Acum este 04 Dec 2024, 11:30

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Pro modele imprimate
MesajScris: 18 Iun 2009, 11:55 
Neconectat
Site Admin

Nume forum:1
Pro modele imprimate by Admin TTT (3846 mesaje), la 23-07-2006

2.26 Colt luminos

Replica: Colt luminos by Olariu Venera Eliza (1 mesaje) , la 24-07-2006

Sper ca am reusit sa intru in Forum. Am lucrat si eu goblenul Colt luminos. Este foarte frumos, superb, dar am ramas fara el pentru la l-am dat cadou si vreau sa-l cos din nou pentru ca mai am ata suficienta, dar nu mai am material caroiat. Pot sa cumpar de la dvs. numai pinza caroiata?

Replica: Drumuri... by Admin TTT (3846 mesaje), la 04-09-2006

Speram sa ni se mai deschida niste drumuri pentru a avea posibilitatea sa livram si panza separat. La ora actuala, firma nu are capacitatea de a produce suficienta panza pentru a comercializa in plus.
Bine ai venit in clubul nostru, Eliza!

In attach: colaj model 6.02 Vara

Replica: Model imprimat? by Baban Laura (4 mesaje) , la 01-10-2006

Buna ziua! Am lucrat, tot de la Rogoblen, un model neimprimat, ,,Micuta Lebada" si, l-am inceput la 13 ani. Nu mi-a fost usor si asta se vede in faptul ca nu mi-a iesit perfect. Mi-as dori acum sa-mi comand un goblen imprimat, mi se pare mult mai practic, dat fiind ca nu sunt omul care sa aibe rabdare sa numere patratele. As vrea Tabloul de toamna, cod 6.53, dar mi-e teama ca, intre atatea culori ruginii, voi gresi culorile. Nu sunt foarte bine informata despre cum arata un model imprimat, dar as vrea sa va intreb daca nu se poate sa primesc un model imprimat, dar cu diagrama langa, si cu semne la culori? Sunt dispusa sa platesc in plus.
Multumesc anticipat!

Replica: Sfaturile sunt pentru a fi date si nu urmate! by Admin TTT (3846 mesaje) , la 02-10-2006

Laura, sfatul unei persoane ce a lucrat la viata ei cateva zeci de goblene: nu incerca cu produsele imprimate. Este preferabil sa lucrezi modele dupa diagrama. Din punctul meu de vedere, diagrama te ajuta mai mult sa realizezi cu acuratete toate punctele, in timp ce modelul imprimat lasa, in multe locuri, la latitudinea lucratoarei, optiunea de a umple punctele. Mie, personal, mi-ar fi frica sa lucrez un model imprimat pentru ca aici trebuie rabdare, atentie sporita si un anume talent pe care il ai sau nu il ai. Si, de aici pana la kitsch, nu este decat un pas.

Varianta pe care ti-o doresti tu inseamna de fapt doua modele: unul standard si unul imprimat. Firma nu comercializeaza deocamdata hibridul propus de tine. Pentru comenzi apeleaza, te rog, la adresele din Contact.

In speranta ca te-am ajutat, iti urez Bine ai venit pe forumul nostru!
Monica

Replica: Buna seara, tuturor. by MANAILA CORINA (11 mesaje), la 15-10-2006

Am intrat pentru prima oara (dar nu pentru ultima oara) pe forum deoarece eu nu sunt de acord cu ideea (pe care am gasit-o exprimata aici de o persoana) ca un model imprimat este un kitsch. Eu lucrez de doi ani goblen (si imprimat si pe diagrama), dar prefer modelul imprimat. Cand am terminat de cusut un goblen nu am vazut nici o diferenta intre cel imprimat si cel cu diagrama. Dimpotriva, - cel imprimat iese original. Nici o alta persoana nu il va mai coase identic.

Pentru modelele imprimate trebuie sa ai ochi foarte, foarte, foarte buni si sa respecti culorile, dar poti sa-ti aduci si tu aportul, dupa gustul fiecaruia astfel incat sa iasa ceva deosebit, aparte, inedit si nicidecum un kitsch.

Cand cos un model imprimat parca intru in goblenul respectiv, ma detasez de lumea reala, ceea ce imi face o placere deosebita, parca sunt intr-un vis. Acest lucru nu mi s-a intamplat la modelele cu diagrama, dimpotriva, - mai mult m-am enervat. Trebuia sa ma dupa dupa mine, peste tot cu schitele, markere etc. Parca rezolvam probleme de matematica. Mi se pare un chin sa cos un model cu diagrama.

Dovada ca sunt foarte solicitate si agreate modelele imprimate este si faptul ca acestea au inceput sa fie comercializate si de aceasta firma, ce pana de curand, avea doar modele cu diagrama.

In concluzie, gusturile nu se discuta. Important este sa lucrezi, sa-ti faca placere ceea ce faci si, la final, rezultatul sa fie unul excelent.

Asa ca urez tututor, spor la lucru!

Replica: Corinei si celorlalte fete indragostite de goblenul imprimat by Adelina Felicia Agachi (85 mesaje), la 18-10-2006

Eu, te aprob si aprob toate fetele care lucreaza modele de goblen imprimate. Asta pentru ca, si eu ca si tine, lucrez modele de goblen imprimate si, tot asa, realizez unicate. Este adevarat ca Dumnezeu m-a inzestrat cu talent pentru desen si mi-a placut intotdeauna sa combin culorile. Pana a descoperi aceasta firma, am lucrat diverse modele de prin comert. Le-am cusut cu greutate, cautand atele necesare pentru ele. Cand gaseam o nuanta, nu o gaseam pe cealalta. Niciodata nu mi-a placut sa stau cu diagrama in fata (am un singur goblen lucrat astfel) si sa numar si sa ma enervez ca am pierdut un punct. Imi este drag sa ma las luata de valul imaginatiei si sa mai adaug o nuanta ici, sa schimb ceva, pe dincolo.
Ai dreptate! Cand lucrezi un model imprimat, realizezi un produs unicat si sunt tare mandra. Si ai mei, la fel.
Tie si tuturor fetelor ce lucreaza goblen, succes la lucru!

P.S. Cred ca ai interpretat eronat exprimarea legata de kitsch. Referirea era pentru cele care nu au rabdare si daruire pentru un goblen imprimat.

Replica: Nu vreau sa par exclusivita by Adelina Felicia Agachi (85 mesaje) , la 18-10-2006

si de aceea urez la toata lumea succes la lucru!
Nu stiu sa adaug si fotografii - as fi vrut sa-mi vedeti unul din modelele lucrate de mine.
Am inteles ca sefa este Gargarita Sefa - poate ma ajuta.
Ultimul model, cel cu toamna pare tare greu. Ce ziceti sa incerc?

Replica: Despre modelele by cucos catalina (1612 mesaje) , la 19-10-2006

de goblen imprimate sau cu diagrama, eu am o singura parere: goblenul trebuie oricum sa prinda contur. Goblenul finisat este unicat, fie initzial imprimat sau lucrat dupa diagrama. Imaginatzie artistica poate fi aplicata in ambele cazuri. Am vazut goblenuri lucrate dupa diagrama, dar cu altzi pashi de lucru - de exemplu, pas italian shi arata super de realizat. Sau in modelele cu flori, cu paie, crengi sau ace de brad, se pot aplica pashii saritz. Depinde intr-un final shi de indrazneala imaginatziei shi a gustului fiecaruia. Esentzial e ca a realiza un goblen e o arta! Shi aceasta pasiune ajuta shi la conturul personalitatzii celui ce are rabdarea sa lucreze goblenul!
O zi frumoasa!

Replica: Adelina, by cucos catalina (1612 mesaje), la 19-10-2006

pozeaza goblenurile tale cu un digital, descarca pozele in calculatorul de pe care intri pe net, le localizezi intr-un folder, pe care il denumeshti cum vrei tu, astfel incat sa shtii unde gaseshti pozele, dupa ce adaugi replica aici te duci pe Browse (cautare ) shi cautzi folderul unde ai imaginile, il deschizi shi selectezi poza pe care vrei sa o atashezi; poza trebuie ajustata la dimensiuni de maxim 450 pixeli pe latura cea mai mare, iar formatul sa fie jpg. Dupa selectarea pozei, ce indeplineshte cerintzele forumului, dai Save, imaginea merge ca atashament replicii tale aici shi apoi dai Adauga. Shi gata. Spor!

Replica: Adelina, by MANAILA CORINA (11 mesaje), la 22-10-2006

ma bucur si va multumesc foarte, foarte, foarte mult ca imi impartasesti parerea. Foarte rar gasesc pe cineva care sa fie de acord cu mine in privinta goblenurilor imprimate. Majoritatea pasionatelor de goblen sunt adeptele modelelor cu diagrama.
Si eu va urez spor la lucru in continuare, mult timp de acum incolo.
Pe curand.

Replica: O Gargarita ce a imprimat culori in frunze! by Venera Chiriac (112 mesaje) , la 05-11-2006

Pupici la mari si mici,
Venera

Replica: Referitor la modelul imprimat, by Mariliv Livia (8 mesaje) , la 10-11-2007

am o probmela privitoare la coaserea modelelor imprimate, in sensul ca se coase numai o anumita parte. Ata este de diverse grosimi. Modelul provine de la o alta firma. Este foarte frumos, dar nu stiu cu se coase. Ce detalii trebuie sa va dau? Ma poate ajuta cineva?
Va multumesc.

Replica: Bine-ai venit, Livia! by Vasiliu Letitia (1430 mesaje), la 10-11-2007

In primul rand, ma bucur ca ai venit in mijlocul nostru. Cat despre problema ta, nu ne-ai spus ce fel de panza ai. Nu am inteles, se coase pe o singura parte?
Eu am vazut modele la care se coase cu lana, dar panza are un caroiaj mai mare. In general modelele cu caroiaj mare sunt de import. Astept mai multe amanunte.

Replica: Nu as vrea sa fiu in locul tau, by Ioana Manescu (142 mesaje) , la 11-11-2007

dar, cred ca daca vei avea rabdare, vei reusi sa ajungi la capat. Imagineaza-ti ca esti o artista dotata care trebuie sa faca cu acul un tablou frumos - cel mai frumos - pentru casa ta. Daca iti dai un astfel de argument poate reusesti sa il faci mai usor. Nu este usor sa lucrezi dupa flerul tau!
Iti urez si eu un Bine ai venit pe forum!

Replica: Subscriu by catrinescu iuliana (19 mesaje), la 22-11-2007

la tot ce-a spus Corina. Si eu acelasi sentiment vis-a-vis de modelele imprimate si nu mi se pare deloc greu sa deosebesti culoarea. Iti trebuie doar putina atentie la intercalare.

Replica: Eu nu pot by Ramona Marculescu (141 mesaje), la 25-11-2007

sa ma orientez pe un model imprimat.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Pro modele imprimate
MesajScris: 03 Ian 2010, 23:54 
Neconectat

Sunt noua pe forum, am 17 ani ai am cusute sapte goblene imprimate pana in momentul de fata, nu le pot afisa pentru ca sunt de la alta firma. Eu sunt pro pentru acestea decat sa umblu cu diagrama, markere si toate cele dupa mine, iar cu um pic de atentie ma descurc si cu culorile.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2010, 00:01 
Neconectat

Paraschiva, cand vei avea ceva in lucru de la Rogoblen, te asteptam ca sa ne povestesti din experienta ta cu modelele imprimate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Iun 2010, 12:51 
Neconectat

Astazi mi-am comandat si eu Leagan de Panselute de abia astept sa soseasca coletul deoarece nu am avut nici unul de la TTT.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: