Acum este 13 Oct 2024, 13:24

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Prea multe modele imprimate
MesajScris: 10 Iul 2009, 13:59 
Neconectat

Nume forum:1
Prea multe modele imprimate by Oana Sandulesei (257 mesaje), la 21-08-2008

Prea multe modele imprimate by Roxana ARVATESCU (1 mesaje), la 21-08-2008

Aveti prea multe modele imprimate, in detrimentul celor cu diagrama.
In mod normal, ar trebui sa aveti acelasi model in varianta cu diagrama (alb-negru sau color) si in varianta imprimata. Sunt multe persoane - si eu sunt una dintre acestea - carora nu ne plac modelele imprimate. Desi unele dintre noile modele sunt foarte frumoase, stilul imprimat nu imi place pentru ca nu este exact si deci nu voi cumpara si lucra si sincer imi pare rau.

Astept cu interes sa gasesc modelele imprimate si ca modele cu diagrama
Multumesc pentru intelegere.
Roxana

Draga Roxana,

modelele imprimate sunt pentru o anumita parte din clientii firmei. Nu cred ca este corect sa spui ca sunt prea multe modele imprimate, mai ales in situatia in care ai sute de optiuni de modele cu diagrama. Eu doar ca incepator-incepator am cusut modele imprimate, dar doar pentru ca atunci modelele cu diagrama nu-mi erau cunoscute.
Din punctul meu de vedere, nu ai nici un motiv sa critici firma pentru ca are si modele imprimate si, spun asta pur si simplu obiectiv, nu doar din cauza ca sunt una dintre gargarite.

Replica: Bine ai venit, by Raluca Popa (843 mesaje), la 21-08-2008

Roxana, printre noi. Tin sa te contrazic, exista mult mai multe modele cu diagrama decat imprimate. Probabil te-ai uitat la Modele noi, unde intr-adevar predomina goblenuri din gama Ariadna si Orchidea care sunt numai in varianta imprimata. Daca vei arunca o privire la toate celelalte categorii (Peisaje, Portrete, Motive florale, Motive religioase etc.) vei descoperi ca toate sunt disponibile in varianta cu diagrama. Majoritatea gargaritelor de pe acest forum lucreaza modele cu diagrama. Ai perfecta dreptate cand afirmi ca goblenul imprimat nu este exact. Nici mie nu-mi place sa lucrez imprimat.

P.S. Sper sa nu te superi pe mine ca te-am contrazis. Lucrezi de mult goblen?

Replica: Incredibil! by Vasiliu Letitia (1467 mesaje), la 21-08-2008

Replica: Si by Maria Nistor (4938 mesaje), la 21-08-2008

eu sunt de parerea ca ai intrat la Modelele noi. Si mie imi rezulta ca modelele Rogoblen sunt atat imprimate cat si cu diagrama. Daca o sa fi un pic mai atenta o sa te lamuresti si singura.

Replica: Roxana, bine ai venit! by Adela Aura Vlad (391 mesaje), la 21-08-2008

Rogoblen produce in egala masura, goblenuri atat imprimate cat si cu diagrama. Ce este model Rogoblen, il gasesti in ambele variante.
Restul goblenurilor sunt de la alte firme si nu poti cere acelor firme din strainatate sa lucreze cu diagrama dupa cum sunt unele din noi obisnuite.
Si, nu va suparati, cele ce lucreaza cu diagrama, lucreaza mult mai usor. Imaginati-va munca de Sisif de la un goblen imprimat. Eu am tot respectul pentru fetele care lucreaza goblenuri imprimate. Dupa cate stiu eu, Adelina Felicia lucreaza goblenuri imprimate, dar impulsul unora dintre gargarite de la inceput de a nu acorda importanta ce se cuvine si truditoarelor goblenurilor imprimate, a indepartat-o de forum nostru.
Vi se pare normal?

Replica: Oare asta sa fie? by Vasiliu Letitia (1467 mesaje), la 21-08-2008

Eu parca am mai citit de gargarite care lucreaza imprimate.

Replica: Nu, by Maria Nistor (4938 mesaje), la 21-08-2008

sunt de acord cu faptul ca nu i sa acordat atentie.
Aici nu cred ca promoveaza nimeni pe nimeni.
Fiecare ne-am expus asa cum am crezut.
Daca o Gargarita de goblen imprimat o sa-l expuna constant sunt sigura ca o sa fie apreciat si examinat de noi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: