenii comunica si eu cred ca asta ne scuteste de multe mahniri.
Din cate te stiu eu, tu esti o luptatoare de felul tau si sper sa treci peste acest moment de furie. Sigur, maine iti va parea rau ca ai scris.
Bica nu lasa sa se inteleaga ca nu te crede. Ea iti prezinta fapte.
Uite, chiar astazi a scris Rodica in topicul ei despre ata care ramane: Ikebana cu lalele si Ikebana cu crini-goblene lucrate de Rodica.

Replica: Draga Camelia, by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 28-08-2009
nu poti stii daca cei de la Rogoblen te cred sau nu pana nu-i intrebi. Eu iti inteleg supararea. Si eu ca si tine iubesc acest model si daca cei de la Rogoblen nu te vor crede, te rog sa-mi indici codurile culorilor care nu-ti ajung. Eu l-am achizitionat, dar inca nu l-am inceput si o sa-ti trimit din atele mele.

Replica: Letitia, by FLOREA CAMELIA (90 mesaje), la 28-08-2009
sunt tare curioasa daca o sa-ti ajunga culoarea care este reprezentata printr-un U, dar intors si verdele de nuanta cea mai deschisa.

Replica: Multumesc, by Stefania Crudu (183 mesaje), la 28-08-2009
Letitia pentru oferta pe care i-ai facut-o Cameliei. Ramai aceeasi persoana minunata pe care o cunosc dintotdeauna.
Pupici pe o crenguta de liliac pentru tine.

Camelia, i-am multumit eu Letitiei in numele tau si aceeasi oferta ti-o fac si eu. Esti crima de furioasa, asa ca nu-mi multumi astazi. Iti trimit o crenguta de liliac si tie. Daca nu vrei sa o primesti, paseaz-o fetitei tale.

Pupici.

Replica: Camelia, nu stiu care este stilul tau de a coase, by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 28-08-2009
dar lasa aceste doua nuante la urma. Ai vazut desigur ca semnul plin pentru cea mai deschisa nuanta de verde are inclinarea spre dreapta si mai exista unul la fel doar ca are inclinarea spre stinga si corespunde unei nuante de albastru.
In cursul saptamanii viitoare vei avea rezolvarea la problema ta.

Multumesc pentru liliac, Stefania.
(Sa nu ma spuneti la Gargaritele de la Rogoblen, dar cred ca am putea sa lucram Visul liliacului inflorit si cu liliac alb)

Replica: Camelia, ai scris la firma? by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 31-08-2009
Spune-mi te rog si mie ca sa stiu ce am de facut.

Replica: Letitia, by FLOREA CAMELIA (90 mesaje), la 01-09-2009
nu am mai scris la firma. Nu mai are rost. Am fost si mi-am cumparat ata din oras.
Oricum, multumesc tuturor celor care au comunicat cu mine pe aceasta tema. Nu am nici-o proba prin care sa demonstrez cuiva ca am dreptate. Faptul este consumat. Lucrez in continuare la goblen si ma bucur ca pot sa-mi umplu viata cu el. Am stat mult si m-am gandit daca sa spun cuiva de intamplarea mea. Acum imi dau seama ca am facut o greseala. Fara nimic palapabil nu poti demonstra nimic. Inca o data le multumesc tuturor de pe forum.

Replica: Camelia, by Cozea Rodica-Maria (693 mesaje), la 02-09-2009
dupa cum observ eu, tonul tau este la fel de imperativ. Am crezut ca va trece putin si vei reveni la sentimente mai bune, dar tu esti tare suparata si nu inteleg de ce, din moment ce tu nici macar nu ai incercat sa iei legatura cu cei de la TTT. Nu cred ca trebuia sa demonstrezi ca nu iti ajung atele. Cred ca gaseai intelegere pentru ca eu asa am observat, ca cei de la TTT incearca sa-si multumeasca clientii.

Am scris si dupa prima ta postare, dar tocmai cand am vrut sa trimit mesajul, mi-a cazut netul si dupa ce a revenit nu am mai scris deoarece am considerat ca este mai bine asa: daca n-a fost sa fie, nu l-am mai scris.

Eu as vrea sa revii la sentimente mai bune si sa iei in considerare ca si acolo lucreaza oameni si pot gresi si ei asa cum de nenumarate ori gresim si noi. Totul este sa avem puterea sa iertam si sa ne asumam greselile facute.

Eu iti doresc aripioare la ac si sa lucrezi cu placere la modelul tau, iar cand va fi gata, acest incident sa fie demult uitat.

O seara frumoasa.

Replica: Hai, Camelia, by angela draganoiu (447 mesaje), la 03-09-2009
lasa supararea de-o parte si vino cu noi la discutii si flecareala, o sa-ti faca infint mai bine.

Si eu sint de parere ca macar trebuia sa le spui celor de la TTT si sint convinsa ca nu ar fi lasat lucurile asa, si daca nu, apelai la fetele de aici care te-ar fi ajutat, cum de altfel au si incercat s-o faca. Au mai fost cazuri in care unele fete au intrat pe forum doar pentru a cere ajutor, cind au avut o problema.

Hai, Camelia, iertarea vine de la Dumnezeu si trebuie s-o acordam semenilor nostri ca sa putem merge mai departe.

Asteptam ca ne arati modelul terminat si inramat. Sint convinsa ca va iesi minunat. Spor la lucru!

Replica: Camelia, by Tender Rose (252 mesaje), la 06-09-2009
ai descoperit ca ai gresit, asa cum am facut si eu?
Am asezat diagrama corect, dar nu stiu de ce am interpretat ca este celalalt semn. Am ramas fara ata, dar gasesc eu printre celelalte seturi pe care le am in ladita de zestre.
Ma condamn pentru ca eu am incercat un experiment cu Noaptea cu promoroaca. Este primul peisaj pe care am incercat sa il lucrez. Dupa o reusita cu un model religios, mi-am zis sa incerc si un peisaj, desi eu iubesc florile.
Spor la goblenat si tie!

Replica: Draga mea Rose, by FLOREA CAMELIA (90 mesaje), la 06-09-2009
nu am gresit nimic. Crede-ma! Dar mi-a trecut supararea dupa ce am cumparat ata si am vazut ce frumos este peisajul. Semnul care corespunde culorii care nu mi-a ajuns nu are alt corespondent asemanator pe cartela de ate. Nu puteam sa cos cu albastru in loc de verde. Iti dai sema ca ieseau copacii sau iarba albastre? Iar ata mi s-a terminat aproape de sfarsitul goblenului.

Replica: Camelia, by Tender Rose (252 mesaje), la 06-09-2009
ma bucur ca macar nu esti suparata pe tine, cum sunt eu. Ce-mi trebuia peisaj, nu stiu. Sa stii ca mi se par peisajele, groaznic de grele pe langa flori. Te admir ca lucrezi peisaj.
Banuiesc ca este categoria cea mai grea, la goblene.
Acum, astept sa ma mai linsitesc si ma bate gandul sa-mi comand cosul acela minunat cu margarete, de la Modele noi.
Tie, spor la goblenat!

Replica: Tender Rose, by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 07-09-2009
ma bucur ca ai revenit! Nu ne mai arati ce floricele ai mai cusut? Ce ai mai facut cu Crini si Roze?

Un zambet si o imbratisare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: