Raman gaurile by negoita cristina (3 mesaje), la 10-08-2006 Tatal unui baietel, a hotarit ca de cite ori copilul lui va face cite o prostioara, sa bata cite un cui in usa pentru fiecare greseala.
Au trecut anii, copilul a crescut, iar usa sa umplut de cuie.
Tatal sa imbolnavit, a cazut la pat, iar baiatul a hotarit ca pina acesta se va stinge din viata, sa faca atitea fapte bune pentru a scapa de cuiele din usa
Cind in sfirsit a reusit sa scape de cuie,sa apropiat de patul tatalui sau si la intrebat:
- Tata, acum poti sa ma ierti pentru toate greselile pe care le-am facut?Dupa cum vezi,am scos toate cuiele din usa, asta insemnind ca am facut tot atitea fapte bune.
- Da tata, ai facut, dar au ramas gaurile.
Asta se intimpla cu cei care ne ranesc, chiar daca fac o fapta buna dupa aceea ramin gaurile.Asta sa intimplat si cu mine, numai ca am vazut gaurile dupa 11 ani de calvar. Cred ca incepind de astazi, voi putea fi din nou un OM, care sa poata lua singur decizii, care sa poata merge pe strada singur fara teama, sa poata zimbi fara sa ii fie frica ca cineva ii va reprosa asta, sa isi poata imbratisa familia fara scene de gelozie. Si asta am reusit cu ajutorul unui prieten minunat, si va doresc tuturor sa aveti linga voi cel puti un prieten asa cum am eu.
Se spune ca prietenii sint un mod al lui Dumnezeu de a-si cere scuze pentru familiile pe care ni le-a dat.
Va doresc tot binele din lume, si sper ca acum sa am mai mult timp sa lucrez goblenurile voastre si cum spune-ti voi ca
O zi in care nu razi este o zi pierduta. Eu cred ca am pierdut destule zile.
Cine a mai trecut prin asemenea experiente si vrea sa stam de vorba, sint aici, si cred ca sint mult prea multe femei care trec prin asa ceva, dar nu au curajul sa vorbeasca, le este rusine, cum si divortul dupa parerea unora este o rusine. A pune capat unui calvar, a refuza sa mai fii batuta si injurata, nu e o rusine, e un
act de curaj. Astept sa vorbim si va pup.
Replica: Sunt de acord by Jianu Elvira (198 mesaje), la 10-08-2006 cu tine in privinta curajului.
Formula As le numea Iubitele vantului. Ai citit Retetele?
(http://www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=715&&idart=7271&&numecap=Retetele%20fericirii&&cc=femei%20singure)
Replica: In by Bica Nistor (1366 mesaje), la 22-01-2008 situatii extreme, Cristina, cand casnicia devine un cosmar, cu siguranta ca o femeie trebuie sa-si recapete respectul de sine printr-un divort. In fond, fiecare avem nevoie de o raza de soare in viata noastra...