Leucoplast peste pioneze by sarbu aurora (4 mesaje), la 30-10-2008
Pe marginea ramei se poate pune leucoplast si nu mai aveti probleme.
Deci vei folosi pionezele, dar le vei imbraca cu leucoplast pe fata si spatele ramei.
Replica: Aurora, by tanasa clementina (293 mesaje), la 30-10-2008 deci poti inlocui leocoplastul cu pionezele? Panza sta tot la fel de intinsa si nu se slabeste in timpul lucrului?
Multumesc, nu stiam.
Replica: Bine ai venit, Aurora! by Raluca Popa (923 mesaje), la 30-10-2008 Imi place ideea ta, mi se pare interesant. Ai putea sa postezi o fotografie ca sa vedem exact cum fixezi tu panza?
Replica: Bun venit, by Ileana Miroiu (818 mesaje), la 30-10-2008 in gradina noastra, Aurora.
Replica: Bine ai venit, Aurora! by Sorescu Minerva (2106 mesaje), la 30-10-2008 Eu sunt tare curioasa daca tu ai lucrat folosind aceasta tehnica pentru ca eu am lucrat si am avut surprize. Panza in interior se largeste si nu o poti intinde din cauza leucoplastului care sta fix pe margini.
Replica: Bun venit, Aurora! by Grigorita Carmen Laura Tereza (1265 mesaje), la 30-10-2008 Eu prind panza de rama cu pioneze si apoi trag o banda de scoch peste ea. De fapt asa am facut doar la primele, apoi am renuntat la scoch, caci era incomod sa-l dau mereu jos ca sa intind panza. Iar panza nici nu se destrama.
Replica: Sunt noua in aceasta arta, by sarbu aurora (4 mesaje), la 30-10-2008 lucrez de aproape doi ani goblenuri si aproape ca il termin si pe cel de-al doilea (goblen).
O sa postez si eu sa le vedeti pentru ca avem cu ce ne mandri. Este o adevarata frumusete. Imi iau goblenul si pe la servici, uneori.
Replica: Aurora, by Roxana Deli (186 mesaje), la 30-10-2008 bine ai venit in gradina noastra!
Esti o fericita ca poti lucra, chiar si numai uneori, la servici.
Abia astept sa iti vad bijuteriile tale.
Pupici.
Replica: Bine ai venit, Aurora! by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 30-10-2008 Replica: Bun venit, Aurora! by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 31-10-2008 Replica: Bun venit! by Petroi Ana-Maria (1261 mesaje), la 31-10-2008 Replica: Buna by Cravtov Cristina (19 mesaje), la 01-11-2008 seara. Sunt Cristina din Constanta. Lucrez de ceva timp goblenuri si imi place foarte mult. Am zece goblenuri reusite si as vrea sa le vand, sa le postez aici pe acest site, dar nu stiu cum. Poate ma puteti ajuta.
Multumesc frumos.
Replica: Cristina, by Sorescu Minerva (2106 mesaje), la 01-11-2008 bine ai venit pe forumul nostru si felicitari pentru cele 10 goblenuri! Din pacate, aici nu postam imagini cu goblenuri pentru vanzare. Exista o rubrica la www.rogoblen.ro cu Goblenuri lucrate. Poate acolo reusesti ceea ce-ti doresti. Mult succes!
Aici, daca tu doresti, poti sa-ti expui colectia proprie pentru a o vedea si noi sau poti deschide seriale cu viitoarele goblenuri in lucru.
Mult spor!
Replica: Cristina, by Flori M (373 mesaje), la 01-11-2008 bun venit pe forum. Stiu ca se pot posta goblenurile pentru vanzare la sectiunea
Generalitati cu titlul
Vand goblen. La ceea ce se posteaza pentru vanzare, noi nu putem aduce comentarii. Da si tu o cautare pe forum (scrii in casuta goala de sus) cu
vand.
Pupici.
Replica: Multumesc frumos. by Cravtov Cristina (19 mesaje), la 08-11-2008 Multumesc pentru raspuns.
Replica: Mi se pare, by Lucia Marina (220 mesaje), la 08-11-2008
mie sau esti trista, Cristina? Nu vrei sa vorbim? Posteaza un goblen lucrat de tine la Femeia legenda si apoi vorbim mai mult ca sa nu mai fii trista.
Imi imaginez ca nu iti este usor sa te desparti de goblenurile tale dupa ce ai migalit atat la ele si ai ajuns sa le iubesti.
O seara buna si o imbratisare si pupici.
Replica: Buna. by Cravtov Cristina (19 mesaje), la 26-11-2008
Mi-am postat cateva goblenuri unde mi-ai zis tu. Sper sa va placa si mi-ar place sa stam de vorba.
Pupici