Acum este 16 Apr 2026, 02:06

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Vreau sa vand goblenuri lucrate.
MesajScris: 30 Iul 2009, 08:05 
Neconectat
Site Admin

Nume forum:1
Vreau by Sandu Camelia (7 mesaje), la 04-06-2008

sa vand goblenuri lucrate. Intrebarea mea este: cineva a reusit acest lucru? Am senzatia ca nu sunt doritori de asa ceva. Ma poate contrazice cineva?

Replica: Bine by Laura Brasoveanu (912 mesaje), la 04-06-2008

ai revenit, Camelia. Stiu ca ai mai fost pe acest forum cand te-ai oferit sa lucrezi goblenuri la comanda. Eu nu am lucrat pentru a vinde si din acest motiv nu sunt cea mai avizata sa iti dau un raspuns. Stiu insa pe cineva din cartierul meu care lucreaza goblen si le vinde prin interpusi la niste preturi ridicol de mici. Si lucreaza goblen de calitate: cum este fata este, si dosul.
Tu ce ai lucrat? Nu iti faci un topic la Colectii/Femeia legenda ca sa vedem lucrarile tale?

Replica: Trist dar adevarat by Maria Nistor (4965 mesaje), la 04-06-2008

Este un pacat sa vinzi goblenuri la preturi ridicole dupa cata munca e. Trist adevar si un pacat in acelasI timp ca nu se pot vinde la preturi bune, ar fi o sursa de venit. Se vede ca asa este la noi. In schimb, am vazut intr-un magazin de obiecte traditionale, goblene lucrate destul de rau si preturi mari. Este normal sa nu se puna pret daca sunt promovate asa. Cine le vede nu este atras si trebuie sa fim si realisti - nu toti le inteleg sau apreciaza.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: