Am o problema tehnica by angela draganoiu (438 mesaje), la 31-01-2007 Va multumesc mult ca ati tinut cont de mica mea problema si pentru promptitudinea cu care ati rezolvat-o.
Imi lipseau discutiile de pe forum si am fost necajita din aceasta cauza.
Replica: Floare de cires by Admin TTT (3941 mesaje), la 01-02-2007 bine-ai revenit! Robotica te-a botezat astfel cand mi-a semnalat problema tehnica de pe Forum. Asa ca, Angela, vrei-nu vrei, iata-ta si botezata!

Replica: Multumesc by angela draganoiu (438 mesaje), la 01-02-2007
pentru botez. Nu prea arat eu a floricica de cires, ar trebui sa fie una cam maricica, dar ma onoreaza numele pe care mi l-ati dat. Sper sa fiu la inaltimea delicatetei florii cu care m-ati asemuit.
Un lucru pot sa spun: imi plac la nebunie goblenurile desi, timpul nu imi permite sa cos si imi cam chinui ochii seara cind vin de la serviciu si dupa ce imi mai termin treburile de acasa. In ciuda faptului ca este asa de mic punctul de goblen pe mine ma relaxeaza si ma face sa uit de greutatile vietii noastre din ce in ce mai stresante; si imi plac la fel de mult florile despre care fiica mea spune ca sint copiii mei necuvintatori, desi mai am unul cu patru labe necuvintator, dar latrator.
Goblenurile si florile sint cele care ma fac sa uit tot ce s-a intimplat peste zi.
Daca subiectele acestui forum vor permite va voi spune din experienta mea cu florile.
O zi buna, tuturor!
Replica: Cine se aseamana, by Admin TTT (3941 mesaje), la 01-02-2007 stii tu, continuarea proverbului! Citind ce ai scris, nu-i de mirare ca vii pe acest Forum cu drag. Goblen, flori, prieteni imblaniti, o fetita - avem multe in comun.
Ne intereseaza experienta ta cu floricelele. De pilda noua ne-a
chelit lamaiul. Au ramas din el doar crengutele goale si o lamaie imensa care da in copt! Nu am inteles ce i s-a intamplat.
Robotica mi-a lasat acest cires pe desktop. Spune ca sigur acela esti tu pentru ca zici ca esti mare!
Replica: Doamna Admin by angela draganoiu (438 mesaje), la 28-02-2007 vreau sa va multumesc pentru eforturile de a rezolva toate problemele care apar pe acest forum si faceti posibil sa vorbim fara oprelisti.
Va multumesc si pentru faptul ca faceti posibil sa ne cream noi prieteni pe care, chiar daca nu ii vezi, stii ca sint acolo si, la nevoie, te ajuta cu sfaturi.
Multumesc
Replica: Acum, by angela draganoiu (438 mesaje), la 28-02-2007 am citit mesajul cu lamaiul. Regret, dar nu am experienta cu aceasta planta insa voi intreba niste prieteni si revin.
Dati-mi mai multe detalii despre lamai: daca are cumva ceva daunatori pe frunze pe sau in pamint, daca este la lumina, daca si cit de des este udat, cum arata frunzele care cad etc. astfel incit sa pot sa dau un raspuns bun.
Ciresul este intr-adevar pe masura mea. Multumesc. Robotica m-ai ghicit. Recunosc cu rusine ca sint cam mare, dar intre timp am luat masuri si voi deveni cit mai mica posibil.
Replica: Lamaiul by Admin TTT (3941 mesaje), la 28-02-2007 Draga Angela, pe mine, Admina, ma cheama Monica. Si, daca impartim acest spatiu suntem si prietene, nu? Asa ca te rog nu imi mai scrie
dvs. Referitor la lamai, sa stii ca a sucombat si ca sa nu te mahnesc iti trimit imaginea unui lamai verde, verde!
Martisorul sa iti aduca bucurii!

Replica: Multumesc, by angela draganoiu (438 mesaje), la 01-03-2007 Monica. Ma onoreaza prietenia ta si a celorlalti. Prin intermediul acestui forum am mai multi prieteni si ma simt tare bine.
Imi pare rau de lamaiul vostru. Multumesc pentru fotografia lamaiului. Nu am conditii de cultivat planta asta asa ca ma multumesc si cu o imagine.