Felicitarile - model de goblen, by Admin TTT (3846 mesaje) (office@rogoblen.ro) , la 11-03-2008 Am primit:
Date: Tue, 11 Mar 2008 01:39:40 -0700 (PDT)
From: georgeta
Subject: felicitarile
To: office@rogoblen.ro
As dori sa stiu daca felicitarile sunt trimise cu toate accesoriile care sunt expuse: plic, ata, felicitare si daca sunt si cu diagrama. Multumesc anticipat.
Raspunsul nostru:
Da, felicitarile contin tot ce aveti nevoie pentru a o lucra asemenea unui goblen (panza, ata, ac), dar si toate furniturile (carton, autocolant si plic) pentru a o ansambala ca pe o felicitare. Felicitarile sunt numai in format imprimat.
Replica: Vreau by Agache Amalia (65 mesaje), la 20-03-2008 si eu sa faceti niste felicitari imprimate, cu carton, fara brizbizuri. Sa pot sa o iau cu ate si fara ate. Daca merita sau dau la cineva, sa o cos, dar daca este numai o obligatie de moment sa o dau numai imprimata.
Amalia
Replica: Bun venit, by Ileana Miroiu (778 mesaje), la 20-03-2008 Amalia! Sa stii ca mi se pare o idee buna. Ai mai lucrat felicitari?

Replica: Da, by Amalia Avramescu (150 mesaje) , la 13-04-2008 Ileana. Am mai lucrat goblen si chiar am lucrat multe. Si pe cand eram in tara si de cand sunt in America, ba am reusit sa si contaminez cateva americance. Multumesc pentru urare si pentru imagine.
Replica: Cred ca by Amalia Avramescu (150 mesaje), la 13-04-2008 m-am trezit vorbind, Ileana. Nu pe mine ma intrebai... Dar, ma bucur sa am o tiza aici pe forum.
Imi cer scuze, am mai facut si altfel de confuzii. Am mers si le-am curatat. Cred ca o sa cam stau deoparte pana citesc pe aici ca sa pot lamuri.
Replica: Am, by Agache Amalia (65 mesaje), la 18-04-2008 luat pana la urma imprimate si asa le fac cadou.