Replica: Bine ai venit pe forum! by Maria Zanfir (541 mesaje), la 04-12-2007 Modelele DECO - Perne, pernute by Bogdana IP (7 mesaje), la 04-12-2007 Ati lucrat modelele Deco - "Semn de primavara", "Frunze de toamna" si "Exotici marini"?
Dimensiunile lor si numele (deco) sugereaza ca ar putea fi folosite in decoratiuni interioare, m-am gandit eu pentru pernute decorative. Mi se par prea mari pentru a fi inramate si puse pe perete, iar pentru pernute ar fi numai bune.
Este o prostie ce spun eu? S-a mai gandit cineva la asta? Le-ati lucrat?[i][/i]
Ba, chiar pentru pernute le-am lucrat. O sa o rog pe sora mea pentru care le-am lucrat, sa mi le fotografieze si mie ca sa le postez aici.
Au iesit frumoase, frumoase!
Ea are o canapea coltar alba din piele si pernele sunt o nebunie. Cine intra le admira.
Si mie imi creste inima ca doar eu le-am lucrat.
Replica: Si eu am lucrat pernute, by Bica Nistor (1238 mesaje), la 04-12-2007 dar
printesa mea, careia i le-am daruit la diverse aniversari, le-a asezat pe un fel de pat de lemn (care nu este pat ci este un suport pentru saltea, dar mult mai mare) si care are in mijloc o saltea mov-negru. Si-a construit dormitorul cam ca la japonezi. Sunt niste pete de culoare pe nuanta aceea inchisa de la saltea care pe mine nu ma prea incanta.
Replica: Ma bucur! Detalii? by Bogdana IP (7 mesaje), la 04-12-2007 Imi pare tare bine ca le-a mai lucrat cineva, chiar mi-ar place sa vad o imagine.
Cum ati rezolvat detaliile tehnice, dupa coaserea modelului? Adica, ce ati folosit pentru partea cealalta a pernutei, ati cusut goblenul direct peste partea din spate sau intai l-ati cusut pe un alt material, pe post de intaritura?
Le-ati spalat vreodata?
Replica: Bogdana, by Maria Zanfir (541 mesaje), la 05-12-2007 nu am spalat goblenul pentru ca nu a fost nevoie.
Eu am realizat pernutele asa ca iti pot da amanunte. Pernutele le-am facut din nanghin, un doc gros si le-am umplut cu melana. Apoi am dublat spatele la goblen cu tafta alba care este mai gros decat atlasul. Am facut dosul tot din tafta. Le-am imbinat spatele cu fata exact de la cusatura - pe 3 laturi am tras la masina si pe a 4-a am cusut-o cu mana dupa ce am bagat perna facuta din nanghin si in care era melana.
Sora mea nu a spalat pernutele tot ca nu a fost nevoie. La ei nu prea este praf in casa si la cat scutura ea totul este luna.
Replica: As vrea sa va propun by Vasiliu Letitia (1465 mesaje), la 06-12-2007 si eu un model deco. Inedit prin asocierea simbolurilor cat si prin tehnica executiei.
Replica: DECo by Admin TTT (3901 mesaje), la 07-12-2007 Pentru ca nimeni nu a postat imagini cu pernute, am realizat cateva colaje pentru tine, Bogdana!
Replica: DECO by Admin TTT (3901 mesaje), la 07-12-2007 Un toc de ochelari in ton cu sezonul. Interesant modelul, Letitia! Un Mos cu floarea soarelui!?!
Replica: DECO by Admin TTT (3901 mesaje), la 07-12-2007
Replica: DECO by Admin TTT (3901 mesaje), la 07-12-2007 si, alt colaj
Replica: Multumesc! by Bogdana IP (7 mesaje), la 08-12-2007
Maria - multumesc pentru detalii, le-am salvat ca sa le am cand o sa ajung in faza de finisat pernutele. Pe care mai intai trebuie sa le cos, ceea ce la cate modele asteapta, nu stiu cat de curand va fi.
Administratorului - multumesc pentru colaje, imi dau o idee despre cum vor arata pernutele.
Replica: Eu as vrut sa vad by Vasiliu Letitia (1465 mesaje), la 17-12-2007 cum arata perinuta decorativa cu coronita cu poinsetia si conuri de brad.
Replica: Dar o farfurie, nu vrei? by Laura Brasoveanu (908 mesaje), la 17-12-2007 Tot cu poinestia.

Replica: Ba da, cu tot cu suportul. by Vasiliu Letitia (1465 mesaje), la 17-12-2007
Replica: In ton cu: by Golesteanu Eliza (68 mesaje), la 09-04-2008 Culoare de august

Replica: Un model deosebit de pernuta by Vasiliu Letitia (1465 mesaje), la 26-05-2008 pentru tine Oana si pentru toate cele ce iubesc caii.
Replica: Superba, by Frunza Nicoleta (3224 mesaje), la 26-05-2008 pernuta. Si mie imi plac calutii.