Markerele pentru trasat semne pe panza, by Admin TTT (4020 mesaje), la 19-03-2009 au fost introduse la
Accesorii si mi-am zis ca este bine sa vi le prezint, mai ales ca sunt o noutate pe piata romaneasca.
Marker Marvey 0,3 mm, Japonia Markerul Marvey este perfect pentru a trasa semne pe panza. Rezervor inclus cu substanta albastra. Este indicat pentru a da semne vizibile pe panza pe care, la sfarsitul lucrului le putem elimina prin inmuierea panzei in apa la temperatura camerei. Semnele dispar.
Replica: Marker Clover 0,3 mm, SUA, by Admin TTT (4020 mesaje), la 19-03-2009 Markerul Clover este perfect pentru a trasa semne pe panza. Rezervor inclus cu substanta bleu. Este indicat pentru a da semne vizibile pe panza pe care, la sfarsitul lucrului le putem elimina prin inmuierea panzei in apa la temperatura camerei. Semnele dispar.
Replica: Marker alb Clover SUA, by Admin TTT (4020 mesaje), la 19-03-2009 Ideal pentru a realiza marcaje pe panza fina, foarte inchisa la culoare. Semnele nu sunt vizibile pe panza cu ochiuri mari, pe panza texturata sau pe panza deschisa la culoare. Semnele dispar prin calcarea panzei sau prin clatirea panzei cu apa la temperatura camerei.
Replica: Marker alb Sulky, SUA by Admin TTT (4020 mesaje), la 19-03-2009 Utilizat pentru a face un transfer permanent a unui model pe o panza doar cu ajutorul fierului de calcat. Se poate realiza un transfer de 3-5 ori dupa aceeasi hartie.
Replica: Marker verde Sulky, SUA by Admin TTT (4020 mesaje), la 19-03-2009 Marker rosu Sulky, SUA
Marker albastru Sulky, SUA
Marker portocaliu Sulky, SUA
Marker maron Sulky, SUA
Marker mov Sulky, SUA Utilizat pentru a face un transfer permanent a unui model pe o panza de pe o hartie doar cu ajutorul fierului de calcat. Se poate realiza un transfer de 3-5 ori, folosind aceeasi hartie, daca modelul creat are numai contururi.
Am cumulat informatiile despre aceste produse aici pentru ca ceea ce difera este numai culoarea. Din acelasi motiv postez numai o imagine.
Replica: Monica, by Stefanescu Elena (2780 mesaje), la 20-03-2009 cred ca ne sunt de ajutor markerele acestea.
Se pot folosi pentru a imparti panza dupa diagrame? Cum avea Minerva facut in topicul cu Ingerasul.
Nota Admin: Da, Elena.