Acum este 16 Apr 2026, 01:48

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Cina cea de taina - intrebari
MesajScris: 28 Iul 2009, 11:32 
Neconectat

Nume forum:1
Replica: Cina cea de taina by Anisoara Nichita (234 mesaje), la 17-02-2008

Cina cea de taina, by negoita cristina (3 mesaje), la 17-02-2008

Buna seara fetelor! Cine poate sa imi spuna si mie, pentru cine a lucrat Cina cea de taina, ce gherghef a folosit? Imi place clubul vostru, dar din pacate nu pot intra pe forum decat foarte rar. Spor la lucru si poate imi raspunde si mie cineva.
Eu tocmai am comandat Sfintii Imparati si Madona din argint. Am terminat Simfonie cu flori de camp, ieri si din pacate nu mi-am dat seama sa fac comanda mai devreme, asa ca am cateva zile de pauza sau mai bine zis seri. Sper sa nu dureze prea mult pana le primesc pentru ca pe prima vreau sa o termin pana la 21 mai sa o pot face cadou de Sf. Constantin si Elena.
Va pup si ne mai auzim.

Bine ai venit, Cristina pe Forum!
Cred ca a lucra (si a termina) Cina cea de taina este visul oricarei goblenatoare. Steluta este una dintre fetele care a atins acest vis. Te gandesti sa o... abordezi?
Madona din argint am lucrat-o si eu. O termini in cateva seri. Sfintii Imparati nu este un goblen dificil. L-am lucrat, avandu-l drept companion pe goblenatorul sef si ti l-am numit aici pe unul din motanii mei, care nu concepe sa stea in alta parte decat pe genunchii mei in timp ce lucrez. Goblenatorul secund, alt tovaras cand goblenez, sta pe diagramele mele. Din cand in cand simte nevoia sa isi ascuta gheara pe ele, motiv pentru care, dupa ce termin lucru am grija sa il incui.
Cand postezi Simfonia pe forum? Ai lucrat si colturile sau o vei inrama in oval?

Replica: Buna Cristina by stoicescu steluta (248 mesaje), la 18-02-2008

si bine ai venit printre noi!
Intr-adevar Cina cea de taina este o provocare si cum spunea si Anisoara este si visul oricarei goblenatoare. Sa stii ca nu am folosit un gherghef special. Pur si simplu m-am dus la tamplarie cu panza si am solicitat un gherghef. Cum panza este foarte mare, iti dai seama ca nu se putea face un gherghef pe masura ei si atunci mi-au facut unul pe jumatate, pe care am fixat jumatate de panza, iar pe cealalta jumatate am facut-o sul si am prins-o cu ata de marginea laterala a gherghefului. Iar cad am terminat aceasta jumatate, am desfacut panza si am mutat cealalta jumatate. Este putin riscant sa-ti ramina urmele de la pioneze, dar cu putina indeminare le poti indrepta. Oricum este putin incomod la lucru fiind destul de mare si-asa ghergheful, inchipuie-ti cum ar fi fost sa-l fac cat panza. Ar fi fost imposibil de lucrat. Si inca ceva, panza sa o tii acoperita tot timpul, pe masura ce inaintezi in lucru, pentru ca fiind mare si pe o perioada destul de lunga de cusut risti sa se aseze praf pe ea si sa se deterioreze culorile. Daca te-ai hotarit sa o lucrezi, vei avea ceva de lucru la ea, dar iti garantez ca merita timpul si efortul depuse. Este o incintare pentru ochi. Iti urez din suflet sa ai spor la cusut.

Replica: Buna Cristina, by Hoanta Ilona (11 mesaje), la 23-02-2008

Vreau sa-ti spun ca si eu lucrez "Cina cea de taina", dar am gasit o varianta mai mica, de 48.5 x 17cm. Nu am avut curaj sa incep varianta cea mare. Sper sa-mi iasa bine. Iti doresc mult succes!

Replica: Ilona, by Marilena Iamandi (38 mesaje), la 23-02-2008

iti urez succes la lucru! Si ce daca este mai mic? Asta nu inseamna ca nu te poti numara printre gargaritele acestui forum. Ce altceva ai lucrat de la Rogoblen?

Replica: Multumesc by Hoanta Ilona (11 mesaje), la 23-02-2008

Am lucrat mai multe modele: Mona Lisa, Primavara, Duelul fazanilor, Fata din poveste, etc. Din nefericire nu am reusit inca sa vand din ele desi am mare nevoie. Sper sa am noroc acum dupa ce le-am pus la Modele lucrate. Voi incerca sa fac si o galerie. Va doresc spor la lucru!

Replica: Salut Ioana, by elena luncariu (28 mesaje), la 28-02-2008

Mi-ar place sa vad goblenurile tale. O sa ma uit la goblene lucrate cand am timp. Si mie imi place sa lucrez, ma relaxeaza cand lucrez, numai ca nu am timp. Mi-ar place sa cumpar, numai ca-mi este frica ca nu-s lucrate bine.
Ciao,
Coccinella

Replica: Bine by Lucia Marina (218 mesaje), la 28-02-2008

ai venit pe Forum Elena-Cocinella! Cocinella inseamna gargarita, nu?
Cred ca este ceva neinregula cu adresarea ta. Ioana nu are de vanzare nimic. Poate Ilona?!
Ti-am postat ultimul model cu Gargarita de pe site.

Replica: Ai dreptate, by elena luncariu (28 mesaje), la 02-03-2008

Lucia, am gresit. Multumesc pentru gargarita, este foarte frumoasa. Ai dreptate: coccinella insemna gargarita.

Replica: Doamna Elena Luncariu, by Hoanta Ilona (11 mesaje), la 21-03-2008

Daca doriti puteti vedea goblenele mele la Colectia mea, Ilona Hoanta. Puteti sa ma contactati pe ID-ul meu: aurora_diego. Va multumesc

Replica: Cina cea de taina by Maria Nistor (4961 mesaje), la 16-05-2008

Are cineva informati despre acest goblen? Laura, vecina ta ce lucreaza? As vrea sa stiu de cat timp este nevoie pentru a lucra acest model si cat de complicat. In primul rand datorata dimensiunilor.

Replica: Steluta, by Anisoara Nichita (234 mesaje), la 16-05-2008

a lucrat-o si ea ar putea sa iti dea mai multe informatii.

Replica: Cina cea de taina by Maria Nistor (4961 mesaje), la 17-05-2008

Replica: Doamne, by Ileana Miroiu (807 mesaje), la 17-05-2008

cata ata are! Cat vei avea de lucrat la el, Maria... Dar si Luceafarul este mare. Cum Steluta nu iti raspunde, cred ca ai putea sa faci chiar tu o socoteala, luand in calcul aria Luceafarului si inmultind-o pana ajungi la dimensiunile Cinei.

Replica: Am by Maria Nistor (4961 mesaje), la 17-05-2008

facut eu calculul in oarecare masura, iar Luceafarul e doar un sfert din Cina. Am timp sa astept raspunsul. Cred ca este mai complicat insa, datorita dimensiunilor, nuantelor multe etc. Eu l-am luat deocamdata, dar nu stiu cand o sa-l incep, - cu siguranta intrun moment de euforie sau eventual cand o sa-l inceapa si altcineva. Culeg informatii, - cu siguranta este visul orcareia dintre noi asa un model. Este si foarte frumos, iar culorile sunt foarte placute. Cu siguranta am avut curaj de a-l lua pentru ca nu am vazut cata ata are. Cand am deschis coletul si am vazut ata impachetata separat am ramas masca, iar sotul m-a intrebat daca incep sa impletesc ceva. Nu cred ca as fi avut curajul de a-l lua dintrun magazin.

Replica: Maria, by Milos Cosmina Elena (612 mesaje), la 17-05-2008

asta da piesa de rezistenta. Si pe mine ma tenteaza. Spor la lucru! Sa ne postezi imagini pe masura ce avansezi.

Replica: Elena, by Maria Nistor (4961 mesaje), la 17-05-2008

te astept si pe tine sa te hotarasti si poate atunci il incep si eu. Deocamdata il studiez impachetat, nu am avut inca curajul s-al desfac. Pana termin Luceafarul mai este imi dau timp de gandire.

Replica: Eu l-am, by Cornelia Suteu (272 mesaje), la 19-05-2008

luat de la Targul de obiecte religioase de la Bucuresti, anul trecut pentru ca a avut un pret bun. O obligatie de suflet, m-a hotarat sa il dau cadou. Deocamdata, - nu prea ma grabesc sa achizitionez un alt set. Sa termin ce mai am inceput.

Replica: Il by Tender Rose (248 mesaje), la 25-05-2008

lucreaza si Ilona. Am citit la Colectia ei.

Replica: Cina cea de taina by olteanu rodica (754 mesaje), la 18-10-2008

Cristina, nu trebuie sa te sperie marimea acestui goblen. Este mare, intradevar, dar este un model usor. Eu l-am lucrat pe gherghef rotund.
Iti doresc spor la lucru.

Replica: Rodica, by Raluca Popa (883 mesaje), la 19-10-2008

poti sa-mi spui cate diagrame are Cina? Si eu as fi tentata sa-l cos. Si inca o intrebare, cum ai indreptat panza? Ghergheful rotund lasa urme, iar la Colectie am admirat Cina in toata splendoarea ei, fara urme de gherghef.

Replica: Raluca, by olteanu rodica (754 mesaje), la 24-10-2008

Cina are 50 de diagrame. Eu, totdeauna calc goblenele pe spate. Nu se intampla nimic, poti face asta fara teama, nu se strica. Mult spor sa ai daca te hotarasti sa-l cosi.
Pupici.

Replica: Superb! by Iordanoiu Elena Daniela (193 mesaje), la 26-10-2008

Este chiar fantastic pentru cine a reusit sa termina varianta mare. Apropos cat ai lucrat la el?

Este o provocare pentru noi toate, dar consider ca daca ai timp si vointa, Dumnezeu te ajuta sa il termini.
Pe mine deja m-a speriat cate fire sunt si cate pagini de schite dar...nu se stie niciodata.
Abia astept sa vad ce ai inceput sa faci si felicitari pt minunatul goblen.
Motoras la ac.

Replica: Daniela, by Maria Nistor (4961 mesaje), la 27-10-2008

Rodica l-a lucrat in 6 luni, doar ca ea este o campioana la goblenat.
Pentru noi cred ca trebuie ceva mai mult.
Cred ca satisfactia este pe masura!

Replica: Maria, by olteanu rodica (754 mesaje), la 27-10-2008

nici chiar asa, - campioana! Sunt convinsa ca si tu lucrezi tot asa de mult ca mine, ca si celelalte fete, doar timpul alocat poate difera. Iti multumesc totusi pentru aprecieri si sa stii ca ai aceeasi consideratie din partea mea.

Spor mult in tot ce ti-ai propus.

Replica: Are niste by Petroi Ana-Maria (1248 mesaje), la 27-10-2008

culori superbe. Rodica, felicitari! Pot sa zic ca am stat cinci minute sa il admir. Este superb.
Urez succes si doua randuri de aripioare pentru cine vrea sa il coase, pentru ca sincer, merita!

Replica: Itzic, by Coco Bordan (120 mesaje), la 29-10-2008

vroia neaparat sa il intalneasca pe Papa. Si ii tot scria el, ii scria, Papa nimic, nu ii acorda atentie. Si trec asa 30 de ani, pana cand intr-o zi, Papa face o vizita in Israel. Toate bune si frumoase, se intalneste Papa cu Primul-Ministru, discuta, pun la cale, etc. La un moment dat, Primul-Minstru zice:
- Excelenta Voastra, inainte de a pleca, as avea o rugaminte.
- Te ascult, spuse Papa.
- Stiti, avem aici in Israel pe unul Itzic, de 30 de ani va scrie in fiecare zi o scrisoare, va roaga sa-l primiti in audienta si de fiecare data l-ati refuzat. In spiritul crestinatatii, n-ati vrea, daca tot sunteti aici, sa-l primiti, sa vedeti ce vrea? Este pacat! De 30 de ani vrea sa va vorbeasca, va rog eu frumos, doar 5 minute!
-Bine, bine, zice Papa, sa vina la mine!
Vine Itzic, saruta mana Papei si-i zice:
-Stiti, eu de 30 de ani vreau sa va intalnesc, am o problema si as vrea sa ma ajutati.
-Spune Itzic!
-Stiti, eu am un restaurant. Mare, frumos, mancare buna, bautura buna, ieftin, toata lumea vine sa manance la mine.
-Bravo Itzic, esti un spirit intreprinzator!
-Da, dar eu am restaurantul de la tatal meu
-Foarte frumos, ai preluat afacerea, ai dezvoltat-o...
-Da, dar tatal meu il avea de la tatal lui.
-Bine Itzic, inteleg, a fost o afacere in familie, ati muncit din greu...
-Da, dar tatal tatalui meu il avea de la tatal lui.
-Itzic, am inteles, comertul este o trasatura a familiei, foarte frumos!
-Da, dar si tatal tatalui tatalui meu il avea de la tatal lui...
-Itzic, ma exasperezi, nu inteleg, unde vrei sa ma duci, pe vremea lui Hristos?
-Exact. Vedeti, ati inteles. E vorba despre Cina Cea de Taina... A ramas neplatita...

Replica: Maria, by Amalia Avramescu (150 mesaje), la 17-01-2009

Elena - aveati planuri referitoare la Cina. Ce se mai aude?
Bafta de timp, Gargaritelor!

Replica: Rodica, by Macovei Natalia (81 mesaje), la 22-01-2009

ai lucrat Cina pe gherghef rotund? Nu ti-a fost greu? Nu au ramas semne pe panza?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: